En ö, men tar upp plats, är en fantastisk plats att laga mat, få gott om plats för förvaring eller för att användas som kontor. Eller alla tre samtidigt. Här berättar vi i detalj alla de skäl för att sätta en ö är en stor framgång, vare sig i ett stort kök och en liten. I galleriet hittar du 14 exempel du kommer att älska och allt du behöver veta för att välja den perfekta ön.

I rymliga kök

Du kommer att få arbetsyta där förbereda comfort food. Det är därför lämpligt att inkludera ett litet handfat där du tvättar grönsaker, och en trä där snitt utan att skada arbetsytan. Om din ö är tillräckligt stor, kan du även installera spishällen och en apparat.

Kök med ön och Corian bänkskiva grå

Fäster ön områdeskontor: undvika pendling i dagliga måltider. Ett annat alternativ är att placera kontoret nära ön, och harmonisera övergången genom att placera en utskjutande frukost område på ön ge vika för kontoret.

I små kök

I en kort kan vi njuta av en ö som sträcker arbetsytan och uppfyller de förpliktelser för ett kontor när det inte är möjligt att skapa en separat matsal.

Praktiskt och bekvämt

Så att ön är bekvämt, lämna ca 90 cm fritt att tillåta enkel öppning lådor och skapa områden tillräckligt stora steg.

Galleri, 14 bilder
14 mycket praktiska köksöar

frukost bar

Det enklaste sättet att vinna en bardisk eller snabbmat är att låta den fribärande disken i ena änden och komplettera den med två stolar.

Gör det mesta

Ett sätt att göra det mesta av ön är att utforma med lådor, hyllor eller skåp som gör multiplicera lagringskapaciteten.

Det är inte tung

För att lätta den visuella vikt, kan du överlagra den med vitt, trä eller Silestone, till exempel.