Växande tabeller för bänkar spara eller delar dubbel funktion. Kontor i dessa 8 goda idéer för familjens mat i en bekväm och väl genomtänkt utrymme.

1. Ett nötkreatur utanför kontoret

När det är möjligt, lokalisera kontor i ljusområdet i köket. I detta kontor hittar galleri har inredningsarkitekt Ricardo Fonta vann den inglasade galleriet utrymme för en tabell för fyra. Blinds kvalificera direkt middagssolen.

Office framför ett stort fönster med lampa klot

2. En tabell med dubbel funktion


Kontor bord något högre än normalt (cirka 90 cm i stället för 75 cm hög), kommer att fungera för lunch och för att förbereda mat och mer kommer att utnyttja. Ersatt av höga stolar stolar som kan lagra under bordet.

Galleri, 10 bilder
8 idéer för att äta i köket

3. Tryck en glasvägg

Går in i galleriet och se hur en glasvägg, ritad av arkitekten Albert Blanch, har lyckats en smal, mörk kök ser rymliga och ljusa. Partitionen har en hylla vid bordshöjd praktiken: idealisk för att lämna rätter och frukt medan man äter.

4. En bank "L" under fönstret


Ikea bänkar hävstångs hörnet av detta kök för att skapa ett litet kontor på bara 2 m2. Höjden av banker, ca 45 cm, inte stör ljus eller vyn i fönstren. En ljusbord fot fullt förfalskar kontoret.

Office med bänk under fönstret L

5. Med en tabell som växer

Markera tabellen kontor för dig att vara hemma men är töjbar för att träna när det finns gäster. I det här kontoret du ser i bildgalleriet, har den gamla tabellen tocinera att svänga. För att tjäna extra säten, slutföra spelet med några fällbara stolar.

6. Mer bekväma, med central


Tabeller med mittbenet är det bästa valet för komfort om tabellen är liten.

Relaterat till den här artikeln

17 kontor med mycket goda idéer (som finns kvar kopia)

Äter i köket

17 kontor med mycket goda idéer (som finns kvar kopia)

7. Redonda, mer utrymme och samtal

De rundabords passar fler människor och samtal uppmuntras. I denna reform arkitekten Josep Marsal Foto gallerit -I kontoret vid fönstret är ljus. Stolar, vridna plast, är mycket praktiska i hem med barn.

8. lutad mot väggen

I nära växter, koncentrerade delar av köket i en enad front office och placerar den parallella lutad mot väggen, för att rensa en väg av 90cm. Full höjd fördel att lagra möbler och förenar tomt.

Galleri, 10 bilder
8 idéer för att äta i köket