Loputon vaihtoehtoja meillä on ... ja valita värin olohuoneeseen tuo meille pään. Looginen: seinät ovat laajemmalla alueella, niin paljon parrasvaloissa lyijyä. Ja väri on kyky hetkessä muuttaa tilaa: että se näyttää paljon laajempi, lämmin tai viileä, kirkas tai kehittyneempiä, esim. Kyllä, kaikki riippuu värin valitset, yhdistelmä sen ääniä, jos vain maalata seinät tai kattoon myös ... Asiantuntijamme vastaa meille kaikille epäilyjä siitä assail meitä kysyä suuri kysymys: mitä väriä Maalaan olohuoneessa? Huomautuksia He tietävät paljon!

Galleria, 9 valokuvaa
Minkä värinen SALON PINTO? ASIANTUNTIJAT VASTAA

Kuinka paljon valoa pääsee olohuoneessa ja mitä valaistus teillä on?

Ne ulottuvat vaaleita sävyjä ja tummat kääpiö. Tämä on yleinen sääntö, mutta jos haluat myös ansaita lämpöä mennä pidemmälle. Jos etsit lämmön vedonlyönti vaaleita värejä, jos sinulla on paljon valoa ja jos sinulla on vähän, voimakas. Voit saada lämpöä ja harmoniaa, "ja ibizalaisesta, valkoisia taloja huolimatta paljon valoa tai Englanti, intensiivistä sävyjä mutta vain vähän aurinkoa"Sanoo Marta de la Torre sisustus. "Joskus tuoppia valkoisen ajattelun aiot voittaa valoa, ja saat jäätelöä".

Valaistu alla. Belén Campos neuvoo maalaamaan voimakkaita värejä, jos sinulla on hämärässä, mukana valot maasta, "koska katto tappaa lattialle värejä ja tehdä niistä kutsuva".

Lattia ja katto Heillä on paljon sanottavaa!

maaperä Ihannetapauksessa valita sävy seinä, joka on alueella tämän, vaikka se on tumma ja lounge on vähän valoa. "vaikutus syntyy &# 39; ruutuun&# 39; joka on hyvin viihtyisä, varsinkin jos katto on yhtä suuri kuin"Sanoo Marta de la Torre.

00404541

katto Jos lattia on normaali korkeus, sitoutuminen maalata samalla värillä kuin seinään tai sytytintä pisteen mukaan neuvoo Laura Ehlis, saada tilan tuntua. Mutta jos muu talo on valkoinen, valitse valkoinen.

Iso ongelma: mikä väri on parempi?

Belén Campos suositeltava "soittolistan, lista suosikki värejä. Punainen, sininen, beige ... voi olla hyvin erilaisia".

¬ŅIntense vai ei? Kun valitset listan, harkitsemaan kaikkia sen pehme√§ -tonos alue, keskipitk√§n ja voimakas jokaisen v√§ri- ja j√§√§d√§ yhden haluat enemm√§n jokaisen.

Jos pidät vaaleita värejä, kivet ja valkoinen koskaan mene pois muodista. Media sinisen ja harmaan sävyjä ovat myös täydellinen

Tee väriperheitä. Ajatella muita värejä, jotka menevät hyvin jokaisen sävy koko soittolista ja nähdä, mitä pidät eniten tai saa sinut tuntemaan paremmin.

Tee testej√§. √Ąl√§ j√§√§ yksi yritt√§m√§tt√§ sit√§ kotona. Maalit nokare kutakin v√§ri√§ kussakin sein√§mien eri valossa esiintyvyyden ja n√§hd√§, miten v√§ri muuttuu eri vuorokaudenaikoina. Just niin tied√§t mit√§ on v√§ri, joka sopii paremmin omaan olohuoneeseen.

Mitä teen ovet ja ikkunat?

Voit maalata ne seinälle tai korostaa niitä toisella värillä. "Mutta aina valita satiinipinta. Unohda kirkas maali". Neuvoo Marta de la Torre.

Jos seinä on tumma, maalaus puusepäntavaran jonkin verran kevyempi kuin seinään tai valkoinen sävy.

Jos seinä on kirkas tai valkoinen, Hyvä idea on maalata harmaa tai beige. Myös jos maalata jalkalistat samalla värillä (ja leikata, jos niitä on) on enemmän valmis.

Jos huone on pieni Kuten seinään maalata ne: teette tilaa näyttää suuremmalta.

Galleria, 9 valokuvaa
Minkä värinen SALON PINTO? ASIANTUNTIJAT VASTAA

Ons: Mitä muita värejä pukeudut?

Ajattele ääniä verhot, verhot ja tarvikkeet kuten tyynyt tai yksityiskohtia. Etsii niitä värejä, jotka yhdistää hyvin seinään vaan lisää niitä pisteen kontrasti joten se ei ole kaikille sama ja näyttää ympäristössä "lavashow".

¬ŅMatta tai satiini?

Pinnat ovat tärkeitä, mutta niin on seinä on täydellinen. Hyvä kitti on välttämätöntä, sanoo Belén Campos.

?? matta muovia. Viimeistely on herkempää, ja koska matta, syvyyttä. Mutta jos sinulla on suuria seiniä tai kuten moderni sisustus, voit uskalla matta lasite vesi, joka on kiiltävä.

?? Satinados. Jos sinulla on lapsia tai lemmikkejä Saatat löytää se enemmän käytännön puhdistaa naarmuista tai tahroja seinille, neuvoimme Laura Ehlis.

Miten huonekaluja?

Ihannetapauksessa luoda kangas, johon koriste erottuvat. Tunnelma värjää ja hengittää.

¬ŅClear osat? Oman valinnanvaraa on laaja. Voit valita pastelliv√§rit, keskikokoinen, voimakas ...

¬ŅTumma kappaletta? Unohda voimakas. Esimerkiksi tummat puukalusteet eiv√§t ole yst√§vi√§ suklaanruskea sein√§t, koska kaikki on rappauksen. "Voit kuitenkin pelata hiekka maalaus sein√§√§n ja tehd√§ latte, esimerkiksi"Se antaa meille vaihtoehtoisen Bel√©n Campos.

Mitä tyyliä Tine Salon?

Klassinen huone Ne menevät hyvin kivi, beiges ja harmaat. Ja jos se on korkeat katot ja listat, voit uskaltaa punaisella koskettaa ja suklaata.

00349540

Vuosikerta salon ilmaa kun huonekalut on roolistaan, sinun täydellinen selkeän äänen. Mutta sen ei tarvitse olla valkoinen. Voit valita sinisen, vihreän, vaaleanharmaa ...

Nykyinen huone Ne sopivat valkoinen, sininen ja harmaa öljy. Jos kalusteet ovat hyvin suoria linjoja voi pelata mitä tahansa väriä.

Ihannetapauksessa maalaus olohuoneessa samaa luokkaa kuin muualla talossa. Harmaa, tummat ja vaaleat värit on suosikki

Dare: Haluatko enemmän väriä?

On alueita, jotka sopivat hyvin vaaleat värit ja voimakkaita värejä ... ovat upeat!

?? Open. Luokkahuoneet kytketty ruokasali ja keittiö, parvi. Kysyi voimakkaita värejä kaikkiin seiniin tai joita ei ole laimennettu ympäristössä.

??seinät "voima". Tiili tai kivi. Heillä on niin paljon läsnä että on liityttävä voimakas väri. Katsokaa Värikartalle ja valita vapaasti.

Väri temppuja laajentaa avaruuteen

Sinun ei tarvitse maalata kaikki seinät samanvärisiä. Belén Campos syyllistynyt kahteen vieressä seinät maalattu tummempi väri ja muut kaksi yhden selkeämpi. Jos seinät eivät ole kovin korkeita, suosittelemme leveä ja kaksivärinen pystyjuovat koska ne nostavat ylärajaa. Tarvitsetko lisää ideoita? Marta de la Torre ehdottaa maali neutraali sävy ja laittaa piste vihreää vettä tai kuumaa vaaleanpunainen ruokasalissa seinää tai sohva, ota katsokaa häntä. Tai maalata suorakulmion erottuvalla väri seinään laittaa kuvan ja tehdä enemmän kohokohta.

Olohuoneessa on mini? Pelata vielä maalilla! Koska voit muuttaa tilan hahmottamiseen väriä ja tehdä se näyttää pidemmältä, leveämpi ...

oleskelutila nykyaikaisella linjalla yksityiskohdin vaaleanpunainen 1017x1280

N√§etk√∂ t√§ss√§ huoneessa? Soitimme erilaisia ‚Äč‚Äčtapoja maalata katot ja sein√§t, jotta n√§et, miten voit muuttaa vain v√§ri√§. Laajempi, laajempi, kirkkaampi ... Kuulehan, yll√§tt√§√§ sinut!