Vad väljer du: två små soffor eller en i L? Skulle du göra utan soffbordet? Och sätena? Är du helt granskats intensiva färger? Alla med ett par meter utgör en extra utmaning i inredning. Här finns idéer för dig att dra sig ur dessa små utrymmen och rum där övergivna att bli en avkopplande stunder.

Färgglada sittsäckar Lounge

Vilken typ av möbler du välja?

Ditt rum är liten betyder inte att du måste förenkling eller ge upp möbler soffbord eller bibliotek. Ja, leta efter bitar som passar de få meter och bor i minst. Till exempel, istället för att placera en stark bord, välja en eller flera ljus, kan du även enkelt flyttas vid behov, eller en petite pjäs som ökar känslan av höjd och därmed av rymlighet.

Galleri, 30 bilder
30 små och bekväma lounger

När inget överskott av mätare, är mångsidigheten också ett plus: en ottoman med lagringsutrymme en bajoventana byrå, en pall som kan användas som ett sidobord ... Det finns många alternativ.

Lounge med bibliotek som i ihåliga den öppna spisen

Som möbler eller konstverk är bland favoriterna våra inredare och dekoratörer, och även för att göra millimeter utrymme, ger en air av "beställda kostym" unik för något utrymme. Även dyrare än andra möbler, det är väl värt att investera i dem om rummet är mycket liten och du behöver utrymme.

Lurar ögat

De säger att inom loppet av kläder, vitt fett. Tja, som vi älskar att ta den positiva sidan av saker, jag oss använda den för att göda vardagsrummet! De vita väggarna visuellt expandera det, så mycket reflekterat ljus. Gardinerna (den tunnare desto bättre), möbler eller mattor få det också.

Men förutom vår älskade vita (de tjänar även andra nyanser som sand, beige eller grå mycket claritos) element i material med lackerade ytor, speglar eller glas multiplicera också ljus.

Relaterat till den här artikeln

50 tricks mycket & quot; pro & quot; att ha ett större rum

idéer Expert

50 trick mycket "pro" att ha ett större rum

Dessa och många andra frågor du kan göra besvaras i denna speciella där vi har valt 30 klassrum som inte skona dem mätarna, men ändå har lyckats utrymmet verkar större och bekvämare än salonger XL . Missa inte någon av dem. Du kommer att hitta bra lösningar som du kan använda i ditt hem och göra meter utan att behöva flytta en tegelsten.

Galleri, 30 bilder
30 små och bekväma lounger