Ne ovat yksi parhaista vaihtoehdoista kommunikoida tiloihin, edistää visuaalista jatkuvuutta ja valon kulkua huoneesta toiseen. Unohtamatta liukuovi tarjoaa jopa 1,5 m2 vapaata tilaa, koska sinun ei tarvitse avata jokaisen oven. Rakennettu malleissa on myös vaikutusvaltaa tukea sivuseinät huonekalut koska sen lehdet ovat piilossa rungon sisään.

Galleria, 12 valokuvaa
LIUKUOVET: esteettömän

Paras valinta kaikille talossa

Yhdestä liukuovi kaksinaismoraalia, yksi kokoontaitettava tai kokoisena ratkaisuja ... Joka vaihtoehto on mahduttava käytettävissä olevaan tilaan. Onko yhtenäinen, rinnakkainen huoneita, tai jos heillä on pääsy ulkopuolelta, on tärkeää tutkia tyypin dian, joka parhaiten sopii meidän tarpeisiin ja kuulla koulutettu ammattilainen.

Käytettävissä oleva tila on ratkaisevaa valita yhtä tai toista järjestelmää. Siten, suuret aukot ovat ihanteellisia liukupaneeli, jotka toimivat siirrettävät väliseinät tai liukuovet pariovet, jos ulottuvuus ero on hyvin suuri (välillä 120-300 cm).

¿Ovet näön tai upotettu?

Ensimmäinen vaihtoehto, jossa ovi liukuu seinän suuntaisesti, ei tarvitse työskennellä, ovat alhaisemmat kustannukset, mutta jättää käyttämättömiä että seinä ja laita se ei ole aina mahdollista. Omalta liukuva upotettu tarvitsevat työtä, aiheuttavat suuremmat rahoitusvaikutukset, mutta optimoi seinätilaa ja tarjota erilaisia ​​ratkaisuja, jotka sopivat kaikkiin tarpeisiin. Sinun ei tarvitse luoda kaksi rinnakkaista seinät keskeinen oppaan, joka korjaa oven. Nykyään ovien väliin on sijoitettu väliseiniä kipsilevy tai upotettu metallinen runko, joka on peruutettu kuin seinään.

Liukuovet keittiö

Lisää turvallisuutta, vähemmän työtä

Liu'uttamalla kipsi tai kipsilevystä käytetään eniten, koska vaikka ne ovat jonkin verran kalliimpia, sisältää vähemmän työtä, vähemmän suoritusaika ja "ansaita" noin 7 cm paksu seinämän kokonaispaksuudesta. Kehys Kipsi lasiovi 80 x 210 cm, voi maksaa noin 390 € on kruunu.

Liittyvät tämän artikkelin

Kertoo metriä kotonasi liukusäädintä

enemmän tilaa

Kertoo metriä kotonasi liukusäädintä

Materiaalit ja värit tekevät eron

Materiaalin valitset riippuu tarpeista tilan (jos tarvitsemme valoa, yksityisyyden ...) ja haluttu esteettinen. Valikoima on laaja: puu (tumma "painaa" visuaalisesti, niin että jos niillä on sama väri seinään, yhdistää paremmin), lakka, lasia (kalliimpaa), lasipaneeleiden tai kipsilevy jos se, mitä etsimme on vaikutusta liikkuvan väliseinän. Suurissa paneelit ovat vaihtoehto ja kristallinkirkas lakoissa.

Galleria, 12 valokuvaa
LIUKUOVET: esteettömän

Ovet vaikeisiin tiloihin

Tilanteen korjaamiseksi jokaisen tarpeeseen, on uusia mahdollisuuksia. Näin ollen on liukuva ulko-osa, jossa on vähintään alumiini, jotka tarjoavat enemmän valoa (Lumeal, Technal). On malleja viereisiin tiloihin (Scrigno) kätkeminen samassa ontto ovet kaksi huonetta ja on täysin integroitu seinään (Orchidean, Maydisa) käytännön rakenteita.