Ποια θα είναι η Kardashian συμμετοχή δύο; Είναι από εκείνο το σημείο ξανά και κολλώδες, όλα σε μια γωνιά της ψυχής μας μέσα μας; Ή ίσως το μικρό το κακό δαίμονα από τον ώμο μας, μας λέει: "Βλέπετε, τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν το καλό γούστο". Τέλος πάντων, ό, τι και αν πρέπει να το αναγνωρίσουμε αυτό διάσημης οικογένειας μεταφέρει δέκα χρόνια δείχνει τη ζωή του στην τηλεόραση. Το πιο κοντινό πράγμα στην οικογένεια Alcantara έχουν πέρα ​​από τη λίμνη, έλα.

Gallery, 12 φωτογραφίες
ΑΡΧΙΚΗ Kourtney Kardashian ... SISTER πιο κομψό

Παρά το γεγονός ότι αν ρωτήσετε κάποιος εκεί έξω που αναζητούν ομολογεί την πραγματικότητα του (φυσικά, φυσικά ...), αλλά στη συνέχεια ο καθένας γνωρίζει τα πήγαινε-έλα των πολύ γνωστό αδελφές με τα ονόματα που αρχίζουν με K και σιλουέτες ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, Θα αψηφούν το νόμο της βαρύτητας (και του καλού γούστου).

wkardashians-04

Τέλος πάντων, πίσω σε αυτό που μας απασχολεί είναι η διακόσμηση. Έχω δώσει σήμερα μια περιοδεία του σπιτιού του μεγαλύτερη αδελφή, Kourtney, Kardashian τουλάχιστον η ομάδα δημοσιεύθηκε στην αμερικανική μ.Χ.. Και Κούρτ (έτσι αποκαλούν οι αδελφές της) είναι παθιασμένοι με το σχεδιασμό και τη διακόσμηση και θεωρείται ειδικός στον τομέα. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι υπεύθυνη για την εσωτερική διακόσμηση των σπιτιών τους και συχνά συμβουλεύει την υπόλοιπη οικογένεια.

Ως εκ τούτου, το σπίτι του δεν είναι ο φόβος των δερμάτων, μάρμαρα και λάμψη (το σπίτι θα ξημερώσει η μητέρα της, Κιμ). Μάλλον το αντίθετο. Είναι μεγάλη (πολύ), αλλά δείχνει ότι κάθε κομμάτι έχει επιλεγεί με μεγάλη προσοχή και τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ανακατέψτε εκλεκτής ποιότητας κομμάτια, υφαντική τέχνη και το φως σε ένα σπίτι, μην ξεχνάτε, είναι στην Καλιφόρνια, όπου είναι καλοκαίρι σχεδόν όλο το χρόνο.

αγαπημένο δωμάτιο μου στο σπίτι σας; Για το γραφείο που είναι τοποθετημένη Kourtney σπίτι για το υπέροχο ξύλινο πάτωμα σας, ένα γιγάντιο λαμπτήρα και, πάνω απ 'όλα, μια μαύρη εικόνα για την Mia Farrow και ο Φρανκ Σινάτρα θα κρεμάσει χωρίς σκέψη στο σαλόνι μου και λευκό. Εικονογράφηση Batman φαίνεται ήδη πάρα πολύ για την ταπεινή κατοικία μου.

wkardashians-05

Και αυτό χωρίς να παραγνωρίζονται από το χώρο της πισίνας, εντόσθια καιρό θα κάνω εκεί, και η κουζίνα είναι το όνειρο του κάθε cocinitas. Και αυτό μου δίνει στη μύτη που Kourtney δεν κάνει πολύ το μαγείρεμα, αν και δεδηλωμένος οπαδός των βιολογικών τροφίμων και ντουλάπι και το ψυγείο σας δίπλα-δίπλα σίγουρο είναι γεμάτη από οικολογικά τρόφιμα.

Αλλά σε αυτό το σπίτι που είναι πραγματικά ευχαριστημένοι είναι οι τρεις γιοι Kourtney έχουν με Σκοτ ​​Ντίσικ (δεν είναι πλέον με τα πόδια στο σπίτι), επειδή τα δωμάτιά τους είναι τόσο ιδανική όσο κορόιδα ιδιοκτήτης: αυτό της Πηνελόπης, μέση, είναι η κατοικία μια σύγχρονη πριγκίπισσα και το δωμάτιο Reign, το μικρό σπίτι μοιάζει με ένα ζωολογικό κήπο με τα δύο γεμιστά. Koutney φροντίδα ...

Σχετικά με αυτό το άρθρο

Η Jennifer Lopez δεν είναι τόσο κολλώδης

Sorpresaaa!

Η Jennifer Lopez δεν είναι τόσο κολλώδης

Αν και ασφαλιστική όπου τα παιδιά να διασκεδάσουν είναι στον παιδότοπο. Έχει τα πάντα: μια τεράστια τηλεόραση και παλιά καθίσματα κινηματογράφου, μια μπαταρία (έτσι ώστε οι γείτονές Κουρτ δεν έχει καμία προσγείωση), έναν τοίχο πλάκα, ένα σπίτι κούκλα για Nancys ... Και κουρτίνες και καρέκλες (σχεδιασμός ασφάλισης) σε έντονο κόκκινο χρώμα που θα αφαιρέσει έτσι ώστε τα παιδιά να μην είναι ενθουσιασμένοι πάνω από το λογαριασμό. Αλλά hey, αν είστε λίγο και σας προσκαλούμε να παίξετε αυτό το σπίτι θα ήθελα να με χτυπούν με Loctite σε αυτό το δωμάτιο.

wkardashians-10

Δεν είναι ό, τι θα ήταν καλό ... και κάποια άλλα πράγματα αλλάζουν, κυρίως στο σαλόνι με δύο συμμετρία και το παιχνίδι πλέγμα για μένα προσωπικά, με μια μικρή ζαλάδα. Το λιγότερο είναι περισσότερο, αγαπητέ Κουρτ, μου είπε ότι η αρχιτεκτονική Κομφούκιος του Mies van der Rohe, έτσι ώστε να χαλαρώσετε.

Gallery, 12 φωτογραφίες
ΑΡΧΙΚΗ Kourtney Kardashian ... SISTER πιο κομψό

Και βάλτε κάποιον άλλο, αλλά θα αφαιρέσει επίσης τις εικόνες που η οικοδέσποινα μας έχει κεφαλάρι στον τοίχο του δωματίου σας. Ναι, και ο οποίος είναι ο James Turrell αλλά δεν μου δίνει ηρεμία θα πρέπει να πάτε για ύπνο. Αν στο τέλος του γονιδίου Kardashian είχε να επιδείξει ...

Θέλετε να δείτε περισσότερα σπίτια διασημότητα;

  • διαμέρισμα Meg Ryan στο Soho της Νέας Υόρκης
  • ο "εξοχικό σπίτι" Elsa Pataky και ο Chris Hemsworth (Thor για τους φίλους) στο Μαλιμπού
  • Εδώ έχετε μετακινηθεί Αντζελίνα Τζολί μετά το διαζύγιο
  • Το καλοκαίρι το σπίτι της Cindy Crawford πάντα επάνω
  • Το δάπεδο του αρκετά Julia Roberts στο Μανχάταν
  • Και πολλά περισσότερα στο blog της κας τερμιτών
  • Η Jennifer Lopez μας δείχνει στο σπίτι που δεν είναι τόσο κολλώδης