Ordern har mycket att göra med plats. Och inte tala om meter, men plats. "Du kan ha många lådor, men om du måste ta många steg för att använda dem, kommer du inte vara till nytta". Chone säger Sotilla, formgivare av detta projekt Deulonder Architecture domestica, som tillämpat denna maxim till varje hörn av köket. Även i ö-från 150 x 64 cm, som var utformad av två skäl: för att kompensera för en mycket lång utrymme och få stödytan och extra förvaring. "Å andra sidan är den kalla zonen, som tjänar till att stödja oss saker i kylskåpet, och interiören är en bonus: det finns en låda för bröd, en för bakredskap, en för fryspåsar .. .".

En garderob trick

Men ön är inte den enda pjäs som ger extra lagringsutrymme, även skåpet under plattan har dominerat trick: "Det är bredare än vad som skulle motsvara en modul kök. Det har 90 cm: 60 för full utbyggnad lådor och 30 hyllor för några skåp som öppnas från den andra sidan av halvön". Och hur de organiseras? Under plattan, finns det ett bestick 13 cm höga och två köksskåp 26 och 39 cm för batteriet. De är lådor i olika storlekar för att bättre passa innehållet och ändå skapa en mycket harmonisk struktur. Hemligheten? "Lådor sammanfaller alltid horisontellt eftersom alla har flera höjder 13". En praktisk och elegant design.

Utrustad, ja. trångt inte

Vad är tricket att denna full utrusta kök fullt av lådor, skåp och lagringslösningar tusen verkar inte trångt? Det är inte merit en, utan flera:

White. Vit färg med strukturerad lack möbler gör köket mer ljus och ser mycket bredare.

Glass. Skåpen med glasdörrar ljusare utrymme, som ogenomskinlig undanröja hinder och djup.

Vit kök med ön och huva gratis

måttlig höjd. Skåp till tak gör utrymmet ser mycket mindre, särskilt i kök avlånga så här. Det är därför det har spelat på olika nivåer, och även färger för att bryta denna känsla.

öppna hyllor. Genom att placera öppna hyllor i stället för skåp med dörrar vinner kök rymd.

Utan handtag. Ju färre element, desto bättre. Varför de har valt möbler med integrerade handtag. Så moduler är visuellt renare.

Det mest praktiska

lång bar med krokar. Går genom räcket av vattenområdet och arbetar på ena sidan. Y är för alla hennes redskap och hänga båda rullpappershandduk eller en korg med olja och salt.

Avdelare i lådor. Ja, vi insisterar. Och om vi gör det är det för att de är en symbol för pragmatism. Och inte bara talar om cuberteros, men också separatorer för kryddburkar eller köksknivar, till exempel.

Galleri, 10 bilder
Köket i TUSEN DRAWER

Soptunnor. Banishing sprang till tvätten eller fördjupningar i köket hörnet. Ju närmare till arbetsområdet, desto bättre. Så vi kommer att ha bra hand. Löstagbara lådor med särskild modul för kuber, är idealiska.

integrerade apparater. När de gå fria, bryta enhet köket. Bättre integrera dem i kolumner med skåp och lådor för att vara en del av det hela.