Köket är ofta navet i huset är den plats där de tillbringar en hel del saker förutom matlagning. Om du rider du kan mycket väl vara den idealiska platsen att njuta av den första tuggan av dagen, för en espresso mat, eftermiddagskaffe och även en del informella drycker. Här finns många exempel på hur man kan omvandla köksutrymme med mer god stämning, skratt och informella möten i huset.

Skiv Islands

Köksön, när det finns tillräckligt meter, är mycket praktiskt. Suma arbetsyta och lagring och tillåter gripa runt dess omkrets. Men om du också låta de översta några meter som utskjutande förlänger ... voilà: vi har en bekväm bardisk.

Kök med halvön

Kök med halvön. Microcemento beläggning och granit grå. Lackerat trä möbler. Stål huva, Gaggenau. Pallar modell Casa Decor 2005. Samtliga Deulonder Architecture domestica. Minisonia lampa, Biosca & Botey. Parkettgolv.

På morgonen är det mycket bekvämt för en snabb bit och en kopp kaffe och när du får gäster kan sitta och ha ett glas vin och hålla dig sällskap medan du förbereder middagen Terminais. Har du barn? Det är ett alternativ när matsal förr och har saker att göra i köket. Alltså när du har kontrollerat dina grejer.

2, 4 eller fler

Hur många människor passar på ön bar? Det beror på det utrymme du har tillgängliga och vikten du vill ge detta utrymme. Om det är en relativt liten köket eller bara vill ha en praktisk hörn rusningstid, förlänger bara ena änden och har plats för två eller tre, om du placerar dig någon annanstans i spetsen. Men om du vill bli ganska vanligt bord för vardagsrummet, kan du förlänga mycket mer, placera ett ben i slutet flugit och har plats för alla. Bara för att vara tydlig med dina behov, inte allokera mer utrymme än nödvändigt och subtrahera köks lagring eller vice versa.

A olika höjder

Den optimala höjden på bänk matlagning är inte alltid också en idealisk höjd bardisk. Om du vill ha den senare är högre eller vill måttet på en konventionell matbord (80 cm hög) kan planera en ö med olika höjder.

Galleri, 9 bilder
Frukost, lunch eller middag i KÖK

I ett galleri hittar du många idéer att välja köksö med bar perfekt för dig frukost: i centrum, på ena sidan, med avföring, stolar, modern, rustik ... Låt dig inspireras!