Στα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα, η καθημερινή ζωή του αυτό το σπίτι δεν είχε πολλά να κάνει με τη ζωή σήμερα. Αλλά επίσκεψη διαμονή τους από τον σημερινό της ιδιοκτήτη δεν μπορούμε παρά να δανείσει τα φτερά στη φαντασία. «Είναι ένα μεγάλο σπίτι Αστούριας Ινδοί, που χτίστηκε πριν από 150 χρόνια. Είχε αρκετές δεκαετίες μεγαλείο, έως ότου εγκαταλείφθηκε και παρέμεινε έτσι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έπεσε στη λήθη και την καταστροφή. Πριν από μερικά χρόνια ο σύζυγός μου και εγώ ήμασταν ψάχνει για ένα μεγάλο σπίτι για να επανενώσουμε την οικογένειά μας με τέσσερα μεγαλύτερα παιδιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Θέλαμε επίσης να είναι ένα παλιό κτίριο, με χαρακτήρα, με την ιστορία. Όταν επισκεφθήκαμε αυτό, ήμασταν ερωτευμένοι αμέσως. Είναι στην κορυφή ενός μικρού λόφου, που περιβάλλεται από όμορφα βουνά και καταπράσινα λιβάδια. Το σπίτι ήταν σε κακή κατάσταση, είναι αλήθεια, αλλά στη συνέχεια είδα ότι αν μπορούσαμε να το επαναφέρετε, αυτό ακριβώς ήταν ο τόπος όνειρο. "

Το κτίριο είναι μέρος της ιστορικής κληρονομιάς, έτσι παρέμεινε στο έπακρο την εμφάνισή τους

Και πήρε κάτω στο έργο, σε συνεργασία με τον σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Isabel López-Quesada και Marta Μαρίν αρχιτέκτονα. «Το κτίριο είναι μέρος της ιστορικής κληρονομιάς, οπότε έπρεπε να μεγιστοποιήσουν την εμφάνισή τους Marta εξηγεί. Ωστόσο, το εσωτερικό είχε να κάνει τα πάντα σχεδόν καινούργια. Αν και με ανακτηθέντων υλικών ή αναπαραγωγές να σέβονται το πνεύμα της εποχής. Επιπλέον, υπήρξε μια αλλαγή των βασικών χρήσεων. Στην αρχική σπίτι, στο έδαφος στάβλους όροφο και αποθήκες ήταν και ο πρώτος όροφος ήταν όταν οι ιδιοκτήτες σπιτιού ήταν. Θέλαμε το ισόγειο έγινε η κύρια και τα υπνοδωμάτια ήταν το πρώτο. Για να ανοίξουμε τρύπες, παράθυρα και τις πόρτες, έτσι ώστε το φως και θέα μπήκε στο σαλόνι, την τραπεζαρία, την κουζίνα ... μέσα στην ημέρα, η οποία είναι όπου η οικογένεια ξοδεύει περισσότερες ώρες. "

Lounge ίνας χαλιού

Από τον κήπο, με την επιβολή φλαμουριές και μανόλιες, μπαίνουμε σε ένα χώρο, χωρίζεται στα δύο από ένα γυάλινο χώρισμα, ένα ανεμοθώρακα. «Το εξωτερικό είναι η πρώτη αίθουσα, ο προθάλαμος, όπου αλλάξαμε τα παπούτσια τις βροχερές ημέρες, εδώ είναι συχνές εξηγεί την κυριότητα. Αφού οι υαλοπίνακες που βρίσκονται χώρο υποδοχής, αίθουσα με καναπέ και τζάκι. " Στη συνέχεια περνούν από μια γκαλερί που λειτουργεί από «την καθυστέρηση», η οποία αναδεικνύει το πεζοδρόμιο γκρι πέτρα με λευκό μάρμαρο μπλοκ. Και φτάσαμε στο κεντρικό δωμάτιο του σπιτιού, το σαλόνι, χωρίζεται σε δύο δωμάτια. Ένα ενδείκνυται για τους κρύους μήνες, πριν η γαλλική ζωγραφισμένο πέτρινο τζάκι, το δέκατο όγδοο αιώνα. Το άλλο, υπό την ηγεσία του μια όμορφη λευκή ξύλινη ντουλάπα, από μια παλιά φαρμακοποιός. «Το σαλόνι έχει θέα λέει ότι οι ιδιοκτήτες-τρεις προσόψεις. Η ακολουθία των παραθύρων είναι σαν μια μικρή συλλογή από κάρτες». Η τραπεζαρία παίρνει τονίζεται από ένα διακοσμητικό ζωγραφισμένα στο χέρι με εικόνες από τα δέντρα και τα πουλιά που φέρνουν στον κήπο σε χαρτί. Και η κουζίνα αναπλάθει την ατμόσφαιρα της παλιάς ρουστίκ κουζίνα, αλλά με την τεχνολογία και τις σύγχρονες ανέσεις. Κυβόλιθοι πέτρινο δάπεδο, έπιπλα λάκα καλούπια από ξύλο, μαύρο μάρμαρο στοίβα και σκεύη κρέμονται συνυπάρχουν με σύγχρονες συσκευές και πρακτική εργασία νησί με ένα ισχυρό κουκούλα με γυαλί ζελατίνα. «Εμείς θα σχεδιαστεί και να γίνει πιο ελαφρύ και το φως θα περάσει», λέει ο αρχιτέκτονας.

Gallery, 21 φωτογραφίες
Η αναγέννηση AN INDIANA ΣΠΙΤΙ

Μια κομψή ξύλινη σκάλα που σχεδιάστηκε από Isabel López-Quesada οδηγεί στον όροφο υπνοδωμάτιο. Ο ιδιοκτήτης μιας δομής σουίτα «μπουντουάρ»: μια πρώτη χώρος λειτουργεί καμαρίνι και λιανικής πώλησης, το λουτρό στη μια πλευρά και ο θάλαμος από την άλλη. «Είναι σαν ένα μικρό διαμέρισμα», λέει ο ιδιοκτήτης. Μόλις ολοκληρώθηκε η κατασκευή του σπιτιού, ήταν η σειρά των στοιχείων. «Ο φίλος μου Μαρία Plaza, Σκηνή Chinero με βοήθησε με τις συμβουλές για να ολοκληρωθεί η διακόσμηση.» Και αποδίδουν σε αυτό το σπίτι άξιζε νέα ζωή.