Δεν θα κάνει θαύματα. Επειδή οι μετρητές είναι αυτό που είναι. Αλλά αυτά τα κόλπα θα επιτύχουν περισσότερα και να πάρει την καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου που έχετε. Μεταξύ των πάνω από 30 ιδέες που έχουμε βάλει μαζί θα βρούμε λύσεις για το χώρο, τις ιδέες της διανομής για τη διαμονή σας φαίνεται πιο χαλαρή από ό, τι είναι και ατελείωτες διακοσμητικό κόλπα με τα οποία θα αυξηθεί το σπίτι σας. Και όλα αυτά χωρίς να κινείται σε έναν τοίχο! Βάλτε τους στην πράξη. Εργασία.

σαλόνι

1. καλεί το εξωτερικό μέσα στο σπίτι

Θα κάνουν δίνοντας τη θέση τους απόψεις και, πάνω απ 'όλα, στο φως. Πώς; Αρχίζει δανείζουν περισσότερα έπιπλα όγκο στον τοίχο και αφήστε τα κάτω μπροστινά παράθυρα. Πάνω απ 'όλα, επιλέξτε ένα ελαφρύ κουρτίνες υφάσματος, ατμών ή ανοικτή ύφανση που αφήνουν το φως και τη σαφήνεια στο σπίτι. Και ναι, πάντα σε απαλά χρώματα.

2. Μειώνει XL μέρη

Ένα μεγάλο καναπέ μπορεί να μοιάζει λιγότερο αν επιλέξετε το ελαφρών όπλων και χαμηλών τόνων. Έπιπλα με τα πόδια είναι ελαφρύτερα, επειδή το φως περνάει από κάτω και, με τη σειρά τους, είναι πιο στυλιζαρισμένη.

Σαλόνι με μεγάλο παράθυρο, κλίνει ενάντια στον καναπέ τοίχο, καρέκλα και γραφείο στο πλαίσιο

3. Στρογγυλές Τράπεζες

Έχοντας υπάρχουν γωνίες άφησε ένα πιο άνετο ρυθμό (αν τα παιδιά στο σπίτι, είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή) και φαίνεται να καταλαμβάνουν λιγότερο. Δύο μίνι είναι καλύτερα να βάλει ένα μεγαλύτερο πίνακες: μπορείτε να μετακινήσετε το χρειάζεστε.

4. Έπιπλα με περισσότερες από μία ζωή

Επιλέξτε τα κομμάτια που έχουν περισσότερες από μία χρήση και μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικούς χρόνους και τις ανάγκες. Για παράδειγμα, ένα καναπέ-κρεβάτι ή χαμηλό και μακρύ, με μαξιλάρια, μπορεί να είναι ένα κάθισμα καταψύκτη τηλεόραση.

Λευκό σαλόνι με μεγάλα παράθυρα, δύο αντιμετωπίζουν οι καναπέδες και τα έπιπλα κάτω από το παράθυρο με τα πόδια

5. τυποποιημένο λαμπτήρες

Τόσο κύρους και της επιφάνειας εργασίας, καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο και να δημιουργήσει ατμόσφαιρα. Μια άλλη ιδέα; Μια λωρίδα LEDs για να φωτίζει από το έδαφος θα αναγκάσει το τοίχωμα μακριά οπτικά. Λειτουργεί.

6. Χαλιά που εκτείνονται

Αν το χώμα σας είναι σκοτεινό νάνος το σαλόνι. Καλύψτε το με ένα ανοιχτόχρωμο χαλί και να κερδίσουν την αίσθηση του χώρου και του φωτός. Παρακαλώ επιλέξτε το από φυσικά ή πολύ κοντές ίνες τα μαλλιά θα είναι πολύ πιο εύκολο να διατηρηθεί.

Φως τόνους

 • Ενοποίηση και βασίλευε. Αν βάψετε πόρτες και τους τοίχους να δημιουργηθεί η ίδια η συνέχεια μεταξύ χώρων και agrandarás.
 • κρύο βρύσες. Λεπτομέρειες σε λευκό, μπλε ή πράσινο νερό θα μεταδοθεί φρεσκάδα και αίσθηση.
 • Ή ζεστό λεπτομέρειες. Κίτρινο πινελιές, όπως μαξιλάρια, πολλαπλασιάστε το φως.

τραπεζαρία

7. Μια τράπεζα και καθίσματα

Αλλαγή καρέκλες με τραπεζική εγγύηση της επιτυχίας είναι, αν θέλετε να προσθέσετε καθίσματα. Αν είναι σε "L" ή "U"Επιπλέον, οι περισσότερες από τις γωνίες, με καρέκλες, θα πρέπει να πάει χαμένη.

8. Με αποθηκευτικό χώρο

Εάν επιλέξετε μια τράπεζα, μπορείτε να το κάνετε σαν ένα καταφύγιο αποθήκευσης στο εσωτερικό. Θα κερδίσει πολλά επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

Δείπνο με στυλ λευκό ναύτης ανοικτή για το σαλόνι με ζωγραφισμένα δοκάρια και μια μεγάλη τράπεζα στην U & quot? ως

Όποτε είναι δυνατόν, αφαιρέστε τις πόρτες. Εάν αφήσουμε το φως και να δούμε να κυκλοφορεί ανεμπόδιστα, θα δείτε ένα πολύ μεγαλύτερο χώρο από ό, τι είναι

9. ελαφρύτερο καρέκλες

Στρογγυλεμένες, λευκό ή μορφές ινών που χάσετε το φως από το δίκτυό της. Καταλαμβάνουν το λιγότερο οπτικά.

8. Κάθετη μαγεία

Μια ξύλινη επένδυση ράγες ένα ριγέ μοτίβο ... Κάθετη προκαλέσει ο εγκέφαλος αντιλαμβάνεται τα υψηλότερα και μεγαλύτερους χώρους.

11. Η δύναμη του καθρέφτη

Δεν ξέρετε πώς να διακοσμήσετε τον τοίχο; Κρεμάστε έναν καθρέφτη. αντανάκλαση του κάνει το χώρο να φαίνεται μεγαλύτερο και γερός ανάβει το φως.

ανοίξει για σαλόνι σε λευκό με πολύχρωμα καρέκλες και μεγάλο καθρέφτη δωμάτιο στέκεται

12. Ο πίνακας "εξαφανίζεται"

Είναι το διοικητικό συμβούλιο που έχει το ίδιο χρώμα με το έδαφος και λεπτά πόδια. Εάν είναι στρογγυλό σχήμα θα επωφεληθούν ακόμα περισσότερο χώρο.

φυτώριο

13. Τα κρεβάτια στην κορυφή

Σε έναν τοίχο 3 m Τύπος καιρό το τρένο μπορείτε να βάλετε κουκέτες με εντοιχισμένες από κάτω. Αν έχετε λιγότερο μέτρα, τα συμβατικά προβλήτες είναι μια καλή επιλογή.

14. Μια ελάχιστη ξύλινη επένδυση

Για την προστασία του τοίχου από το τρίψιμο ενάντια στο κρεβάτι, απλά ένα ζωγραφισμένο ή Bolon υποδοχή. Δεν θα κλέψει εκατοστά στο διάστημα, να διακοσμήσετε και να δώσει ζεστασιά στο χώρο κρεβάτι.

υπνοδωμάτιο των παιδιών με κρεβάτι με συρτάρια και συρταρωτό κρεβάτι στον τοίχο και σοβατεπί

15. ράφια σε κάθε κενό

Χρησιμοποιεί ο χώρος πάνω από την πόρτα ή πίσω από αυτό, κάτω από το παράθυρο ή στο κρεβάτι για να εγκαταστήσετε τα ράφια. Δεν καταλαμβάνουν οπτικά και να δώσει πολλά από τον εαυτό τους για να σώσει.

16. Αποθήκευση μόνο ό, τι είναι αναγκαίο

Τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα. Ελέγξτε τα ρούχα συχνά και να μείνω μόνη μου με ό, τι θα το κάνουν. Έτσι έχετε αρκετά με ένα ντουλάπι πλάτους 120εκ και 40 cm βάθος.

17. Συρτάρια με ρόδες

Κάτω από το κρεβάτι υπάρχει ένα κενό που μπορεί να δώσει πολύ παιχνίδι. Μην το σπαταλάτε! Μια ιδέα: συρτάρια 80 εκατοστά βάθος. Εάν επιλέξετε τροχούς και διαφανή μέτωπα θα είναι πιο πρακτικό.

υπνοδωμάτιο των παιδιών με μπλε κρεβάτι στον τοίχο με συρτάρια με γυάλινες προσόψεις

18. καλάθια και κουτιά επισημαίνονται

Είναι βασικό. Τα παιδιά έχουν χίλια παιχνίδια και μικρά πράγματα. theyre
σε όλα ταξινομήσετε με καλάθια και κουτιά με τις ετικέτες ή σχέδια. Παραγγελία = πλάτος.

Μια πρακτική μελέτη

 • Μια περίπου 60 εκατοστά. Ιδανικό για να έχετε έναν υπολογιστή και να θέσει ένα βιβλίο κάτω. 1 m μήκος θα είναι πιο άνετα.
 • υψηλή βιβλιοθήκη. Με φόντο 30 cm θα είναι αρκετό. Βαμμένο το ίδιο χρώμα με τον τοίχο, θα συγκαλύψουν.
 • Ζωγραφική μαγνήτη. Στα παιδιά αρέσει να διακοσμήσουν τους τοίχους του εργαστηρίου του. Ζωγραφική σε τοίχο με μαγνητική μπογιά και να κρεμάσει αφίσες, φωτογραφίες τους ... με απλά μαγνήτες.

κουζίνα

19. Πάρτε το ύψος

Ενότητες για την πολλαπλασιάζονται αποθήκευσης στέγη. Βάλτε τα σε ένα μόνο τοίχο για να γεμίσει το χώρο ή να μην τα κενά στο ψυγείο και στην στήλη φούρνους.

20. Συρτάρια στην υποδοχή

Είναι 10 έως 15 cm, οι οποίες μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη. Κάντε ένα συρτάρι αντί για μια απλή πρίζα και να κρατήσει ό, τι δεν χρησιμοποιείτε συχνά για να μην χρειάζεται να σκύβετε πολύ: δίσκοι, σακούλες σκουπιδιών, ρολά χαρτιού ... θα απελευθερώσει συρτάρια.

Κουζίνα με ξύλινα δοκάρια και λευκά ξύλινα ντουλάπια κουζίνας, όπως το έδαφος

21. Λευκή θέαμα

Επιλέξτε το λευκό ή το γυαλί τα πάντα είναι στο ίδιο επίπεδο με τα μάτια ντουλάπια, κουδούνι ... Ο χώρος θα πρέπει να θεωρείται πολύ ευρύτερο.

Αποφύγετε σκοπευτές! Επιλέξτε τα έπιπλα ή πίεση ανοίγματος uñero: ομαλή μέτωπα δίνουν περισσότερη ένταση

22. Όριο υλικά

Μην χρησιμοποιείτε περισσότερα από τρία υλικά. Θα δώσει ομοιομορφία και την αίσθηση της ευρυχωρίας. Ένας τέλειος συνδυασμός; Ξύλο, λευκό και ανοξείδωτο χάλυβα.

Λευκό ντουλάπια κουζίνας ccon τοίχο μέχρι την οροφή και ενσωματωμένο φούρνο μικροκυμάτων και φούρνο

23. ηλεκτρικές συνολικού ύψους cm

Ένα διπλό σόμπα είναι επαρκής για να μαγειρέψουν και να απελευθερώσουν 30 πάγκο cm. Και ένα πλυντήριο πιάτων 40 εκατοστών 20 εκατοστών μπροστά του υπουργικού συμβουλίου.

24. Τρεις καλές ιδέες για το γραφείο

 • Βάλτε καλάθια στα ράφια των καταστημάτων. Έτσι, μπορείτε να πάρετε μια "cajonera" περισσότερο για να σώσει από τραπεζομάντιλα καλύπτονται ή μικρά σκεύη. Επιλέξτε καλάθια φυτικές ίνες, είναι πολύ ελαφρύ.
 • Minimal τραπέζι. Ένα ενιαίο ράφι 35 cm βάθος χ 60 cm πλάτος και κόπρανα. Είναι το μόνο που χρειάζεται να τρώνε καθημερινά. Μια άλλη επιλογή; Μια αναδίπλωση minimesa.
 • Η κρεμαστή υπουργικό συμβούλιο. Σε έναν τοίχο κοντά στο τραπέζι, θα χρησιμεύσει για πιατικά και αφήστε καθημερινά ντουλάπια της κουζίνας. Εάν δεν μπορείτε να είστε πάντα κρατά μόνο ό, τι το πρωινό.

υπνοδωμάτιο

25. Το Βασίλειο της Λευκής

Καμία ερώτηση: το λευκό είναι το χρώμα σας για οροφές και τοίχους, επειδή μακριά και κάνει το χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος. Και, επίσης, αντανακλά το 80% του φωτός που λαμβάνει.

Υπνοδωμάτιο κενό με τυφλή κουτί σε μπεζ

26. Ανταλλακτικά δύο σε ένα

Αν δεν ταιριάζει κομοδίνα, ένα μεγάλο κεφαλάρι είναι ιδανικό. Με μόλις 20 εκατοστά βάθος και θα σας υποστηρίξει και αν έχετε 40 εκατοστών, το είδος στήθος μπορεί να κάνει για να κρατήσει μέσα.

27. ανύπαρκτο Cabecero

Δεν μπορεί ακόμη και να δώσει ένα κεφαλάρι; Βάλτε ταπετσαρία, ξύλο επένδυση των -¡blanca - κρεβάτι τοίχο ή να διακοσμήσει με μια προσαρμοσμένη τοιχογραφία. Θα ντύσει το δωμάτιο κατειλημμένο ή μόνο το 1 cm.

28. πηδαλιουχούμενα Wall

Μην σας τραπέζι; Κρεμαστά φωτιστικά. Εκτατό, το μπορείτε να μετακινήσετε όταν θέλετε να διαβάσετε και να τους φέρει στον τοίχο, ώστε να μην ενοχλούν όταν δεν χρειάζεται.

μίνι Υπνοδωμάτιο σε λευκό με ζωγραφισμένα δοκάρια και ξύλινα πηχάκια κεφαλάρι

29. περσίδες αντί για κουρτίνες

Ακόμη και οι κουρτίνες καταλαμβάνουν χώρο όταν δεν ανταλλακτικών μέτρα. Για να αποφευχθεί αυτό, περσίδες στοίχημα. Επιλέξτε τα λευκά και ένα ελαφρύ ύφασμα, όπως ένα λινό ή βαμβάκι.

30. Μειώστε τα βήματα

Κρατήστε 60 cm ελεύθερο, και στις δύο πλευρές του κρεβατιού, και στους πρόποδες, τουλάχιστον 80 cm. Μπροστά από το ντουλάπι, για να ανοίξει πόρτες και συρτάρια, είναι καλύτερο να αφήσει τουλάχιστον 1 m ελεύθερο.

Ένα ελαφρύ και ικανό μπάνιο

 • Τζαμαρία. Διαφανής και με ελάχιστη προφίλ, επεκτείνει το μπάνιο, επειδή μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη διαμονή.
 • Μίνι υγείας. Compact μετρά περίπου 6 εκατοστών λιγότερο κροσσώδης πυθμένα και είναι ελαφρύτερα.
 • Mirror XL. Τόσο μεγάλη όσο θα ταιριάζει χωρίς πλαίσιο.
 • χρήσιμο κόγχες Επωφεληθείτε από χωνευτά εξαρτήματα ψευδές τοίχους για να δημιουργήσουν τρύπες για να σώσει.