Om du vill få mer och bättre ditt kök, ta del av dessa förslag som vissa acertarás.

Det första steget: distribution

Nyckeln för att dra fördel av ett kök träffas med dess fördelning, som kommer att konditioneras genom det tillgängliga utrymmet och formen av anläggningen. Således kvadratiska och rektangulära växter, kan du distribuera möbler i L, så lämna mitten av köket klartecken att arbeta bekvämt. I långsträckta kök kan välja en främre eller, om matlagning är minst 220 cm bred och två parallella, en för lagring och en för kokzonen och vatten.

Den säker satsning: ljusa färger

De ljusa färger får inte lägga till riktiga meter, men visuella meter. Därför är en ofelbar resurs för att göra ett kök verkar bredare. Tillämpat på både möbler och golvbeläggningar och ger ljus och ljusare utrymmet. Förutom den klassiska vita, det finns många fler färger som också är effektiva, såsom grädde eller sten, som också har ett mervärde för själva verket vara mycket varmt. I möbler, kan du välja lackerade eller trä. I det här fallet, de sorter mest använda ljusa färger är bok och lönn. Ett annat val för miljöer ljus utseende är att införa några höga moduler med glas fronter.

Välj skåp med kapacitet

Ett kök är liten betyder inte att dess lagringskapacitet är minimal. Det viktiga är att göra det mesta av de mätare tillgängliga med lösningar som är lämpliga, såsom hög modul, semicolumns, skåp fronter till tak ... Oftast hitta möbler med höjder från 70 till 90 cm, även om taket köket är hög, kan du alltid ta till egna skåp. Möbler kombinera olika höjder är ett bra alternativ för att undvika att belasta vistelse. En resurs som är praktiskt är att installera en frontväggskåp inklusive ugn och mikrovågsugn. Och glöm inte att maximera kapaciteten i skåpen, är det viktigt att dess inre är väl utrustade.