Inte alla vita kök är densamma. Inte en chans. Du kan välja en modern, nordisk stil raka, minimalistiska eller rustika rader av dem som vi älskar så mycket. Denna ton kombinationer med andra färger och material är nästan oändliga: möbler i vitt med trä bänkskiva, mörk granit eller Silestone; en total vit med ett trevligt utseende animerad vinyl vägg; eller invända en garderob i en slående färg.

Galleri, 20 bilder
20 Kök i vit: Tända, bredd och skönhet

Den stil som du väljer beror på din egen smak och resten av inredningen i ditt hem. Om du gillar rustika och romantiska miljöer är bäst att du bestämmer trämöbler vitmålad, särskilt spelar med en inlagd finish. Om du gillar lite vintage miljöer, kan du kombinera möbler med element i glas eller trä. Och om ditt hem är samtida, hur lacken?

Strukturerad lackerad

Det är att skapa en neutral bas för att gå ge den stil och personlighet med tillbehör och praktiska och dekorativa föremål såsom verktyg, redskap, klinkergolv, granit, apparater, gardiner, måla väggarna ... Dessa "tillbehör" De är lättare att förnya möbler, vars installation innebär mer arbete och kostnader.

Relaterat till den här artikeln

14 vita och ingenting kalla bad!

säkra kort

14 vita och ingenting kalla bad!

Vita möbler kan ha olika utföranden: matt, satin, glättat, lackerade eller målade lister, remsor eller paneler, alla vita eller benvita, med eller utan handtag ... och valet av dessa nyanser kommer att hjälpa och mycket, till titta i köket. Om du tror att tonen tidlösa, men lite kallt, ge värme med punktbelysning på arbetsområden, hängande lampor och lysdioder varmt ljus.

Om du har bestämt att ditt kök kommer att vara, eller ja, vit, du vill visa olika miljöer där du hittar oändliga möjligheter. Har vi du kommer med? Ange galleri och avgöra vilken som är din favorit. Det finns upp till 20 olika!

Galleri, 20 bilder
20 Kök i vit: Tända, bredd och skönhet