Ήθελαν φύση ήταν πάντα παρούσα σε κάθε γωνιά. Θα μπορούσατε να το απολαύσετε σε κάθε εμφάνιση, τόσο εντός όσο και εκτός

Κάρλα Rotaeche και Ana Pardo, οι διακοσμητές που σχεδίασε αυτό το σπίτι, ξεναγήθηκαν από την επιθυμία του πεδίου διαβίωσης των ιδιοκτητών του «χωρίς εκτροπή πολύ μακριά από την πόλη. Γιατί «ενσωματώσει στον κήπο μέσα στο σπίτι μέσα από τα μεγάλα παράθυρα και βεράντες, όπου τα όρια μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών αραιωμένο, χρήση ζωγραφισμένα με φυτικά μοτίβα, κουρτίνες διπλής όψης που ζωγραφίσουν του ορατού Vichy από τα χαρτιά τους καταπράσινο κήπο, φυσικά υλικά όπως το μετάξι, βαμβάκι ή πηλό, και να αναπτύξει μια ευρεία παλέτα χρωμάτων στην οποία μπλε, πράσινο και τυρκουάζ, ροζ, κίτρινα προκαλούν τη φύση στην άνθιση «, λέει η Ana. Έτσι, αν και η σπίτι βρίσκεται σε μια κατοικημένη περιοχή στα περίχωρα της Μαδρίτης, για να ζήσει είναι να απολαύσετε την ηρεμία και τη γαλήνη του ιδίου ζωή της χώρας.

Gallery, 21 φωτογραφίες
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΑΔΡΙΤΗ (ΑΛΛΑ δε φαίνεται)

Ο κήπος, που αναζητούν κάθε δωμάτιο διαθέτει πισίνα με ηλιόλουστη βεράντα, γωνιά πρωινό κάτω από τα δέντρα με μια πέτρινη βρύση και τραπεζαρία κάτω από την βεράντα. Μέρη για να ζήσουν σε εξωτερικούς χώρους όταν ο καιρός το επιτρέπει, και σήμερα μπορούμε να πούμε ότι κάνουν οι ιδιοκτήτες τους ευτυχισμένη.

Αποξείδωση χώρο στην επιφάνεια εργασίας

Σταδιακά, καθώς ο χώρος έχει ζήσει, είχαν ανακαλύψει τι φωτίζει το φως το σπίτι σε κάθε εποχή, η οποία γωνία έχει την καλύτερη θέα στο ηλιοβασίλεμα ή όταν φυσάει αεράκι το καλοκαίρι.

Σχεδίασαν διανομής είναι το κλειδί για τη ζωή αυτής της οικογένειας με τέσσερα παιδιά, μεσολαβεί άνετα και γαλήνια: το σπίτι χωρίζεται σε δύο περιοχές, μια σχεδιασμένη για ενήλικες και μία για παιδιά.

Gallery, 21 φωτογραφίες
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΑΔΡΙΤΗ (ΑΛΛΑ δε φαίνεται)

Η πρώτη βρουν τη θέση τους στη μία πλευρά της σκάλας και σε δύο ορόφους: σαλόνι, γραφεία και μια σουίτα με υπέροχη σοφίτα μπάνιο με ιδιωτική βεράντα. Σε αυτό το δωμάτιο, ρομαντικό πνεύμα, τα λουλούδια πλημμυρίζουν τα πάντα. Από την ταπετσαρία που καλύπτουν τους τοίχους (το ίδιο όπως έχει χρησιμοποιηθεί για να καλύψει τις συρόμενες πόρτες) στα μέτωπα των γραφείων, ακόμη και έπιπλα μπάνιου, όπου «ανάβαση» κλάδους, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, φαίνεται να έρχονται στη ζωή και να φέρει τη φύση μέσα στο σπίτι.

γωνία υπνοδωμάτιο

Κάρλα και Ana έχουν μία από τις εμμονές του στην αντιμετώπιση του εσωτερικού ήταν να συνδυάσει τα έπιπλα από διαφορετικά υπόβαθρα χωρίς καμία τάση. Και όμως, οι χώροι αναπνέουν την ισορροπία και την αρμονία, και ό, τι φαίνεται καλύπτεται η γοητευτική πατίνα που παρέχουν το χρόνο και τις εμπειρίες. Επειδή ένα σπίτι δεν σημαίνει μεταρρύθμιση για αυτά τα interioristas κάνει όλα να φαίνονται νέα, αλλά ακριβώς το αντίθετο: «προσομοίωση χώρους και τα έπιπλα ήταν πάντα εδώ, ρητά διαχρονικότητα». Η πρόκληση της Rotaeche -alcanzado- & Santayana έχει ράψιμο μια ραπτική κοστούμι που περιβάλλει σαν γάντι στους ιδιοκτήτες τους.