Όταν, τριακόσια χρόνια πριν, αυτή η αγροικία σηκώθηκε στο Emporda κανείς δεν θα το φανταζόταν ότι, αιώνες βράδυ θα γίνει ένα κόσμημα. Σημειώνοντας το συνονθύλευμα των στέγες και τις σχισμές τη φωτογραφία της πρόσοψης είναι εύκολο να συμπεράνουμε ότι προστέθηκε αργότερα. Και τώρα συνδέει τη μεταρρύθμιση με την εποχή χωρίς να χάσει τίποτα από το χαρακτήρα της.

πισίνα

Λοιπόν, τι ήταν το παλιό κατασκευής είναι αποδεδειγμένη και ανεβαίνει στο εσωτερικό Empordà, ένα ειδυλλιακό τοπίο με ελαιόδεντρα και πεύκα Μεσογείου. Όταν οι σημερινοί ιδιοκτήτες αγόρασαν ήταν ήδη κάπως ερειπωμένη, αλλά τοίχους και οροφές τους παρέμεινε στέκεται κακό παρά καλό, αν και το εσωτερικό θαλάμων της είχαν ως στόχο να κρατήσει τα ζώα κατά τους χειμερινούς μήνες. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή: η αγροικία υπέστη μια επαναφορά στα σκαριά. Αλλά μια σοφή αποκατάστασης, έτσι ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει όποιον βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση σε ένα εξοχικό σπίτι, αν αγροικία, χωριό, πύργος, αγρόκτημα ή αγροικία.

Δείτε galerГa 12 φωτογραφίες
Μια MASГЌA CENTENNIAL αποκατασταθεί

Φυσικά, είναι το πρώτο έργο της αποχέτευσης, το οποίο θα τα σπάσουν επειδή δεν είναι δυσκίνητη μόνο για να μετρήσει, αλλά επειδή κάθε πρωτομάστορα ξέρει να τρέξει. Ας επειδή είναι κατασκευασμένα. Είναι καιρός να αποκαταστήσει τους τοίχους και τις οροφές αλλά και να σκεφτόμαστε την πρόσοψη και διανομής. Εδώ, αν το χέρι και το κεφάλι του Lluís Auquer, ο συντάκτης του σχεδίου μεταρρύθμισης παραστάσεις. Ίσως το πιο εντυπωσιακό αντιστοιχεί στη βεράντα, μια νέα μιμήθηκε εκατό τοις εκατό με το αρχικό φυτό. Δεν είναι μόνο εντυπωσιακό αλλά πραγματικά εκτίμησα, γιατί εδώ και μήνες μπορείτε να απολαύσετε το εξωτερικό, τη σιωπή και την ομαλή αυτές τις απόψεις και τις δασικές ορίζοντες. Και εγώ, επίσης, και πεσμένος στον καναπέ ή σε μια πολυθρόνα από αυτά τα όμορφα κορδόνι που βλέπετε στην εικόνα. Υπέροχες.

00260945

Λιγότερο εντυπωσιακή, καθώς είναι εμφανής, είναι το έργο της αποκατάστασης του τοίχους, δάπεδα και οροφές. Άξεστος πέτρες στην περιοχή, ίση με την πρωτόγονη, για τους τοίχους? τόφφους, ή το πάτωμα ασβεστόλιθο? ξύλινα δοκάρια, πόρτες και παράθυρα, και τα αραβικά κεραμίδια της διάρκειας ζωής για στέγες και αετώματα. Κάθε ένα από αυτά τα υλικά προέρχονται από διαλυτήρια ή οίκους δημοπρασιών στην περιοχή, που ήταν: ο χρυσός κανόνας για το υπέροχο αποτέλεσμα αυτής της αγροικίας. Επειδή είναι ο μόνος τρόπος για να ενσωματώσει τη νέα στην παλιά δημιουργώντας ένα ενιαίο σύνολο. Στην πραγματικότητα, κάνει ό, τι έχει κάνει για αιώνες.

Εδώ και κάποια μεταρρύθμιση έγινε όλο και κάποια παράθυρα όπου υπάρχουν άνοιξαν κανένα. Είναι σαφές ότι το δέκατο έβδομο αιώνα, οι κάτοικοι της αγροικία χρειάζεται λίγο μικρό παράθυρο για τη διαφυγή του καπνού από τις πυρκαγιές και τζάκια. Τα τοιχώματα, τότε τόσο το καλύτερο για να αποκρούσει το κρύο και σφραγίζεται με θερμότητα. Αλλά στο ΧΧΙ αιώνα μια καλή θέρμανση μας επιτρέπει την πολυτέλεια της φαίνεται καλό ζεστό ένα φανταστικό κόσμο πίσω από το γυαλί. Η οριζόντια παράθυρο πίσω από έναν από τους λευκούς καναπέδες, δύο κάθετες σταθερές παράθυρα, το ένα πάνω από το άλλο, όλα στο σαλόνι, ενεργεί ως τις πιο όμορφες εικόνες της Emporda.

Δείτε galerГa 12 φωτογραφίες
Μια MASГЌA CENTENNIAL αποκατασταθεί

Μέχρι στιγμής η πιο γενική και πιο βασικό μάθημα υποσχέθηκε αποκατάσταση. Αλλά αρνούμαι να πω τέσσερα πράγματα πιο διακοσμητικά στοιχεία. Δεν περνούν με μια τρίχα δεν σας κουράσω.

Ένα, η κουζίνα, ένα πολύ δαπανηρό ανακατασκευή της «παλιάς» τεχνολογίας κουζίνα και μοντέρνα αισθητική. χειροποίητα κεραμίδια, το έργο κουδούνι, MACAEL μαρμάρινο πάγκο, ξύλινα ντουλάπια μέτωπα βαμμένο σε ένα λεπτό και θαμπό πράσινο, τραπέζι και καρέκλες Almoneda άμεσα με τον τομέα εδώ είναι μια χαρά για να μαγειρέψουν.

Δύο, έπιπλα, απλό, ευθύ και καθαρές γραμμές, χωρίς αξιώσεις να προσφέρει άνεση και είναι χρήσιμο, ένα ιδανικό πρόσχημα. Εάν πάρετε μια ματιά στις φωτογραφίες που μπορείτε να διορθώσετε ότι κανένας δεν είναι διακοσμητικά ή ανταλλακτικά. Ο καθένας, ακόμη και το επίχρυσο-πλαισιωμένο καθρέφτη κρέμασαν στην είσοδο στην κύρια κρεβατοκάμαρα, έχουν μια λειτουργία και νόημα. Οι δίκαιοι, στη συνέχεια, αλλά διαλεγμένα με αγάπη και φροντίδα. Ρουστίκ αλλά πάντα άνετα.

00260947

Τρεις, η παιδική χαρά είναι η πιο φωτεινή και καθαρή σε όλο το σπίτι. Και αυτό φαίνεται πραγματικά πολύ γενναιόδωρη για τα παιδιά, που μισούν και φοβούνται το σκοτάδι. Τι έχει γίνει; Κάτι τόσο απλό όσο ζωγραφική μια λευκή οροφή azulete το ύφασμα και να το χρησιμοποιήσετε λευκά έπιπλα τουρσί τόσο στην κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο. Ένα πολύ πρακτικό, προσεγμένες και όμορφες λύση.

Και τέσσερα: η πισίνα, πλατεία και χωρίς τεχνάσματα, όπως μια λίμνη, πλαισιώνεται από δύο μονά κρεβάτια της λεβάντας, ένα πολύ καλός τρόπος για να επωφεληθούν από το αεράκι να μυρωδιά του νερού όπου κολύμπησε και προς την αντίθετη κατεύθυνση, η ατμόσφαιρα αναπνέετε από τη βεράντα.

Δείτε galerГa 12 φωτογραφίες
Μια MASГЌA CENTENNIAL αποκατασταθεί