Varje morgon, medan du smuttar på kaffe med mjölk, kommer huvudet föreställa sig vad du vill göra med ditt kök om du kunde reformera den. Vad händer om vi slutade flyga och sätta fötterna på golvet med några siffror? Det finns alternativ för alla budgetar. Söker er och börja tänka på reform ... på allvar.

Hur ditt kök för mindre än 900 €

Pinta! Du kan inte föreställa sig hur du kan ändra ditt kök med en lick färg. Måla fronter och en del av möbler som är synlig och kakel. En målare kommer att göra det åt dig från 7 € / m2, det pris som måste lägga till kostnaden för målning (cirka 100 € för tak, väggar och möbler).

00451213

ändrar skyttar (För 4 € / 2U Ikea). Tänk på att om du väljer handtag som kan anpassas till befintliga hål i dörrarna, inte behöver göra reparationer och vara mycket bättre.

Installera en plastmatta. Inga arbeten behövs eftersom den är placerad över den befintliga trottoaren. Det finns i kakel och lamadjur. Beräkna från 30 € / m2 och 10% extra kostnaden eftersom att passa utrymmet, det finns alltid förluster. Labor kan kosta omkring 5 € / m2.

00427975

Mucha bar. Lägg barer att hänga vad nytta och separatorer inuti lådorna (mellan 4 och 12 € på Ikea).

Ändrar textilier. Som gardinen i fönstret, som kan kosta cirka 30 €.

Minicambios mycket resultones

  • växter: Sätt krukväxter örter. Kommer att ge liv till ditt kök och kostar inte mycket.
  • båtar: Om du har båtar i sikte, ändra dem. De är inte dyra och ger en ny luft.
  • lampa: Om du har ett litet kontor, ändra skärmen du vinner en hel del. Du har flera alternativ och kontrasten tar. Om ditt kök är aktuell, sätta en skärm bast; om det är mer vintage, industri, och om mer rustik, en svanhals monteras på väggen.
  • vinyler: En vinyl (eller klistermärken) i en vägg kan också ge en ny. De är billiga och fantastisk.

Har du en budget på € 1500?

Förutom de förändringar som du kan göra med en mindre budget på 900 €, har du andra alternativ:

Möbler tvätta ansiktet. Om du har standardmått, kan du uppdatera bara ändra fronten, som passar med gångjärnen där. Ikea, för dörren, kan du tillbringa från 20 €. Passa på att placera en kristall som kommer att öka ditt kök och se mycket olika.

00412977

Renovera belysning. Både taket och lägga remsor LED under övre skaparna (40 € en LED 6 W av 55 cm i Leroy Merlin).

Crearte förbröst. Väggplattor existerade från 25 € / u till särskilda klistermärken för kaklade kök (eller badrum), som mäter 15 x 15 cm med retro ser mycket realistiskt (från 30 € / ruta 36).

Kan du spendera € 3000 max?

Det öppnar upp en värld av möjligheter. Till att börja med, plus idéer som du har sett i andra budgetar, kan du ändra "lådan" ditt kök, dvs beläggningar, samt möbler.

00400776

• tak. Ett plåster tak för infällda downlights ledde kommer att kosta 15 € / m2 och varje ljus, från 20 €.

• Coatings. Du tar bort befintliga antingen golv eller tak, kommer det att kosta mellan 10 och 12 € / m2 och 12 € / m2 för plattsättning igen, du måste lägga priset på materialet; till exempel, kan en geometrisk golvplatta Vives kosta omkring 24 € / m2. Om du alicatas halvvägs upp, kommer du att spara kakel och kommer att vara billigare eftersom färgen är billigare.

00395769

• Möbler. För ett kök på ca 8 m2, räknat från 1500 €, det vill säga tänk på att avgång av möbler 50% av budgeten kommer att bli. Det har välutrustade interiörer att vara 100% praktiskt kök.

• Surface. Corian regel eftersom det kan off balansera budgeten, men vi kan välja buenisimas alternativ. I rutan hittar du några av våra favorit. Ah! Och det tar bort den gamla bänkskivan kommer också att kosta pengar (mellan 35 och 40 € / timme).

00436846

  • Silestone (150 € / m): För mer nutida utseende. Det är slitstarkt och lätt att rengöra.

  • Porslin (180 € / m): som Techlam, Levantina. Även hållbart och lätt att rengöra.

  • Marmor (100 € / m) för en mer retrostil. Du måste följa med syror.

  • Granit (170 € / m): för mer traditionella kök. Det är segt.

Att hålla sig inom dessa gränser, skulle en bra idé vara att hålla apparater du har (här berättar vi hur man rengör och ta hand om dina apparater håller längre). Han tror att detta spel kan medföra från cirka 1800 € Mera (ugn, mikrovågsugn, gasspis, diskmaskin och kyl). Ah! Och lite saker som vi ignorera men att det beräknade i det slutliga priset: påsar för Rune (från 30 € / u) och moms är tillämplig.

Nu när du vet hur långt du kan få, kan du börja ägna den korta tid av latte att promenera genom vår hemsida. Det finns tusen idéer som kommer att inspirera dig att ge ditt kök det utseende du drömmer om. Go for it!

Galleri, 10 bilder
Förnya din kök för minst 900, 1500 och 3000 €