För att lämna påsar på disken måste du armbåge undan juicer och brödrost. För att hitta den potten du håller på baksidan av garderoben, du alltid sluta med en ansträngd axel. Du laga mat, två är alltid publiken ... Det är klart. du lider "minicocinitis". Men tyst botas. Här har du 10 piller (och lite mer i form av bilder) som gör stora små kök.

grå pentry, separata låga vägg- och fönsterpaneler. hydrauliska golv 00442993

1. uppgifter innan start ...

Första övningen: Tira (sälja eller ge bort) vad du inte använder. Andra övningen: Titta på ditt kök. Har du varit med bilden? Sedan ta bort det. För att bättre organisera ditt kök och du måste vinna utrymme från 0. tredje övningen: Beskriv hur är din dag i köket; bara svara på dina behov får din ideala kök. Behöver exempel? Vissa rätter dagligen och behöver inte alltför mycket skafferi, kök viss helg för hela veckan och behöver tusen Tupperware och massor av frysning, etc. Vad är ditt fall?

2. En är tillräckligt

Vi talar om sänkor. I ett minikök med två är nästan nästan en synd. Bo med en och vara stora, upp till 50 x 40 cm. Du kommer att få plats på bänken, det vill säga arbetar du med mycket mer komfort.

Öppet kök med bar och avföring linje 00429287

3. Adjö skåp, adjö lumbago

Om du byter skåp under hällen helt flyttlådor, ser du allt lätt överskådligt vakter och kommer att fånga den första utan att blint dunka på baksidan av garderoben. En låda 120 cm bred i stället för två 60 cm gör att du kan lagra mer och bättre, och kommer att kosta mindre eftersom du bara måste göra ett hål.

4. Vad händer?

Installera Windows, inte visuellt fylla. O skåp med vikdörrar upp; du glömmer att göra limbo under dörrarna öppna för att förhindra stötar och se även ALLT vakter. Särskilt om hyllorna är glas garderob, eftersom du inte längre se även det som återstår på botten av den sista hyllan. Och en annan idé: om höjden tillåter det, göra två nivåer skåp och högsta håller minst användning (potten buljong jul, raclette, fondue, etc).

Galleri, 10 bilder
10 häftiga idéer för kök BOR

5. Erkänn: er inte jonglering

Nope. Och de måste vara. Det vill säga, inte behöver öppna en garderob och förvaras i en Tupperware fem hand med lock i balans medan du får som intresserar dig. För att göra detta, är det perfekt att ha skåp avsedda för dem. Utrymmen där man inte behöver stapla men spara en hel del. Bakom dörren, i ett hörn i en löstagbar modul ... 20 cm djup med invändiga hyllor gör det möjligt att organisera utan stapling. Eller så kan du använda det utrymme som ett skafferi.

Panel kylskåp och möbler för förvaring och mikrovågsugn skydd 00412981

6. Panela och förstärknings meter

Kontinuitet av material skapar en känsla av rymd. Om panelas apparater med samma material på framsidan av din garderober du får gå obemärkt och den visuella effekten av köket blir det mer rena och rymliga.

7. Anordningar XS

  • Bränder. Tänk på det: två bränder har mer än tillräckligt för dag till dag. Och du kommer att få 30 cm bänkskivan.
  • Campana. Infälld tak ockupera 0 och teleskopiska, som är dolda under ett skåp, kan du hålla på toppen.
  • Ugn-mikro. Tänka på att ha en mikrovågsugn i stället för två separata delar, eller en mini-ugn 45 cm hög i stället för de vanliga 60 cm. Du kommer att få 20 cm för att spara.
  • Diskmaskin. Med en 45 cm kan du diska upp till 6 gäster efter varje måltid.
  • Kylskåp. För utrymmen än minis, det kylda lådor counter (120 liter).

8. Corners hjälp

I ett minikök, hörnen är inte försumbar. Varför slösa dem dyrbara 10-15 cm? Installera svivel och totala utvinnings Rinconeros skåp. Men för att undvika huka ofta använda dem för vad du inte använder dagligen som ersättning soppåsar, plastfolie, etc.

9. upphängningsstänger

Från bestick att koka upp tillbehör sjunka eller kryddor. Med barer på fönsterbrädan i köket har du allt till hands och kommer att frigöra disken.

pentry med glasvägg och intilliggande kontor 00412896

10. "stor" glasdörrar

Bra eftersom de kommer till ditt kök ser mycket luftigare än det är. Och om de glidande, ännu bättre. Du kommer att dra fördel upp till 1 m2 mer i köket. Välj dem med stängning saktade att undvika farliga stötar.

Galleri, 10 bilder
10 häftiga idéer för kök BOR

Går in i galleriet och du kan kontrollera resultatet av alla dessa (och många fler) idéer. Du kommer att gilla det.

Mer stora idéer för hela huset

  • stora idéer toaletter real
  • stora idéer bankett real
  • stora idéer sovsalar real
  • stora idéer greeters real