Ο ιδιοκτήτης αυτού του σπιτιού, Μόνικα Τρεις, ένα εσωτερικό σχεδιαστή, και όπως ήταν λογικό, το έργο της διακόσμησης είχε ληφθεί ως άνω επαγγελματική πρόκληση. Φυσικά, εργάζονται για τον εαυτό της, γίνεται σε μόνιμη αμφιβολία, γι 'αυτό ζήτησε τη βοήθεια φίλο και συνάδελφο Mariano Concha, και μαζί ξεκίνησαν για τον εντοπισμό του περιγράμματος, τη διανομή χώρους, την επιλογή των επίπλων και την επιλογή των χρωμάτων.

Το αποτέλεσμα είναι ότι πρέπει πριν: ένα έργο γεμάτο ευαισθησία και γνώση.

Το ευρύχωρο σαλόνι είναι μια διακόσμηση μάθημα. Έχω τουλάχιστον βάλει στο πρόγραμμα των φοιτητών και λέω εφαρμοσμένης ό, τι έχω μάθει. Από τη μία πλευρά, και πολύ σημαντικό, είναι η κατανομή των διαφορετικά περιβάλλοντα. Με το τζάκι, δύο πολυθρόνες για μια εμπιστευτική συνομιλία ή κατ 'ανάγκη συγκεντρώνεται ανάγνωση. Η περιοχή συνάντηση βρίσκεται δίπλα στα δύο παράθυρα κόλπο για να μεγιστοποιήσει το φως εισόδους, με δύο καναπέδες σε ένα L έκλεισε με τη σειρά του από δύο ρουφηξιά. Δίπλα στην κουζίνα, κάπως μακριά από τις πόρτες και τα παράθυρα με θέα στον κήπο είναι η τραπεζαρία, σε ένα προστατευμένο και ιδιωτικό τομέα.

Ένα άλλο δίδαγμα από αυτό το ίδιο το μεγάλο δωμάτιο είναι αθόρυβη και αποτελεσματική μίγμα από στυλ. Classics είναι αναμφισβήτητα οι δύο παλιές πολυθρόνες, καναπέδες και Οθωμανοί σχεδιάστηκε από τον Mariano Concha, πολύτιμα χαλιά, στον καθρέφτη πάνω από το τζάκι ή μαόνι τραπεζαρία. καρέκλες ρητίνης στην τραπεζαρία, το τραπεζάκι του καφέ, τραπεζάκι του καφέ από ξύλο και ατσάλι μπορεί να θεωρηθεί, όμως, κόρες της νεωτερικότητας. Και όταν είπα σιωπηλή μείγμα δεν υπήρξε τυχαία. Επειδή αυτός ο συνδυασμός του παρελθόντος και του παρόντος, δεν γίνεται καθόλου, πολύ λιγότερο έντονα σοκαριστικό, αλλά έχει το πλεονέκτημα της θεϊκά ταιριάζει. Είναι η δουλειά των επαγγελματιών με πολύ ταλαντούχα χέρια. Ξέρετε, μπορείτε να μάθετε είπε.

Και, για να μην σας κουράσω, όπως συνέβη στο τελευταίο μάθημα. Είναι πολύ σοφό τρόπο να χρησιμοποιήσουν τους ιστούς. Δώστε προσοχή στο πολύτιμο σχέδιο σεντόνια αντίκες πολυθρόνες στα ζεστά ουδέτερα καναπέδες τόνο, όσον αφορά την ανάμειξη τόνους μαξιλάρια που συλλέγουν τα χρώματα και τα κλωστοϋφαντουργικά σχέδια γύρω από το δωμάτιο. Και κυρίως να λάβει υπόψη της αυτές τις διπλές κουρτίνες, με ένα ελαφρύ και σχεδόν διαφανείς κουρτίνες και ένα ριγέ μεταξωτό πέφτει στους ίδιους τόνους της συνολικής διαμονής, το έντονο χρώμα της ώχρας σε γκρι χάλυβα. Παρακαλώ μην ξεχνάτε, υπάρχει πάντα ένας εναντίον ενός παρόμοια ευαισθησία. Και με αυτό, το οποίο είναι ήδη πολύ καλή, και έχει μια λίγο καιρό στην κουζίνα και το γραφείο (τόσο τελειότητα και προσβλητικό αρμονία για μας, μη εξοικειωμένοι) σημαίνει κάτι στο υπνοδωμάτιο, γιατί απλά όπως είναι και πεμπτουσία, που αποπνέει μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας ασυναγώνιστες. Το κεφαλάρι και ελατήρια συνδέονται με μια συντονισμένη ταπετσαρίες, χαλιά υπόσχεται αιώνια απαλότητα, είναι νηφάλιος και εκλεπτυσμένη άνετα και πεντακάθαρα γραφεία ντύσιμο που εγγυάται μια ασυναγώνιστη σειρά.