Detta är en tre i ett kök, avsedd för matlagning, hela familjen tillsammans och äta tillsammans, och strykning. Nerven mitten av huset.

Ett kök för hela familjen. Detta var den huvudsakliga idén om Elu, ägaren, innan reformen av sitt hem i Barcelona: "Jag ville ha en funktionell och öppet kök, för vänner, för barn merendaran och göra läxor på det medan matlagning eller strukna ", säger ägaren. Så de kastade köksväggarna och anslöt sig till kontoret och strykning rum på ett stort utrymme. Det finns vissa faktorer som förenar områden såsom jord sten porslin stengods färg, svart lampor, måla väggarna beige eller ljusa lackerade möbler.

 

Runt ön

Köket är konstruerad kring en central ö som inrymmer kokzoner och arbete. Kombinerar rostfritt huva stål, toppen, fram och handtag med laminerat möbler i vitt: "Jag ville ta allt utrymme och projicera en central ö var det bästa alternativet" Elu förklarar.

Nedanför dessa fönster står handfat med bänkskivan, tröskeln och stålhandtag, och bakom ugn och mikrovågsugn, med högre hyllor inbyggd i väggen. Inga högskåp: "Jag gillar rena väggar och ganska sätta dem detaljer eller redskap som är praktiskt." Som stort skåp som misslyckas kontorsvägg, målad MDF i ljusbeige med högre hyllor och skåp i den nedre delen, där du lagrar koppar, tallrikar och små apparater. Eller skåp från golv till tak, med dörrar utan handtag, som tjänar planchador område, som ligger i ett öppet kök hörnet.

Detta var en av de beslut som kostar mer att göra, och gav honom runt i flera månader, "ta oss lång tid att besluta eftersom vi trodde att matos skulle kunna vara en risk och impregnering rena kläder. Till slut bestämde vi oss, eftersom normalt strykning och tillagningstider inte stämmer överens. Nu ser vi att det var ett mycket klokt val. " Den planchador innehåller en särskild skåp för hängande kläder och en strykbräda, efter den kromatiska utbud av kök och kontor. Resultatet av denna reform är en varm, modern och funktionell kök, där han tillbringade en stor del av familjelivet.