Du har ett öppet kök? Då är detta som intresserar dig mer än någon annan, men du kommer att vara mycket användbart om det är halvöppen eller stängd Check it out! Och vi kommer att lära oss att dölja apparater inte hindra eller tjata estetik ditt kök.

Ofta denna balans är bruten genom närvaron av en alltför stor köksfläkt, kylskåp med magneter fjärran länder utanför dörren, olämpliga tvättmaskiner eller mikrovågsugn och kolumner synlighet också. Oroa dig inte, vi har lösningen på dina apparater gå obemärkt förbi.

Det ger campanada

Om du vill att huven är inte stjärnan i ditt kök, har du flera alternativ. Den vanligaste är den samma panelarla fronter köksmöbler. Sålunda det integrerar sömlöst med höga moduler, att synliga endast baspanelerna där luft filtrerats för att avlägsna ångor.

En annan lösning, idealisk för kök med ön, kommer från hand taket modeller. Dess mekanismer är inbäddade och utsätts endast en rektangel rostfritt stål med slitsar, genom vilka rökgaserna in i röret och därifrån till den yttre ledningen. Och adjö huvud mot kallt stål när det tillagas. Du kommer att se denna idé genomförs i ett vackert kök om du anger galleriet.

Galleri, 13 bilder
Spelar kurragömma i KÖKET

Också för kök ön är idealisk ram huven med gips, som bildar en rektangulär kub som lämnar taket, fortsätter med samma därigenom täcker pumpkroppen.

Kall ...

En annan skrymmande enheter måste ha ditt kök eller ja är kylskåpet. Om du vill dölja och passera genom en garderob, panélalo med samma fronter av dina möbler. Kylskåpet är placerat i ett hål med plugg monterad i linje med de övriga moduler eller väggen och panela med speciella krokar som fäster dörren till garderobsdörren i fråga. Så lätt.

Hot, hot ...

Göm mikrovågsugn och blir allt vanligare. Som apparater är främre öppning, panelarlos inte praktiskt, så att du bättre gömma i en garderob eller välj modeller med front i samma färg som möblerna, och lösningen bilden. För detta förblir dolda?

mikrovågsugn och har samma färg som den mobiliario_00379409 O

Och vi fortsätter med matlagning, föreslår två lösningar "kamouflage" glaskeramik eller induktionshäll. Först, om du har en svart bänkskiva, välja en vitro av samma färg. Och på samma sätt, om din bänkskivan är vit, välj en vit platta modell (ja, de finns!) Det kommer att smälta med varandra. Det andra alternativet är att välja en matlagningssystemet multifunktionell, med lock av rostfritt stål. Om du vill se hur denna resurs, gå till galleriet.

Bye bye bricka

Och vi menar inte att få den att försvinna (nej, för Guds skull! Vad skulle vi göra utan det?), Men för att ta bort det från vår syn när vi är i köket. Du kan passa in i ett hål i möbler och sätta en dörr, som en låg modul. Eller om du har en kolumn tvättmaskin och torktumlare, använder en fint linne gardin för att täcka dessa maskiner. Du kan också tilldela en tvättstuga i ditt kök och göra det gå igenom ett skåp. Hur? Går in i galleriet och titta, titta ...

Galleri, 13 bilder
Spelar kurragömma i KÖKET

Små apparater, hur gör jag organiserar?

Ofta kolonisera våra kök bänkskivor, utan rim och reson. Här är några lösningar för att hålla dem väl bevakad och hand åt gången. Brödrost, kaffebryggare, brödrost, Thermomix ... är lika nödvändiga som irriterande på en bänkskiva, när den inte behövs. Så om du vill ha en trevlig öppet kök, samla dem i ett skåp. Öppningen i blinda är verkligen användbart i detta avseende. Eller skåp med infällbar dörrar öppning, vilka är dolda i sidorna av skåpet, medan den inre praticable 100%, som fotot.

garderob för att lagra liten apparat med sidodörrar escamoteables_00357162

Du kan också skapa en frukost hörn, på en hylla, antingen samma eller en angränsande möbler, metall, till exempel. Corner lådor, med roterande brickor fördel hörn i små kök och kan vara ett bra ställe att hålla sådana enheter. Hyllor eller skåp kan vara en bra plats för dem, om du vill ta (och utnyttja) utrymmet ovanför. Slutligen, om du inte ge dig i köket, kommer alltid att vara ett hörn på disken där du beställer och gruppera dem i samförstånd.

Den andra ...

Diskmaskinen kan även panel med samma möbler fronter, men man måste överväga att lämna sin sträng av kommandon till uppfattning att använda mer bekväm.

Om du är ett fan av goda viner, kan du inte göra utan en vinbar. De finns i alla storlekar, men om du vill aktivera ditt kök i en källare, inrymt denna apparat i mindre synlig från gateway sidan. Ena sidan av ön, till exempel, kan vara din plats.

Galleri, 13 bilder
Spelar kurragömma i KÖKET

Vill du se hur de har dolda apparater och vilken effekt det har på order kök? Sök i galleriet och hitta lösningen.