Detta köket stängs inte, tvärtom. Jag ville bli ett socialt rum, en mötesplats för hela familjen, vänner och gäster, snarare än isolera kocken inom fyra väggar. Och han gjorde det!

Det är ett projekt av interiören Asun Anto av Coton et Bois.

Före och efter

"Före": ett utrymme fack i sex små rum. Den följande: en diaphanous loft med ett öppet kök till matsalen med utsikt över vardagsrummet. En glasvägg ansluter kök-office med vardagsrum och full av ljus. Dessutom har ett litet utrymme mellan köket och matsalen används för att placera en zon platta med en garderob golv L perfekt taket för att hålla från porslin till linne.

Galleri, 11 bilder
SOCIAL Life Kitchen önskas ... och vad som fick!

Vilken bar!

Star köket är utan tvekan de långa bar division tips om matsalen. Detta halvön möter den mest sociala funktion kan matlagning utan att förlora tråden i samtalet vid bordet eller i samma bar som på utsidan blir flugit bardisk. Å andra sidan, total arbetsutrymme och vattenområde.

öppet kök med vitt avlånga halvön med avföring och taklampor över arbetsområdetEn bar tio

  • Mångsidig bar: räknaren kvar cirka 30 cm flugit att förvandla det till barstolar.
  • Metall och industriell luft, lampor ger en motvikt till köket och göra dekorativa länk till matsalen.
  • Slate väggen är en rolig, praktisk och avslappnade detalj som bryter monopol på vitt.

Tillsammans, men med personlighet

Även kök och matsal delar ett gemensamt utrymme, fick de en personlighet. Även köket är vit, är trä med ek bord och bänk matsalen. Träet är målat och etsas för att uppnå detta rustika åldern. Stoppade stolar, klassiska luftlänk till planchador möbler. Och så är allt som. Allt passar.

Ordinatan område

En L med monterad golv till tak. Förutom lagringsutrymme för porslin och linne, med både skåp har också använts för att skapa en zon platta. Ett av hålen på marknivå är otrogen ty även om ser ut som en normal skåp som döljer en avtagbar bord styrelse.