Inte längre gömma: våra kök är oftast inte precis som vi ser på TV-serien eller program super kockar. Om så är fallet, grattis! Men om alla dina golv och mäter samma som vi alla längtar efter, missa inte dessa knep för att få ut det mesta av mini kök. Vi började!

Det är obestridligt: ​​ljuset expanderar. Och som vi vet, låt oss multiplicera! För att starta släpper vi det mesta av väggarna är strax ovanför ögonen. Ja, skåp högre ut. Och för att kompensera för bristen på utrymme, väljer stora lådor fulla extraktion under arbetsområdet och brand. Panela apparater inte "cut" linearitet möblerna.

färg magic

Måla möbler i samma färg som väggarna döljer dess dimensioner och gör köket ser mycket större. Detsamma gäller att belägga brädan med samma material som används för bänkskivor eller andra ytor. När köket är öppet för resten av huset ett mycket bra alternativ är att använda samma jord för alla utrymmen för att ge kontinuitet. Inredning experter rekommenderar lameller bred och lång trä, som visuellt förstora utrymmet.

Små kök - 05-00395769B handtag 3

adjö skyttar

 

Släta möbelfronter, utan handtag, skapa känsla av enhetlighet. Du vet, är mindre mer!

Underskatta aldrig kraften i ditt kök. Det är liten betyder inte att du kan inte få allt. Om integrerad i matsalen eller vardagsrum det bästa alternativet är att placera en halvö eller en ö, liksom subtilt dela två utrymmen, ger många lådor, skåp och extra arbetsyta. Vem har sagt hörn är värdelösa? Hörnskåp med löstagbara moduler kommer att dra nytta av den sista millimeter. På väggen kan du placera byglar eller skenor redskap, krydda och även små krukor eller kokkärl.