Κάντε το δρόμο για την εξουσία οι γυναίκες. Για εκείνους που τολμούν να ξεκινήσετε από την αρχή, ξανά και ξανά, μια νέα ζωή. Για εκείνους που τολμούν, οι ώρες ενδέχεται να είναι, για την ανοικοδόμηση και να κάνουμε, μαζί με αυτά, ένα νέο σπίτι. Έτσι είναι Κάρμεν Tarazona, ζωγράφος, η μητέρα, γυναίκα, και η ανάγνωση των επίπλων! Κάποιος που έχει αρχίσει και πάλι και ξοδεύει τον περισσότερο χρόνο του μεταξύ των γυναικών: στο στούντιο που μοιράζεται με άλλους καλλιτέχνες, και στο νέο σπίτι της με την μεγαλύτερη κόρη της, για την οποία εμπνεύστηκε από το περιοδικό μας. Αυτό είναι σαν κι αυτήν, ένα θηλυκό σύμπαν, το οποίο μεταδίδει λιχουδιά, αλλά και την ιστορία και το παρόν της. «Ένα σπίτι με πολλά υφάσματα, χαλιά, λεπτομέρειες,» μας λέει.

12mg 0256

"Τα παιδιά μου είναι μεγάλα και ξεκίνησε μια νέα ζωή. Το μεγαλύτερο ανεξάρτητο, ήρθε σε αυτόν τον όροφο πριν από ένα χρόνο με την κόρη μου. Το σπίτι είναι περίπου 100 μέτρα, περιβάλλεται από πάρκα και σε αυτό έχουμε δημιουργήσει μια πολύ θηλυκή περιβάλλον ... Είμαι ζωγράφος και ίσως γι 'αυτό πάντα αναζητούν την αρμονία, που ακόμα και σαν ολόκληρο το σπίτι φαίνεται να είναι σύνθεση"Εξηγεί ο οποίος δεν φοβάται μια λέξη που εδώ αγαπάμε: την επαναχρησιμοποίηση.

Gallery, 15 φωτογραφίες
"Αυτές οι ιδέες του Υπουργικού Συμβουλίου με βοήθησε να ξεκινήσει και πάλι"

Carmen έφερε από την προηγούμενη ζωή του πιο αγαπημένα αντικείμενα του και, χάρη σε όλα όσα έμαθε μέσα από τις σελίδες των επίπλων, μούσες διακοσμητικά έμπνευση επισκέφθηκε και πέτυχε το στόχο του: «Έπρεπε να ενοποιήσει όλα τα πράγματά μου σε αυτό το νέο σπίτι, βρείτε την αρμονία, έτσι έψαξα για στοιχεία που ενοποίηση. Έπιπλα είχε όλα τα προηγούμενα πάτωμα μου και ήθελα να τα χρησιμοποιούν, να συμμετάσχουν πιο αγαπημένες κομμάτια μου, τα απομεινάρια της ζωής μου. Δεν λειτούργησε, μόλις ενημερώθηκε. Ευτυχώς, μέτρησα με την πολύτιμη συνεργασία του φίλου Lali Maestre επιθεωρητή μου. Με αυτόν και τις ιδέες σας, που με εμπνέουν!». Retal εδώ, Retal εκεί, κομμένα κουρτίνες, έπιπλα ζωγραφισμένα, κεφαλάρια και να επαναχρησιμοποιηθούν Ακόμη και αφοπλισμένο και επέστρεψε για να συγκεντρώσει εκ νέου μια ολόκληρη vajillero! Ξεκίνησε και πάλι. Και χωρίς φόβο. Ζήτω!

(* Δείτε τις ιδέες που Carmen είχε την ευκαιρία να επαναχρησιμοποιήσουν τα έπιπλά σας στο photogallery)