Låt oss inse det: vårt kök är mindre än vi skulle vilja. Varken ö eller kontor eller släktträff medan vi förbereder middag, eftersom där det finns två inte alltid passar tre. Som sagt, låt oss få ut det mesta! Och alla möjliga alternativ, distribution "U" möblerna är klämma fler och bättre meter, perfekt i kök med kvadrat anläggningen.

De åtgärder som är nödvändiga

Distribution "U" Det är den mest praktiska ... länge du har det nödvändiga utrymmet. Och det vill öppna skåp och smidigt rör sig utan att känna corseted behöver köket åtgärden minst 240 cm bred. Alltså du säkerställa en fri central yta om cirka 120 cm.

Galleri, 13 bilder
¿SMALL? Och mycket praktiskt! kök i "U" väl användas

Arbetet triangeln bekvämare

Om arbetet triangeln inspirerar dig så mycket mystik som Bermudatriangeln, oroa dig inte, vi kommer att lysa ämnet. Det är känt som den tänkta arbetstriangelmönster bildar de tre grundläggande områden i köket: matlagning, vatten och skafferi. Ju mer perfekt denna triangel, bekvämare och smidig blir vägen vi gör när du arbetar i köket.

Kitchen & quot; U & quot; med gröna möbler

Den idealiska fördelningen

Skafferiet området och matlagning rekommenderas att vända varje, medan vattenområdet är brukligt att reservera det för vertex. Det är inte en exakt formel eftersom det beror på köks och placeringen av porten. I varje fall är det bäst att placera diskbänken under fönstret, att dra nytta av naturligt ljus medan vi förbereder mat och rena redskap. Spisar, dock är alltid bättre att Destine dem på en vägg, och i något fall under ett fönster, av säkerhetsskäl.

Galleri, 13 bilder
¿SMALL? Och mycket praktiskt! kök i "U" väl användas

Skåp och garderober

I ett litet kök, har lagringsutrymme är grundläggande. Men inte för mycket bör laddas om du inte vill att det ska se ut ännu mindre. Din bästa vän kommer att vara målet. Planering ut många eller få garderober, kök i vitt sänder alltid större känsla av rymd.

litet kök white & quot; U & quot; med liten bardisk

Om du vill göra det mesta av varje cm, tveka inte: tar högskåp till taket. Du tjänar bonus lagringsutrymme och undvika att döda utrymme mellan skåpen och taket är ett näste av damm och smuts. Du kan kompensera vikten av aggregatet visuella kombinering på bästa showcase moduler, som är visuellt ljusare, och öppna områden del.

Skulle jag vara ett kontor?

Det är troligt att ett traditionellt kontor, med ett ledigt bord för fyra, nej. Men det finns geniala lösningar som gör att du kan äta i köket även med rättvisa meter.

pentry med trämöbler och blå kylskåp

Ett enkelt och bekvämt alternativ är att avstå från de nedre skåp i en del av "U" och omvandla det utrymmet till en bar för informella måltider för två. Det räcker med ett par stolar att ha ett litet kontor.

Galleri, 13 bilder
¿SMALL? Och mycket praktiskt! kök i "U" väl användas

Du känner som att se dessa idéer i praktiken? Missa inte vår galleri, kök i alla stilar optimerad för maximalt. Och missa inte den här videon där vi berätta hur du beställer i köket.