En komplett ö betonar centrala i detta kök, öppen för både det yttre och vardagsrummet och utrustade med den senaste tekniken.

Där köket stod det står nästan all sin betydelse. Stora skjutbara glasdörrar till trädgården och attrahera välta synpunkter från den naturliga omgivningen och ljus sydväst; i ena änden kommunicerar med vardagsrummet och å andra sidan med veranda. "Det är en viktig miljö i livet av detta hus, avsedd för en stor familj som tycker om att ta emot gäster", säger Ivan Cuní, LB Leopold Bautista Bulthaup i Blanes Girona.

Den stora ön makt denna privilegierade position vistelse. "Det är mycket stor, 286 x 123 cm, och koncentrerar all aktivitet. På insidan områden träffade vi bränder, vatten och förberedelse. De som arbetar här gör det som vetter mot trädgården. Sätt på utsidan bardisk ek och en stödyta, användbar för mellanmål, till exempel "Ivan förklaras. Den inre väggen är allokerad till lagring, kylskåp, frys och skafferi, och ugnar. Fronten har också en fyrkantig nisch med en extra disk. Interiörerna är perfekt utformade för att optimera utrymme och komfort. Alla möbler är laminerade laser kanter, slutade förra generationen där fogarna är nästan osynliga.

"Vi ville minska matlagning väsentligheter och få en stor visuell renhet, så vi spelar med den enkla kontrasten vit kaolin på ön och grafit i garderober, samma färg som träslöjd i hela huset", säger Ivan.

Vill du njuta av en ö som denna? Ge oss din åsikt i kommentarerna i denna artikel.