Det finns fem familj och även om ditt kök har endast 9 m2, inte saknar någonting. Dekoratör fick Mónica Garrido, som inför en svår plats och mycket lite fördel: "I kontorslokaler, hade väggen flera bakslag. Om vi ​​hade lagt ett köksskåp, hade det inte varit bra, men som en möbel dra nytta av allt utrymme". Och i ett minikök varje millimeter räknas. Därför, till exempel, var en liten diskmaskin förtroendet: "Det räcker om du sätter den på en daglig basis, även med tre barn, och vill lagringsutrymme."

Kök med

Material för några meter

Material och färger som valts är också viktiga i denna reform. För möbler valde vi en klassisk trämodell i vitt, för att göra dem lättare. Men han flytt färgen. "Vi gjorde en sträcka av skiffer, även om det går upp och ner, är inget utrymme ätas. Möbel klarhet tillät oss. Det är mycket praktiskt och skapar en kontrast som är ännu nödvändigt att spela till köket och att det inte är allt jag engamado ", säger Monica.

Relaterat till den här artikeln

10 Deco katastrofer du bör undvika genom att reformera köket

Acierta!

10 Deco katastrofer du bör undvika genom att reformera köket

Denna kontrast som ger rörelsen också uppnås med marken, som härmar den hydrauliska mosaik och kakel sill som skapar en subtil färgspel. Är detaljerna som ger värme till denna lilla men perfekt kök.

budget

Denna reform kommer att kosta ca 18.000 €.

Galleri, 10 bilder
En komplett kök på bara nio M2