Om någon älskare av matlagning kommer att be om din dröm kök, förmodligen föreställa dig något sådant. Med en stor bänk för att arbeta utan strikturer, en praxis central ö och massor av skåp lagra allt. Och om något har detta kök är att det är bekvämt för matlagning. Varför? Eftersom allt har sin plats och eftersom allt är nära till hands i lådor, skåp, öppna hyllor eller staplar som hänger tusen och en köksredskap.

Galleri, 8 bilder
Lantkök I STADEN

tappning luft

"Valet av apparater, särskilt ugnen och klockan, som har en stark vintage estetik, var början på allt", minns Lluisa Deulonder och Chone i Sotilla av Deulonder Architecture domestica. Detta köket var din insats för den senaste utgåvan av Casa Decor Madrid och ville ge det en traditionell luft, som påminner om kök innan men utan att glömma behoven hos dagens kök.

Relaterat till den här artikeln

9 Mycket varma kök med trämöbler

aldrig misslyckas

9 Mycket varma kök med trämöbler

brittiskt

"Vi var glada att återvända trä för möbler och välj en ek med en åldrig behandling", som när det är varmt, är mycket aktuell. De andra material också inspirerad av den gamla fältkök, som väggbeklädnad, vit keramik på tröskeln och trä i toppen, med stora horisontella lameller vitmålad. Eller diskbänken, vilket är en stor bit av keramik, mycket "brittiska".

Galleri, 8 bilder
Lantkök I STADEN