Μου αρέσει, όλα Marilyn της. Αυτή η ειλικρινής ομορφιά, η ματιά του διαγωνισμού, η ευθραυστότητα παρά το γεγονός ότι ένα από τα εικονίδια του εικοστού αιώνα ... Αλλά διαβάστε για το σπίτι όπου πέρασε τις τελευταίες του μέρες και, εκτός από την θέλουν να δουν τα δωμάτια στο σχέδιο cotilla και φανταστείτε την ηθοποιό πιο όμορφη όλων των εποχών σε αυτό, θα ήθελα να μάθω περισσότερα γι 'αυτό τόσο πολύ. Πώς θα είναι σε θέση να κατανοήσουν πώς ένιωσε στο τέλος, δεν είναι κακό, τι ελπίδα ήταν, αν φώναξε και κοιμόταν πολύ στο κρεβάτι του, αν κοίταξε το που βρίσκεται μέσα της τα αστέρια κήπο, εφόσον προβλέπεται από την αιώνια αγάπη με τα γυαλιά τους, αν ήθελα πραγματικά να φύγει για πάντα ή αν η επέκταση ήθελε να προσπαθήσει και πάλι να είναι ευτυχισμένος! Ποτέ δεν μπορεί να γνωρίζει ή να μπορεί, αλλά μπορούμε να αντιληφθούμε στο σπίτι της που τη δόση τρυφερότητας και ζεστασιάς που μόνο είχε.

Gallery, 11 φωτογραφίες
Το σπίτι όπου πέθανε η Μέριλιν Μονρόε

Το ακίνητο είναι ένα &# 39? Αγρόκτημα&# 39? 1929 και Marilyn αγόρασε το 1962, την χρονιά του θανάτου του. Εδώ βρήκαν νεκρό οφείλεται σε υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών. "Όταν μπαίνετε στο σπίτι και τους κήπους του, θα μείνετε εντυπωσιασμένοι από την ηρεμία και τη ζεστασιά του", Εξήγησε κτηματομεσίτη του. Και νομίζω ότι έτσι, γιατί αν μόνο μια φωτογραφία του ηθοποιού φαίνεται ότι, δεν θα κάνω το σπίτι σας!

Marilyn Monroe--Brentwood-Home-Κουζίνα-1200x800

Αλλά ας ήδη στο σπίτι. Ένα φυτό, είναι πραγματικά υπέροχο. Και βέβαια κάθε φορά που είμαι πιο πεπεισμένος άνεση των κατοικιών σε ένα επίπεδο. Σκάλες, ό, τι θέλετε. Αυτό, σε συνδυασμό με την ξύλινη οροφή δοκάρια δώσει μια πτυχή της cabañita πολύ φιλόξενο. Σε μερικές εικόνες, οι δοκοί βαμμένα λευκά, όπως γίνεται τώρα, και άλλοι σε γυμνό ξύλο, τη διδασκαλία της ιστορίας, την ηλικία, Ω ναι! Δεν ξέρω ακόμα τι στυλ που μου αρέσει.

Επίσης, είπε ο εκπρόσωπός του, ότι, παρά τις αλλαγές που έγιναν από τους μετέπειτα ιδιοκτήτες, "αισθητική και την ενέργεια που εκπέμπεται Marilyn είναι ακόμα εκεί και μπορείτε ακόμα να αισθανθείτε". Η κουζίνα, ανοικτό και κενό, με ρουστίκ έπιπλα και το νησί της, έτσι ώστε περιοχή υπερχείλισης (σε ορισμένες εικόνες μπορεί να θεωρηθεί ότι υπάρχει βιβλιοπωλείο και καρέκλες, όπως η γιαγιά απέναντι) μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ ζεστό, σπιτικό, ενώ πρακτικά (δεν έχει χώρο για να μαγειρέψουν και να σώσει!). ¿Cook σαν τρελός Marilyn θα τελειώσει ή inapetente;

54c48e98525d1 - marilyn-MONROES-Brentwood-σπίτι-καθιστικό-RM

Εδώ είναι δύο σαλόνια (το ένα ανάγνωση φαίνεται) με μια ματιά εξοχικό σπίτι που μου ζητά πολλά. Εμείς καναπέδες με floral prints, τζάκι, πολλά βιβλιοπωλεία, κάποια πόρτα βήμα τόξο που δίνει ιδιαίτερη πινελιά της ... Η ομάδα είναι πολύ ωραίο. Κοιτάζω και δείτε τις φωτογραφίες για να καταλάβετε πώς επιτυγχάνεται η γοητεία, και νομίζω ότι το κλειδί είναι ο συνδυασμός των επίπλων κλασικό κόψιμο, χωρίς να πηγαίνει πέρα, λίγο ξύλο, το φως από τα παράθυρα μέσω των οποίων βλέπουμε γλιστρήσει πράσινο έξω , πήλινα δάπεδα (που ζει φυσικά υλικά) και Cha-chan! λευκούς τοίχους. Ναι, ναι, ποτέ δεν περιφρονεί τη δύναμη από ένα λευκό τοίχο. Δίνει φως και, ανάλογα με το είδος του λευκού, τη ζεστασιά και τη χαρά. Ο κήπος με πισίνα, εγκαταστάσεις της, περιοχές της sombrita και ανυπόδητος βοήθεια, φυσικά.

54c48e9b64761 - marilyn-MONROES-σπίτι-Brentwood υπνοδωματίων

Θα τα αγαπημένα μου μέρη; υπνοδωμάτιο Μέριλιν, με τόσο αφράτο λευκό κρεβάτι του και να γεμίζουν με όνειρα (αν αλλάξει αυτό το χαλί) μαξιλάρια. Θα προσελκύει επίσης το γραφείο με ανανεωμένη όψη της παραμονής, με μεγάλα παράθυρα με θέα στον κήπο. Καθίστε να γράψει και να εργαστούν εκεί πρέπει να δώσει ευχαρίστηση, με αυτά τα δέντρα ως σύντροφοι. Ειδικά αν έχετε την αύρα της Marilyn rondándote.

Gallery, 11 φωτογραφίες
Το σπίτι όπου πέθανε η Μέριλιν Μονρόε

Θέλετε να δείτε περισσότερα σπίτια διασημότητα;

  • Η Jennifer Lopez μας δείχνει στο σπίτι που δεν είναι τόσο κολλώδης
  • Εδώ έχετε μετακινηθεί Αντζελίνα Τζολί μετά το διαζύγιο
  • ο "εξοχικό σπίτι" Elsa Pataky και ο Chris Hemsworth (Thor για τους φίλους) στο Μαλιμπού
  • Το καλοκαίρι το σπίτι της Cindy Crawford πάντα επάνω
  • Το δάπεδο του αρκετά Julia Roberts στο Μανχάταν
  • Και πολλά περισσότερα στο blog της κας τερμιτών