Κάντε την κουζίνα η καρδιά του σπιτιού ήταν το πρώτο κτύπημα της μεγαλοφυίας των ιδιοκτητών τους. «Θα είναι ο τόπος συνάντησης με ένα μεγάλο νησί και θέα τόσο στο σαλόνι και στο δρόμο», λέει η Judith Farran, Home Deco στούντιο, συντάκτης της μεταρρύθμισης. «Σε αντάλλαγμα, δίνουμε δύο από τα υπνοδωμάτια στις πλευρές του δωματίου.» Τώρα, η θέα εκτείνεται από την είσοδο τους επιβλητικούς τοξωτά παράθυρα του δωματίου, στο άλλο άκρο του σπιτιού. Και για να εκτιμήσουν τα καλούπια, χειροποίητα ξυλόγλυπτα και ψηλά ταβάνια αυτού αρχοντική διαμέρισμα Rambla de Catalunya, ένα από τα πιο κεντρικά και εμβληματικά δρόμους της Βαρκελώνης.

Lounge ανθρακί τοίχους, τοξωτό παράθυρο και τζάκι

Δύο λόγοι για τους ιδιοκτήτες της, ένα παντρεμένο ζευγάρι που ζει στη Γαλλία, αγόρασαν αυτό το πάτωμα θέλει να κάνει μια καλή επένδυση. «Αγαπάμε την αρχιτεκτονική της Βαρκελώνης και να ανακτήσει ξεχάσει«, λέει ο κυριότητα χώρους. Αυτό το δάπεδο μας έκανε ιδιαίτερη χαρά, διότι είναι ένα από τα αγαπημένα μας στους δρόμους. " Το κλειδί της επιτυχίας ήταν η απολογητική κλασικό μείγμα (υψηλό βάθρο με ανάγλυφη ή έπιπλα και παρκέ φυσικό ξύλο βελανιδιάς) και σύγχρονα (οι έντονες γκρι ή μαύρο ταπετσαρίες τοίχου τόνους topo, ωμά και) .. α. «πάντα κομψή και καθολική» συνδυασμός προσθέτει Judith. Ένας σημαντικός παράγοντας, δεδομένου ότι η ίδια και ο σύντροφός της, ο Gustavo Carrasco, να διαχειρίζονται ως ένα πολυτελές διαμέρισμα ενοικίαση τουριστικών μέσω ApartmentsBarcelona.net

Το κλειδί της επιτυχίας ήταν η απολογητική κλασικό συνδυασμό και μοντέρνα

«Προσαρμόζεται στην κοινή επιθυμία των επισκεπτών που διαμένουν στην καρδιά της Βαρκελώνης και εξέχουσα θέση που τους κάνει να αισθάνονται σαν στο σπίτι.» Γραφεία γίνει το Σώμα των Δημοσιογράφων της Καταλονίας, το δάπεδο σώζεται πρωτότυπο νεοκλασικά στοιχεία. «Έχουμε αποκαταστήσει αυτό που θα μπορούσαμε και εμείς να ενισχύσει για να του δώσει μια Frenchified αέρα», Judith, εξηγεί. Στη συνέχεια, η Canon έχει ενημερωθεί με έντονα διακοσμητικά δείγματα, όπως μεταλλικά τελειώνει το υπνοδωμάτιο. Ενώ έξω στον παραλιακό δρόμο με δέντρα φλαμουριάς, άλλα αρχιτεκτονικά αριστουργήματα της πόλης περιμένουν την αναγέννηση της.

Gallery, 12 φωτογραφίες
Μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ στροφή προς CLASSIC