Om vi ​​vill ha en stark golvet i vårt kök, måste vi överväga två typer av motstånd när man väljer det: påverkan och slitage. I köket är det enkla saker som vi faller ner och måste ta hänsyn till slagtålighet Vi väljer material, snarare än slitstyrkan genom användning, som i privata kök är mindre störande än professionell.

Låt oss sortera dem från bäst till sämst kvalificerade. Den gatsten och syntetiska stenfot (Silestone, Compac, Krion) är bästa beteende har sedan dess motstånd är mycket högre än de flesta alternativen. Kontinuerliga trottoarer erbjuder även god prestanda i vissa fall vara fjädrande och således kan absorbera chocker (linoleum eller vinyl) och i andra fall vara tillräckligt hårt (polerad betong eller microconcrete).

Porslin kakel skulle vara på tredje plats. Det är ett bräckligt material i sig (varför de uppfann den berömda "trencadís" Gaudi) och bräckliga medel swipes bryta, inget mer, därför måste man vara försiktig och det är alltid klokt att köpa några extra bitar och hålla dem hemma om vi måste byta ut i framtiden.

Slutligen finns det naturliga skogar, som är mycket svag effekt och är märkta snabbt, vara svår att avhjälpa, har du fortfarande att hålla i minnet att om vi väljer naturlig parkett måste anta att det kommer att åldras, det vill säga att de verkar honom markerar genom användning, och detta är inte bara ett problem, men kommer att göra det mer attraktivt.