εσωτερικό Paula Duarte του. Το 2009, γεννήθηκε δεύτερη κόρη της, Κλάρα. Σύντομα, θα οδηγούνται από την κρίση, ο σύζυγός της και αποφάσισε να μεταναστεύσει στη Γερμανία, από όπου και κατάγεται. Εκεί αφηγήθηκε την εμπειρία του ως ομογενών στην Holamama.es blog. Μερικοί 15.000 άτομα την ημέρα κινήθηκαν και γέλασε με τις περιπέτειες και τις ανησυχίες του. Αλλά ο χρόνος πέρασε, το blog γεννήθηκε το διαδίκτυο χαρτικά, και, τέλος! Έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν και να κάνουν ένα σπίτι στην Ισπανία όσο λαχταρούσε όταν ήταν μακριά.

MG 3799

"Θέλαμε ένα σπίτι που είχε άφθονο φως, γιατί ήταν αυτό που χάσαμε στην Ισπανία. Έχουμε υποφέρει πολύ με το κρύο, το σκοτάδι, το χιόνι και τη βροχή από τη Γερμανία ... Έτσι, ψάξαμε για ένα φωτεινό διαμέρισμα και, φυσικά, για την οικογένειά μου", Λέει η Paula.

"Βρήκαμε αυτό το διαμέρισμα, με καλή καθοδήγηση. Πρόκειται για ένα ένατο και είχε χώρο, αλλά η κατανομή ήταν το 1965! Ιδιαίτερα σε διαμερίσματα, κλειστή, το φως δεν έρθει μέσα ... Όπως θέλαμε ήταν το φως, και είμαι interior designer, κάναμε μια νέα κατανομή για το μέτρο μας". Γεια σου, πόσο τυχερός να έχει ένα εσωτερικό σπίτι!

Και τι σας ενέπνευσε; "Επιδιώκουμε μια αισθητική σύμφωνα με την ισπανική, γερμανική οικογένεια που είναι πολύ σκανδιναβικό, αν και δεν είναι 100%. Το σπίτι ήταν πολύ ευάερο, με λευκούς τοίχους, λευκασμένα πατώματα, χωρίς καλούπια ή διακοσμητικά στοιχεία. Λευκό πόρτες λάκα είναι επένδυση, όπως είχαμε στη Γερμανία". Φυσικά, όταν κάποιος έχει μια ιστορία, το σπίτι σας θα πρέπει να γνωρίζουν την τιμή.

H8B7196a

Αν και, όπως αναμενόταν, δεν ήταν όλα γρήγορα, έπρεπε να προσαρμοστεί. "Η διακόσμηση ήταν δύσκολο γιατί έπρεπε να προσαρμόσουν όλα τα έπιπλα μας στη Γερμανία. Υπάρχουν διαφορετικές διαστάσεις, είναι όλα μεγαλύτερα! Για παράδειγμα, τραπεζαρία μου μέτρησης 2,85 m .. συνδυάζουν κληρονομιά με έπιπλα εκεί, και το Ikea".

Μαμά κόλπα interiorista

Ikea είναι μόνο η αίθουσα της βιβλιοθήκης, προσεκτικοί μαζί της! "Είναι στην πραγματικότητα τέσσερις βιβλιοθήκες Ikea ραμμένα με πολύ μεγάλη βίδες. Η Γερμανία ήταν ελεύθερος χώρος πάνω από σχεδόν ένα μέτρο, και εδώ ακόμα και αν καταργήσετε όλες τις ψευδοροφές, έχω πολύ μικρή διαφορά μεταξύ της βιβλιοθήκης και την οροφή. Αλλά, όπως φαίνεται!".

Μια άλλη ιδέα: ας την ανοιχτή κουζίνα δίπλα στο σαλόνι. "Τα καλά νέα είναι ότι, όπως είναι δικαίωμά σας, όταν θα πάτε στο σπίτι σας δεν το κάνουν. Ναι, είναι ανοιχτό, δεν ήθελε κρύα υλικά. Ή πλακάκια, πολύ συσκευής στον ορίζοντα. Υδραυλική έριξαν στο έδαφος, αλλά από το σαλόνι δεν έχει εκτιμηθεί, είναι πιο ολοκληρωμένη!".

τα υπνοδωμάτια

Πάμε να τους κοιτώνες; "Για το δικό μας, ενώνουμε δύο δωμάτια με θέα στην αυλή και να δημιουργήσει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με dressing room και μπάνιο en suite. Βάλαμε επίσης ένα μικρό γραφείο και μια σκανδιναβική κεφαλάρι ταπετσαρία σχεδιαστή. Η ιδέα ήταν να ακολουθήσει τη γραμμή του υπόλοιπου σπιτιού, Blanquita, Nordic, και το φως αίσθηση"Paula μας διδάσκει.

Για να διαχωριστεί η κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο μας στάλθηκε για να κάνει μια συρόμενη πόρτα που οδηγεί στην ταράτσα. "Έτσι, για να ενσωματώσει πλήρως ανοιχτό χώρο ή να κλείσουν, ανάλογα με τις ανάγκες. Στο μπάνιο και έβαλα κάποιες ιδιαίτερες πινελιές, όπως ένα ταϊλανδέζικο έπιπλα αντίκες". Τι ωραία!

Untitled Panorama4

Αφήσαμε το δωμάτιο η μικρή Κλάρα, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι το όνομά του για το όνομά του θα μπορούσε να πει το ίδιο και στις δύο γλώσσες της οικογένειάς του, ισπανικά και γερμανικά. "Αυτή ήταν η κύρια κρεβατοκάμαρα, αλλά το αφήνουν να Κλάρα, επειδή έχει άπλετο φως. Θα το ήθελε στα λευκά, όπως και το υπόλοιπο σπίτι, αλλά ήθελε Rosita, οπότε η λύση ήταν να συνδυάσει! Βάλαμε ένα λευκό γραφείο με μια καρέκλα και τη βιομηχανία χάρτου με πολύ μικροσκοπικά λουλούδια. Αυτό που μου αρέσει είναι τα πουλιά σπίτια, πήγε για ψώνια στη Γερμανία Κάθε φορά πήγαμε σε ένα φυτώριο αγόρασε ένα!".

Gallery, 12 φωτογραφίες
Τέλος! Θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους