Muoto ikkunan

Ikkunan tyyppi ja suunta huoneen, ovat ratkaisevia tekijöitä valittaessa verhot. Pidä suhde kankaan määrä käytät ja pituus ikkunan ja ajatella, kuinka paljon aurinkoa ja selkeys tulee: Tarvitsetko paksut verhot tai pikemminkin avoimesti?

Miscalculates metriä kangasta

Laskin kädessä, suorittaa tilit metriä kangasta tarvitset verhoja: lisää 30 cm leveys ikkunan ja sitten kerrotaan tulos 2, 2,5 tai 3, kun haluat näytön enemmän tai vähemmän kerää.

Mikä on ihanteellinen pituus?

Sisällä kauan on monia suuntauksia. Yleisin on lisätä noin 15 cm pituuteen ikkunan. Ei embago, jos haluat verhot ryömiä kuin me, tuo 10 lisää cm: tämä tuetaan maahan. Te tiedätte, että kaappi haluamme niin ...

Kiva syksyllä!

Saavuttaa verhot mukava syksyllä, valita "heavy" kankaat, kuten paksu vuodevaatteet, silkkiin tai chenille villi. Jos haluat käyttää tuoreita kankaita, valitse lonetas, arpilleras puuvillaa tai silkkiä vuodevaatteet.

Käytännön Perheet: Blinds!

Jos ikkuna ei salli suuria verhot ja haluavat käytännöllinen, kevyt ratkaisu, blindit ovat paras liittolaisia. Taitto voi laittaa (tangot), paqueto (ilman sauvoja) tai Roman (ja draping).

Ansaita valo pitsiverhot

Voittaa luonnonvaloa verhot valmistamiseen käytetty verhot. Kudoksiin, leijuva ja kevyt (lanka, voile, pellava avoin kutoa ...), ovat täydellisiä anna auringonvaloa.

Uskalla täsmää!

Suuret ikkunat, parvekeovet ja makuuhuoneen ikkunat ovat parhaita paikkoja, joissa käyttää yhdistelmiä: (enemmän virtaa) verhot sheers (klassinen lisävaruste) tai laskee kaihtimet. Mielestä enemmän katselee ikkunasta, voit antaa enemmän näkyvyyttä hänen ja näkemyksiä.

Tiebacks: Hyödyllisiä ja käytännön

Tiebacks ovat pieniä puusta tai metallista, sijoitetaan kolmasosa verho, luoda tyylikäs päällystyspäähän vaikutuksen täydellinen keräämiseksi verhot. Aina tuo klassinen ja romanttinen touch.

Pihdit: Charming täydennys

Ikkunat kaksinkertaiset verhoja vuorattu fleece tai yhdistelmiä pudota ja visillo, käyttää kiinnikkeet (hihnoja tai johdot, jotka pitävät verhon) ovat ihanteellisia kerätä kankaasta ja luo herättävä käteistä, korostaen ikkunat.