I vardagsrummet är det utrymme där vi tillbringar mer tid hemma, vare sig i familjen, med vänner, njuta av en god bok eller film. Eller helt enkelt överge nöjet att dolce far niente. Det är en plats där framför allt vill vi känna sig hemmastadda.

salón_sofás och fåtöljer

Det är därför viktigt att dekorera och renovera med små detaljer som förmedlar glädje och optimism. Och ingenting blir bättre än noter av färg. Och de gör det på rekordtid. Men vilken färg eller färger att välja? Och hur man tillägga? Dessa 15 rum sticker ut för att ha alla slag eller till och med breda penseldrag, en mängd olika färger.

Relaterat till den här artikeln

Doktor Färg: nyanser läka utan recept

Deco friska

Doktor Färg: nyanser läka utan recept

De finns i rosa, blå, grön, jordgubbe och choklad, pastell, i lila, i grått ... Många alternativ för dig att välja den du gillar. Nyckeln, få dessa stroke är rättvisa så att färgen inte inkräktar Eclipse och dekoration.

Du kan lägga till färg till rum med en av de större bitar, såsom soffan ditt vardagsrum, helt enkelt lägga till anteckningar av färg med kuddar och blommor, och du kan även måla en vägg färg att kontrastera med tillbehör. Det finns oändliga möjligheter att fylla ditt vardagsrum. Lär dig att leka med färger och söker glädje du behöver. Titta på galleriet!

Galleri, 15 bilder
15 hallar med ett stänk (höger) FÄRG