Ονειρευόταν του για επτά χρόνια και όταν τελικά αγόρασε το άδειο διαμέρισμα ήταν σαν ένα κενό καμβά για να μεταρρυθμίσει και να διακοσμήσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Το αποτέλεσμα; Ένα δάπεδο που έχει αποκτήσει εύρος και το γαλλικό αέρα.

Mónica Bedia, ο ιδιοκτήτης, είχε επτά χρόνια για να σκεφτεί για τη μεταρρύθμιση του δαπέδου της Eixample της Βαρκελώνης, που φαινόταν προδιαγεγραμμένο σε αυτό. «Όταν για πρώτη φορά είδα ότι δεν μπορούσα να το αγοράσει, αλλά σκέφτηκα πολύ για αυτό, ήταν τέλεια! Περίπου πριν από δύο χρόνια επέστρεψε στην εμπορεύσιμο, και πήδηξα. Ήταν πολύ σαφές πώς να το μεταρρυθμίσει «, θυμάται. Συνήθιζε να επανασχεδιάσουν το πάτωμα ήταν «σαν ένα άδειο δύο παράλληλες κύριες τοίχους προσόψεων κουτί».

χώρο Χαρτί

Monica είναι γραφίστας (έχει μια δημιουργική εταιρεία επικοινωνιών, ανταγωνισμός), και χρησιμοποιείται για να λειτουργεί με το χώρο. «Εγώ επέστησε ένα χάρτη με την περιοχή την ημέρα δίπλα στην κύρια πρόσοψη, με σαλόνι και τραπεζαρία οριοθετείται από ένα στενό τοίχο που ενσωματώνει εγκαταστάσεις και τζάκι, καθώς έχει δύο όψεις, δίνει τη ζεστασιά στα δύο δωμάτια. Η κουζίνα ήταν στο κέντρο και το υπνοδωμάτιο στο πίσω μέρος του δαπέδου, η οποία είναι πιο ήσυχη».

Θερμότερη και την ευρύτερη

Ο ίδιος αποκάλυψε επίσης τους θόλους της οροφής και να αποκατασταθεί η ξυλουργική πριν από τη βαφή τους λευκό. Επιπλέον, καλύπτεται το παρκέ με μεγάλη σανίδα με φινίρισμα λαδιού, το οποίο δίνει στο πάτωμα ένα πολύ φυσικό αέρα, και όταν δίνεται από τον ήλιο, ρίξτε μια ζεστή χρυσή απόχρωση. Το υπνοδωμάτιο είναι μικρό, αλλά φαίνεται μεγάλη, επειδή μια στοά που έγινε επιχείρηση κερδίσει. Το ψηφιδωτό δάπεδο καλυμμένο με υδραυλική καρέκλα και φυτικές ίνες είναι τόσο ξεκάθαρα που δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε μια βεράντα. Τώρα «έχει την περιστασιακή αέρα και κάποια γαλλικά μου αρέσει. Αλλά πάνω απ 'όλα γίνεται για το μέτρο μας «, λέει η Μόνικα.