Bestick, porslin, mat, små apparater ... Det saknar betydelse att vårt kök är stor eller liten. Vad vi vill är att spara alla ... och mycket mer. Hemligheten till detta är att hitta lösningar som är anpassade till var och en av våra lagringsbehov. Har mätarna du har i köket, kommer dessa förslag att uppnå allt i syfte att optimera det mesta av varje centimeter.

Söker efter en plats att köksutrustning

00312783

Obegränsade i köket av en familj av fyra 24 plattor, 4 uppsättningar av frukost, 4 koppar, 8 koppar och 20 platser. Förutom brickor, skålar, salladsskålar ... Hur man lagra dem i ett litet utrymme? Här ger vi dig svaret:

porslin. Till att börja med är det mer praktiskt att ha en maträtt tjänst som du är hemma och hålla rätter speciella tillfällen utanför köket. Så du kommer att frigöra skåp. Spara rätter varje dag handen som du kan, i en praktisk garderob, silversmed eller ett glas monter. Sammanför bitar efter storlek och stapla dem ovanpå varandra för att optimera hyllorna.

glasvaror. Spara glasen staplade två och två för att passa mer. Om du har flera höjder placerar nedre främre. Hyllorna i skåpen är platsen mer "försäkring" för glasföremål. Aldrig hålla på flyttbara lådor kan gå sönder. När det gäller drycker, om basen är bredare än munnen, sätta en upp och en ner för att optimera utrymme. Om du inte använder ofta är det bättre att hålla dem i stora, svårtillgängliga garderober och därför mer sporadisk användning.

Galleri, 11 bilder
Ålägga och erövra! Hemligheter ett kök för

den bestick. Helst har du två lådor för bestick: en för du använder för att äta och den andra för köksredskap. Separatorer med brickor av olika storlekar, vare sig trä eller plast, är det bästa systemet för silver lådan inte är kaos. Hur många behöver du? Inte många tjänster. För dagen beräknar att du är hemma mer än två eller tre för oförutsedda händelser.

hålla ordning

00258927

Det organiserar vad som är synlig. Öppna hyllor och skåp är lättare än slutna skåp och låter dig hitta allt snabbare. Har din nackdel? Du bör vara mer organiserad.

Frukostområde. Att ha ett område som samlar allt du behöver för frukost är den mest praktiska för dag till dag. Planera ett skåp område som passar vad du håller: höjd hyllor båtar med krokar för koppar i botten, lådor för te och kaffe ...

Rensar disken. Om du vill att ditt kök ser snyggt hålla disken tydlig som möjligt. Det är en arbetsyta, inte en plats att lagra alla typer av redskap. Lämna om det bara vad du använder varje dag (kaffebryggare, juicepress ...) och hålla allt annat. I pentry, dra nytta av tröskeln med barer och krokar för att hänga knivar, slevar och bräddavlopp. Det är ett bra system för att hålla i handen och för övrigt släpper bänkskivan och skåp och lådor.

Bokningssajt för återvinning. Återvinnings området kräver mer och mer utrymme för att separera de olika avfalls väl. Välj typ hink plastbehållare: de är lätta att tömma och rengöra

Vill du ha fler idéer? Missa då inte vårt galleri. Vi har valt mycket praktiska lösningar och tricks för att organisera från textilier till kök små apparater, kastruller och pannor ... Ta din praktik ven och öppnar den nya säsongen med köket i ordning. Vad roligt!