Πριν από δύο χρόνια Beatriz Silveira επισκέφθηκαν αυτό το πριόνι ορόφου σε αυτόν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους. Beatriz του εσωτερικού και κατευθύνει τη μελέτη μπατίκ Interiors: «Αυτό που με έπεισε αυτού του σπιτιού ήταν το φως της. Έχει οκτώ μεγάλα παράθυρα, επειδή βρίσκεται στη γωνία του κτιρίου και έχει δύο όψεις, που αντιμετωπίζει νότια και δυτικά. Όλα τα δωμάτια είναι εξωτερικά και είμαι στον τελευταίο όροφο, που σημαίνει εξαιρετική διαύγεια «, λέει ο ιδιοκτήτης και διακοσμητής. «Σε αυτή την περίπτωση ήταν απαραίτητο να εκμεταλλευτεί το χώρο, γι 'αυτό δημιούργησε κάποιες χώρους πολλαπλών χρήσεων και να τονίσουν τη φωτεινότητα με το φως υφάσματα και απαλά χρώματα.»

Γραφείο με στρογγυλό τραπέζι

Το δωμάτιο και η κουζίνα τοποθετούνται εν παραλλήλω, που χωρίζονται από ένα χώρισμα medianero ανοικτό και στις δύο πλευρές. Στην περιοχή κοντά στο μέτωπο, το σαλόνι ανοίγει σε μια μικρή βεράντα, ενώ η κουζίνα έχει ένα άνετο γραφείο. «Μου αρέσει το φυσικό ξύλο, όπως φτελιές ηλικίας Γραφείο γραφείο ή δρυός επένδυση του δαπέδου με μεγάλη ράγες. Επίσης, τα ελαφριά υφάσματα, όπως το λινάρι και το βαμβάκι και απαλά χρώματα. Αν και με κάποια λεπτομέρεια σκληρά για να βρούμε την αντίθεση, όπως το κρέμασμα της λάμπας πάνω από τον τόνο τραπέζι της κουζίνας».

Gallery, 12 φωτογραφίες
ΣΟΦΙΤΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ

Η Μπεατρίς είναι παθιασμένοι με το επάγγελμά του και συνεχίζει να μας δώσει λεπτομέρειες για το έργο τους και πώς εφαρμόζεται στην περίπτωση αυτή το δικό σας σπίτι. "Στο καθιστικό Επέλεξα ένα μεγάλο καναπέ, σεντόνια, και ντυμένος με μαξιλάρια από διαφορετικές υφές και χρώματα όπως το έντονο κίτρινο, σταθερή τον τελευταίο καιρό στα έργα μου. "

«Έχω προσπαθήσει να δημιουργήσει μια αίσθηση της τάξης με μερικά στοιχεία, αλλά πολύ σημαντικό"

Στο εσωτερικό σαλόνι, το οποίο λειτουργεί επίσης ως διανομέας του σπιτιού, θα βρείτε ένα παράδειγμα ευέλικτο χώρο. Με ένα γυάλινο ντουλάπι, τραπέζι χρησιμεύει ως η επιφάνεια στήριξης και όταν Beatriz έχει επισκέπτες, ξεδιπλώνεται για να φιλοξενήσει μέχρι έξι άτομα. Η αλήθεια είναι ότι όταν ένα σπίτι έχει χώρο γραφείου, η τραπεζαρία είναι συχνά αξιοποιούνται πλήρως. «Σε μικρό βιβλίο χώρους τραπέζι είναι πολύ πρακτικό, εξοικονομεί χώρο, ενώ προσφέρει μια μεγάλη τράπεζα όταν είναι απαραίτητο».

Guest δωμάτιο με καναπέ-κρεβάτι

Το διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και ένα Beatriz έχει δημιουργήσει μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων: «Είναι ο επισκέπτης κρεβατοκάμαρα και το γραφείο μου. Έχω κανονίσει ένα καναπέ-κρεβάτι, επίσης με μαξιλάρια και ένα γραφείο δίπλα στο παράθυρο. Στον τοίχο Χρησιμοποίησα έναν συνδυασμό των κατόπτρων και σχετίζονται με το επάγγελμά μου, εικονογράφηση μιας αγάπης μείγμα». Στην κρεβατοκάμαρα, Beatriz Silveira έχει χρησιμοποιήσει υφάσματα με ζεστά υφές που προσκαλούν ξεκούραση και χαλάρωση. Και αυτό μας κάνει μια εμπιστοσύνη, ενώ δείχνουν προς το διπλό παράθυρο με cuarterones: «Αυτός είναι ο λόγος που αγόρασαν αυτό το διαμέρισμα. Όταν είδα ότι μπροστά από το κρεβάτι θα έχει όχι μία αλλά δύο παράθυρα με όμορφη θέα, ήταν σαφές. Αυτό ήταν το σπίτι μου. "