Även om ditt kök har ett par meter, det finns några dekorativa knep för att hjälpa dig att förvandla det till en ljus och bekväm plats. Det är inte magi, bara en fråga om lite uppfinningsrikedom och god praxis. Ser du?

Galleri, 15 bilder
15 och mycket trevlig små kök!

Fördelat per anläggning

Bra distribution, anpassas till varje typ av utrymme, är den viktigaste punkten för att få ut det mesta av köks spelet. finns det tre

L-formade

Om långsträckt, distribuera den L-formade köket är det bästa alternativet, speciellt när mycket nära. Ibland kan det falla i fel lika ta båda sidor, men passagen kommer att vara mycket liten och kan vara överväldigande. Om du har något annat val än att anställa däremot ser att du inte kommer det skåp i taket för att förhindra tunnel.

Grundläggande fördelningarna för ett litet kök:

formad "U"

Kök fördelade U-formad fyrkantig idealisk för kök. På ena sidan står brandzonen, den andra vatten och låt den senare mest tydliga bänkskivan möjligt att ha en bekväm arbetsplats.

litet kök i U

en sida

Om du har ett kök-hall eller integreras i en enda miljö tillsammans med vardagsrummet eller matsalen är en idealisk plats i en vägg, att dra nytta av den långa. Om utrymmet tillåter du kan placera en liten rörelse ö med hjul, som kommer att tjäna extra stöd och lagring, eftersom det finns många modeller med skåp, lådor och hyllor. Vill du ha fler idéer? Missa inte dessa små superprácticas nätet och kök.

Utnyttja ljuset

Om du kan skapa fönster eller lucka för att släppa in ljus, gör det! Du kommer att känna mer bekväm i det och undvika det ser ut som en liten grotta.

Open space

En annan möjlighet är att skapa en öppen matsal eller vardagsrum. Detta gör att du får mer känsla av rymd och du kommer att skapa ett utrymme för att dela med din familj och vänner. Om du väljer det här alternativet ett tips: plocka en mycket kraftfull och tyst som möjligt huva.

Vit, färg

De säger inte att vitt fett? För ditt kök som bredd är visuellt mer men kommer att göra dig gott. Du kan använda den på väggarna, i skåp och även på golvet. Kök tomma är mycket ljusare.

Relaterat till den här artikeln

20 kök i vitt: ljus, rymd och skönhet

Vitt och strålande

20 kök i vitt: ljus, rymd och skönhet

Glass, dina grejer

Använd den i dörrar och garderober, särskilt de som håller rätter, glas eller koppar. Glaset kommer att passera inte bara ljus, men också den reflekterade och stärkas.

doserar kontor

Att ha ett kontor är mycket bekvämt, men när skona några meter kan vara mer av ett hinder. För att byta ut det, kan du bygga en liten bardisk i samma bänk eller skapa en liten provisorisk kontor med ett bord och hopfällbara stolar.

Galleri, 15 bilder
15 och mycket trevlig små kök!

Vill du ha fler idéer? I galleriet hittar du 15 kök som har lyckats bra att maximera utrymmet. Det noterar alla tricks som experterna har använt inredare att ge mer bredd, mer ljus och göra havet till följd praxis.