Vaiheessa talvesta kevääseen syklisen muutoksen koetaan. Tänä aikana se on yhteinen puhdas ja tallentaa kaikki elementit talvikauden sinun ei tarvitse ensi vuoteen, kuten huopia, matot, verhot ... On hyvä ottaa tämä muutoksen aikaa energian kunnostamiseen kotona avulla. nämä Feng Shui energia siivous, tarkoituksena oli poistaa tai varaustiheys jotka ehkä hankkinut kotimme tilat ovat aina suositeltavaa molemmat jaksot muutoksen sulkea syklit ja edistää uusien hankkeiden.

Puhdistaa huoneen, voit seurata näitä ohjeita periaatteiden mukaisesti Feng Shui:

1. Laita talosi

Tarkasta kunto ja toiminta sekä tilat ja esineitä, ja korjaa mitään, tai on rikki.

2. määrää ja läheisyys

Ihanteellinen paikka säilyttää kunkin kohteen tulee olemaan niin lähellä kuin mahdollista pysyä, missä se sijaitsee, tai paikka, joka on samanlainen energiaa. Esimerkiksi se on hyvä pitää huopia huonetilaan. Ei kuitenkaan sijoittaa ne eteiseen, kylpyhuoneeseen tai kellariin.

3. Vältä huoneet, varastointi

Eli ne huoneet, joita käytetään ainoastaan ​​varastointiin. Kaikki mitä pitää ne ladataan tai liottaa pysähtynyt energiaa. Suositus näihin tiloihin on löytää käyttöä, mikä estää heitä tulemasta "jumissa" paikkaa. Siksi et käytä siinä huoneessa, joka voi muuntua Lukutasoksi tai rentoutumista, alueella rautaa, ompelu huone tai leikkipaikka. Lisäksi elvyttämiseksi energiaa, voit saada käyttökelpoista tilaa kotona.

Galleria, 10 valokuvaa
Puhdasta voimaa kotiisi Feng Shui

4. Varastointi kyllä, mutta mielekäs

Jos esineiden varastoimiseksi sängyn alle tulisi olla hyvin puhtaana ja siistinä, ja pitää suhde tämän: lakanat, peitot, päiväpeitteet .... On suositeltavaa pitää kenkiä, laukkuja ja sähkölaitteet sekä vääristää magneettikenttää, eivät ole esineitä, jotka liittyvät energiamuotonsa oma makuuhuone (yin).

5. perusteellisesti

Energinen puhdistus liittyy syvä fyysinen puhdistus, sisältä ulos: sinun on aloitettava alareunassa ullakot ja komerot päättymään ulko- ja pinnallinen. Puhdistus pitäisi olla maailmanlaajuista, paitsi että kauden itse. Aika puhdistus voi seurata vilkas musiikin nousta mielentilaan ja tärisevät jokaiseen huoneeseen talossa.

6. kaikki A

Involucres suositellaan perheenjäseniä tässä vaiheessa uusiutuvan energian, jotta kaikki asianomaiset tarkistaminen ja hienosäätöä henkilökohtaiset tavaransa. On tärkeää ymmärtää, että puhdistuksen löytää positiivisia järjestyksessä, tunne osa prosessointisykli ja puhtaanapito. Prosessi on varmasti paljon tehokkaampaa, kun mukana on tietoisuus ja halu muuttua.

7. Sahumerio puhdistaa talon

Paitsi fyysistä puhdistuksen, täytyy myös suorittaa eteerinen puhdistusta. Voit tehdä tämän, kun olet järjestänyt kohteet ja kaikki on puhdasta ja siistiä, voit siirtyä puhdistus suitsukkeita tai suitsukkeita. Tämä on eteeristä, puhdista mikä ei. Voit valita olemuksen haluat suorittaa puhdistuksen, sitä suositellaan santelipuu, mirhamia ja rosmariini. Kun valmis sahumerio sinun pitäisi avata kaikki ikkunat ja ovet jonkin aikaa virrata kaikkiin energiasyötöt ja kunnostaa kodin. On myös syytä purkaa kaikki hanat minuutti täydentääkseen uudistumista. Aikaisin seuraavana päivänä suositellaan tehtäväksi uudelleen tämän ilmanvaihdon kaapata puhtain ilma aamulla.

8. Täydellinen sulkeminen

Lopuksi, lataa positiivista energiaa kotona, on suositeltavaa järjestää juhlan tai juhla perheen tai ystävien täyttää sen ilolla. Voit järjestää lounaan tai päivällisen ja surround itseäsi rakkaansa edistää kodin tuoreutta ja elinvoimaa.

Galleria, 10 valokuvaa
Puhdasta voimaa kotiisi Feng Shui

Jos haluat päästä alkuun askel askeleelta maailmaan Feng Shui tässä ovat avaimia aloittelijoille. Katso kuinka helppoa on täyttää kotiin positiivista energiaa.