Vit för ett kök är ett säkert kort. Det är den ljusaste färg och naturligt ljus i många av våra kök, det är en knapp resurs; Det är mångsidig, lämplig för ett kök eller andra mer avantgardistiska klassiska; och det är tidlös, det vill säga blir aldrig gammal. Om du ännu inte ser tydligt vad man ska satsa på vitt för ditt kök, bläddra igenom vårt galleri och inspireras av de tre rätter som har valt. Efter vandringen ... du fortfarande tvivlar?

1. En välbekant, fräsch och modern plats

00410980b

När du delar ett kök 8, måste det vara praktiskt och komfortabelt ja eller ja. Att reformera denna vistelse vi beslutat att utöka kontoret, förträngning halvön, där matlagning område placerades. Således kan "kocken" laga medan du tittar på Diners, mycket trevligt om du har gäster och också mycket praktiskt när det finns barn i hemmet.

- Sök ljus. Eftersom köket har direkt ljus bara på sommaren, allt från väggarna till möblerna valt att återspegla den maximala vitt ljus och samtidigt, ta friskhet för miljön.

- En lätt möbler. De är okomplicerade möbler (skåp har inte ens shooter), vilket ger en modern och ung look till köket.

- På vitt. -De tillbehör och komplement rätter, dukar ...-, mycket ljusa färger kontrasterar med den vita bakgrunden blir huvudpersoner.

Galleri, 6 bilder
Tre vita Kök: en färg, tre olika stilar

2. En nordisk kök med industriella inslag

00410615b

Täcke, för möbler och handtag gjutet skal. Och den grå som målas upp i väggarna (ett dekorativt beslut minskar också kostnaderna för plattsättning). Industriellt, för taklampor som belyser den centrala ön, vilken innefattar en andra diskbänk och kranar flexibelt rör XL påminner om professionella kök.

- Som grädde på moset. Mätaren typ vitt kakel som reflekterar ljus, som rostfria vitvaror. Och det är att om något var klart är att ägaren ville att det skulle vara vitt ditt kök. Och glada och ljus, något som fick isolera den från återförsäljare med ett stort fönster.

- 100% praxis. Också jag ville att det skulle vara praktiskt, så han valde en keramisk golv som efterliknar parkett och alla typer av lagringslösningar, från skåp till skåp fulla skafferi eller basenheter.

bekväma lösningar

  • Kyl och frys. Version sida vid sida, är en bra lösning när man är många hemma, så du behöver för att hålla stora mängder mat eller kokta dagligen.
  • Extra matlagning. Även hällen och ugnen är avsedda att laga stora mängder eftersom de har en speciell bred (90 cm i stället för konventionella 60 cm).
  • Frukost bar. Island bänkskivan sträcker sig in i en bardisk och snabbmat. I garderober och lådor av denna modul redskap för daglig användning lagras att ha allt till hands.

3. klassisk och mysig, med provensalska smak

00399717b

En klassisk men modern stil, att göra enkla dag till dag familj, ett par med tre barn som gör en hel del liv i köket. Det var grunden för Asun Anto projekt för att renovera köket. En viktig del var den ursprungliga golvlister, som inspirerade utformningen av paneldörrar i skåpen. Och apparater? Det verkar inte finnas någon, men naturligtvis de är! De gömde sig bland köksmöbler och panelaron med samma luckor. Kylskåpet integrerades i kärnmodulen av skåpet, som har en monter och hyllor för porslin och lådor för bestick.

- Allt nedan. Av de tre väggarna i köket, har bara en hög möbler, skåpet. Resterande lagring har fokuserat på den centrala ön och skåp under diskbänken. En bra lösning för att rymden ser inte överdrivna.

Idéer värda kopiering

  • bänkskiva. Den blanka finish arbetsytor, vit Silestone reflektera mer naturligt ljus och expandera i hela köket.
  • Panelados. Alla apparater är panel för att dölja och skapa en miljö lugnare och elegant. Endast klockan är synlig.
  • Office. Sätter varm till köket med ett bord och stolar kontrapunkt. Det ligger nära fönstret för att äta med naturligt ljus.
  • Information. Linnegardiner, de bästa rätterna som exponeras i skåpet, metalllampan kontor och textilier i blå toner ger en personlig look till köket.