Rollen i köket har förändrats (mycket) under de senaste åren. Om en privat tillflyktsort har gått vidare till att bli mycket nära i hjärtat av huset. Live innesluten i sig själv har varit öppen för matsalen och även som tidigare Salon! Om ett arbetsutrymme har blivit en social hålla perfekt att dela med familj eller vänner.

Därför måste planeringen ta hand om detaljerna. Inte bara för att uppnå en praktisk kök för dagen och kapabel, men också mysigt och dekorativa. Alla egenskaper som uppfyller kök galleri, Oh något kök är vår favorit!

Manda utrymme

Inte bara några meter som står utan också hur de är organiserade. Det vill säga, köksgolvet.

Vitt kök med office_ 00412946

Om ditt kök är fyrkantig och åtgärder mer än 240 cm bred, helst planera möbler "U" -Det alternativ som bäst uttrycker meter och med mer utrymme för att berätta eller sale "L". Om anläggningen är långsträckt, det mest bekväma distributionen för att få fler och bättre mätare är två parallella fronter Du måste lämna en central korridor på minst 120 cm för att öppna och stänga skåpen komfort-. För lång, smal kök, montera alla möbler i en front kommer att vara det lämpligaste alternativet.

Kapabla och ljus

Efter att ha beslutat om fördelningen av möbler, bör utvärdera lagringsutrymme som du vill (eller kan) räknas.

Stora vita kök med ön central_ 00312494

Behöver fler garderober eller mer visuell lätthet? Om prioritet är att ha maximalt utrymme för att lagra är det bäst att du planerar möbler från golv till tak, och inte "vägning" Så du kan välja att visa fall i de övre skåp, som alltid lättare. Du väljer dem med genomskinliga kristaller för att dölja innehållet, ger en bonus på beställning. Ett annat alternativ är att kombinera några hyllor, du kommer att hjälpa köket "andas". Du kan dra nytta av de spandrel lösningar för att få de verktyg som oftast används: frigör lådor och redskap har varje dag till hands.

Relaterat till den här artikeln

De 50 bästa eaters möbler

VALD

De 50 bästa eaters möbler

Äter i köket

Från en fullständig matsalen till en minibar för två, det finns många alternativ för att planera en matplats i köket.

vit kök med sand målning och kontor central_ 00345330

matplats

Om mätarna är inte ett problem och vill integrera köket in i matsalen, måste du ha minst 6 m2 extramaterial. Men om köket är öppet mot vardagsrummet, kan du minska till hälften av den erforderliga utrymme (för en tabell för 4 personer räcker ungefär 3 m2) eftersom passager är användbara.

multipurpose bar

Förlängning upp några centimeter (bara 35) kommer att vara tillräckligt för att få ett rum för frukost eller snabbmat. Det är ett mycket praktiskt alternativ när köket har en arbets ön. I dessa fall kan du även bedöma utan en del av möblerna på ön och att ha det utrymmet som kontor.

för två

Om du har liten plats i hörnet uppskattar planerar en uppsökande botten bar med en 35 cm (även om idealet är 45 cm för att äta utan strikturer) och fyll den med höga stolar. Ett annat praktiskt alternativ är att installera en flip över, som kan vikas parallellt med väggen utan att störa när den inte behövs.

Galleri, 50 bilder
De 50 bästa kök MÖBLER

Har du kvar vill mer? Missa inte galleriet där du hittar mycket komplett kök i alla stilar, storlekar och modeller som inspirerar. De är vår topp 50. Vilket av allt du stanna?