Με περισσότερα από 25.000 έντυπα που #conmiradademadre hahstag, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα διαδίκτυο και πολλές ιδέες και ενθουσιασμό στο τραπέζι, το έργο σας διαμορφώνεται ως μία από τις πιο ενδιαφέρουσες υποσχέσεις που γεννήθηκε από Instragram. Και μερικές φορές, Instagram είναι ο τέλειος τρόπος για να πει και να μοιραστούν τα μικρά μεγάλες ιστορίες της καθημερινής ζωής.

Gif Xanela Chic 2

Isabel ανοίγει τις πόρτες του σπιτιού του στο Lugo, και πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς, ένα από τα αγαπημένα σημεία του είναι τα παιδιά στο σαλόνι του σπιτιού. Ένας χώρος για την ενσωμάτωσή τους στην καθημερινή ζωή της οικογένειας και, επίσης, έχουν τη δική τους γωνιά σε μια περιοχή που συνήθως μέριμνα για τους ενήλικες. Απλές με έναν σφιχτό προϋπολογισμό, και ιδανικό για μικρότερες, χώρος παιδί στο σαλόνι σας είναι ιδανική για να μην χάσουν καμία από τις μεγάλες στιγμές του.

Τα παιδιά τέταρτο blogger Xanela Chic

1. Είναι δύσκολο να προσδιοριστεί, αλλά ... Τι διακοσμητικό στυλ είναι πιο κοντά στο δικό σας τρόπο κατανόησης deco;

Δεν νομίζω ότι έχω ένα στυλ, αν και είναι αλήθεια ότι έχω πάντα μου άρεσε να αναμειγνύεται κομμάτια γεμάτη ιστορία με πιο σύγχρονα, οπότε μπορώ να πω ότι το στυλ μου είναι εκλεκτική, ή ίσως χαοτικό, χα χα χα.

2. Τι σας εμπνέει κατά τη διακόσμηση του σπιτιού σας;

Σίγουρα πάντα γύρω σας να σας επηρεάζει, αλλά αν κάποιος έχει καθοριστεί τα γούστα μου, σε όλα τα επίπεδα, αυτό ήταν η μητέρα μου. Θυμάμαι το σπίτι μου γεμάτο από περιοδικά, όπως ένα παιδί, και υπάρχουν πράγματα που θα μείνουν για πάντα.

3. Ποιο είναι το αγαπημένο σας κομμάτι των επίπλων;

Έχω κάποια έπιπλα που δεν είναι μαζί μου για οτιδήποτε και desprendería ξέρουμε ότι πάντα συνοδεύουν, ως μια κινεζική μπουφέ που έχουμε στο σαλόνι μας και μας ακολούθησαν από Xiam. Ωστόσο, όπως είπα, μου αρέσει να αναμειγνύεται, και αυτό μου επιτρέπει ανακαινίσουμε το σπίτι μου από καιρό σε καιρό, αλλά χωρίς να χάνει την ουσία μας όπως πάντα.

4. Ποια είναι η γνώμη σας DIY φιλοσοφία; Έχετε στοιχεία αυτού του τύπου στο σπίτι;

Μου αρέσει που η "το κάνετε μόνοι σας" αλλά χρειάζεται χρόνος και γιατί να μην κάνουμε ό, τι θέλω. Ωστόσο, εμείς έχουμε κάποια πράγματα στο σπίτι που έχουμε κάνει ως ένα ράφι που βρίσκεται στο σαλόνι του ψυγείου, ένα καθρέφτη του μπάνιου που κοσμούσαν την αίθουσα με ένα στεφάνι από λουλούδια και κάποια άλλα πράγματα που κρέμονται από τους τοίχους. Πιστεύω ακράδαντα πως ναι, μου αρέσει η DIY φιλοσοφία.

Chic λεπτομέρεια υπουργικό συμβούλιο Xanela

5. Ποτέ μην απλά διακοσμούν ... Τι είναι ο επόμενος στόχος deco σας;

Πήρα ένα χρόνο για να βάλει μια κουρτίνα στο σαλόνι. Μην ρωτήσετε, είναι σαν κινέζικα βασανιστήρια νερό, κάθε φορά που πάμε στη δουλειά κάτι έρχεται και φεύγουμε. Πρέπει επίσης να βελτιώσουμε το σπίτι, να διακοσμήσετε το αίθριο ... Όπως λένε, δεν μπορείτε ποτέ απλά βόλτα στο σπίτι!

6. Στο σπίτι σου λείπει ...

Η αλήθεια είναι ότι ζούμε σε ένα μεγάλο σπίτι για τα μέσα, αλλά αν είχα να ρωτήσω για κάτι, θα είχα περισσότερο χώρο. Ένα μεγαλύτερο κουζίνα, ένα μεγαλύτερο μπάνιο, περισσότερα γραφεία ... Μου αρέσει ο ελεύθερος χρόνος στο σπίτι, και αν και έχουμε έρθει σε μας, ποτέ δεν ονειρεύεται είναι πάνω.

7. Είναι το αγαπημένο σας σημείο;

Παρά το γεγονός ότι έχουν τα δωμάτιά τους, ήρθε να παίξει το σαλόνι είναι πάντα μαζί μας, γι 'αυτό χρειάζεται ένα δωμάτιο για τέσσερις, όχι μόνο για τους ενήλικες. Πήρα μερικούς μήνες για να βρει το κλειδί, αλλά τελικά πήρε ένα δωμάτιο 100% την οικογένεια και είμαι πολύ χαρούμενος γι 'αυτό. Τα παιδιά κάνουν χειροτεχνίες (τόσο πολύ να ζωγραφίζει) και μπορούμε να περνούν χρόνο μαζί.

8. Μήπως σας δώσει για τα τελικά ή ακόμη ενσωματώσει κάποιο κομμάτι που ονειρεύεστε;

Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή τη γωνιά, αλλά έχω προφανές ότι θα είναι προσωρινή. Σε λίγα χρόνια θα πάψουν να είναι τα παιδιά, και το σπίτι μας θα συνεχίσει να εξελίσσεται, οπότε θα δούμε τι αναπτύσσεται. Έχω πάντα ήθελε ένα μεγάλο κομμάτι της βιβλιοθήκης επίπλων, έτσι ποιος ξέρει; Ίσως κάποια μέρα.

Xanela ChicΠοιος είναι Xanela Chic;

  • Δεν ποτέ να πω, αλλά Isabel ξεκίνησε ως δικηγόρος με ειδίκευση στο διαζύγιο και τη διαμεσολάβηση.
  • Ξεκίνησε το blog το 2009 για να διδάξει και συμπληρώματα της αγοράς που έχουν σχεδιαστεί στον ελεύθερο χρόνο του.
  • Στο blog του, μιλά για τις περιπέτειες και τα ταξίδια γίνονται με την οικογένειά του, μας δίνει συμβουλές διακόσμησης, συνταγές και πολλά έμπνευσης.
  • Μπορείτε να την ακολουθούν σε www.xanelachic.com