1 Paina etäisyydet

Hajautettujen ympäristöjen (oleskelualue, huone ...), jolloin vähintään 80 cm välillä, ja tyhjentää kulkuteiden. Älä tuki sisäänkäynnin valon ja tarttuu seinään korkea ja suurempia huonekaluja.

2 Sohva parempi kuin kaksi

Puuttuessa metriä, yksinkertaisuus. Määrä vähenee olennaisten huonekalut. Unohda kaksi sohvaa: Ehkä yksi tilava butaquita kaksi pientä.

Galleria, 14 valokuvaa
40 IDEOITA pienasuntojen

3 Wall paljon enemmän valoa

Kaappaa valoa ja tilaa moninkertaistuvat. Maalauksia, kuten amplitudi Bruguer heijastavat valoa kahdesti antamaan tarkempaa tilan tuntua tummien alueiden. Se toimii!

4 Sum kapasiteetti

Jos tarvitset tilaa omassa makuuhuoneessa, korvaa pöydän mukava. Se sijaitsee lähes sama ja tarjoaa suuremman kapasiteetin. Jos valitset pieni kirjoituspöytä, saat työpöydän.

5. Vedonlyönti kaksikäyttötuotteiden

Käyttää kaksikäyttötuotteiden huonekalut ja modulaarinen. Taulukko verhoiltu istuin keskus voi palvella tai pöydälle. Tai bunkkeri sänky vaatteita.

6 ulottuu päällysteen

Selkeä, sileä jalkakäytävä keskikoon moninkertaistaa tilaa. Parkettielementti kanssa lamojen kauan antaa pois näkökulman ja kirkas päättyy, enemmän valoa.

7 Ae kulmat

Älä anna tilaa menetetty: voit laittaa penkki tai kaapin alaosaan on ullakko kylpyhuone. Jos teet niin te säästetty tilaa.

8 Ayudate kankaat

Sileä ja kirkkaat vaaleat värit lisäävät tilan tuntua. Valitse kevyempi, raikas kudoksia, ja vältetään suurten tulosteita.

9 alla portaat

Jos sinulla on tarpeeksi korkeutta ja on avoin olohuone luo pöydälle tai käsittelyssä. Jos sen sijaan on pieni, laittaa ruokakomero, kaapissa vaatteita tai suutari.

10 tutkimus taulukko

Vuonna lastenhuone voit luoda tutkimuksen nurkassa ulokekannatetun pöytä (tarpeeksi 40 cm), johon kirjan pyörien tai valkoinen lauta joka silmukoita ikkunan läpi.

11 erittäin kevyt huonekaluja

Puuttuessa metriä, leiki vieviä huonekaluja, jotka voivat olla ylivoimainen pieneen tilaan. Valitse kevyt, virtaviivainen kappaletta, kuten konsoleihin tai chifonieres väheksy ja säilytettävä pystyasennossa.

12 Exprime kylpy

Laita työtaso ja pesuallas yhtenä kappaleena. Ehkä hyödyntää käytettävissä olevan tilan ja saada 20 cm syvä, säästää tilaa seinän ja pesuallas ja hana upottaa.

13 lasi pikemminkin kuin liittolaisenamme

Väliseinät. Ne ovat hyvä ratkaisu kommunikoida estämättä visio pysyy niiden välissä. Mutta myös täyttää talon valon ja luo kevyempi, paljon laajempi visuaalinen ympäristöissä.

Liuku- ja mobiili. Ja voittaa 1 m2 tilaa. Voit valita niitä läpinäkymätön ylläpitää yksityisyyttä, tai läpinäkyvä, näkyvien jatkuvuutta. Ne palvelevat jokaiseen tarpeeseen, menettämättä sen ydin. On malleja, joissa serigrafioita ja muista syistä ja leikkivät eri värejä ja sävyjä.

Customizados. Ne tarjoavat monia koriste mahdollisuuksia. Voit vähentää minimiin profiileja, jos haluat parantaa jatkuvuutta, tai antaa kirvesmiehen (cuarterones ...) suurempi rooli.

14 Leiki peilit

Paikka strategisesti. No lopussa eteisen tai olohuoneen takan tai oven vieressä käytävällä. Tämä antaa syvyyden ja moninkertaistaa luonnonvaloa.

15 Integroitu kirjasto

Jos sinulla on paljon kirjoja ja esineitä valita kirjastosta tai kipsilevytyöt olohuoneeseesi ja maalata sen samanvärinen kuin seinään. Sulkee pohja piilottaa esineitä, jotka voivat tehdä se näyttää siistimpi.

16 Under ikkuna

Käyttää tilaa ikkunan alle ja sijoitettu työpöytä sen alla. Voit laittaa miniescritorio tai palanut aluksella, vaikka pankki tai mittatilaushuonekaluja.

17 Kaapit "näkymätön"

Salaisuus "näkymätöntä" kaapissa on vieressä (ei edessä) sivuseinät, kun avasimme oven. Tarvitsetko lisää temppuja? Rakennettu mallit ilman kahvoja ja maalattu, kuten seinät "naamiointi".

18 Hidden joukkueet

Suuri määrä elektronisia laitteita otetaan avaruudessa syödään. Kaappi ovet piilottaa, kun sitä ei käytetä, ja sinulla on selkeä, avoin alue.

Liittyvät tämän artikkelin

50 temppuja hyvin & quot; pro & quot; on suurempi huone

ideat Expert

50 temppuja hyvin "ammattilainen" on suurempi huone

19 Sohvat paikallaan

Ne ovat yksi vieviä osia ja niiden järjestely huone on tärkeä. Jos huone on neliön Siirrä ne "L" ja täydentää setti nojatuoli. Jos pitkänomainen, laita ne rinnakkain.

Spider 20 m2 terassi

Sulje terassi ja lounge summa metriä. Jos valitset valkoinen kirjekuori tai tuskin profiilit potenciarás näkemyksiä ja antaa syvyyttä. Äläkä unohda sijoittaa huonekaluja ulkopuolelle.

21 Täydellinen tasapaino

Huonekalut mukautettu mittasuhteet oleskelun. Huomaa kappalemäärä ja tilavuus, koska jos ne ovat liian kömpelöitä ladata, ja jos ne ovat liian kevyitä, luo sieluton tilaa.

22 käyttää laskuri

Omisti osan ja työalueen, aseta moduuli päälle ylimääräistä säilytystilaa tai käyttää viimeisen osittain aamiaisbaarilla.

23 hyllyt käytävällä

Lattiasta kattoon, kääntää eteisen kirjakauppa XXL. Record hyllyt pituus on 25 cm korkea pieniä kirjoja ja 35 cm suuri. Niiden pitäisi olla hieman taustatietoa.

24 tallennetaan pystysuora

¿Ylimääräistä säilytystilaa keittiössä? Asenna saraketyyppi moduulit (35 cm leveä) vipuvoimana joka kolkassa. Ja myös irrotettavissa, koska ne silti lisätä enemmän metriä.

25 korostaa antepecho

Hyödynnä välisen tilan keittiön työtaso ja seinäkaapit. On pieniä kaapit ottaa pienin tilauksen tai ripustaa keittiötarvikkeita.

Maksimoi aukkoja 26

Portaiden alla käytävällä pieni parvi säilytykseen vaatteita, piirustus takana sohva asentaa pieni hylly tai vuode laatikoilla.

27 Eläköön valkoinen

On selvää, valkoinen visuaalisesti suurentaa huone, se tuo syvyys ja pois seinät. Jos yhdistää useita valon värejä kuten beige tai kermasta sumarás avaruuteen ilman uudistuksia.

28 Keveys kylpyhuoneessa

Bet huonekalut ja terveys keskeytetty, koska ne vievät vähemmän visuaalisesti. Valitse mini ja suihkualtaista huuhtelu wc. Ja upottaa Käymäläsäiliön, mikä "itsesi" noin 15 tai 20 cm.

29 tilat

Jos sinulla on ullakko, hyödyntää rinteillä kattojen ja luo kodikasta alue huonekaluja. Vaatekaappi, hyllyt tai lipasto riittää.

30 Rentabiliza käytävällä

Älä tuhlaa neliön kuvamateriaalia käytävillä. Strip väliseinät, yhdistää ja laajentaa pysyy missä tarvitset. Näin myös ansaitset valotehoa. Report kääntöpuolensa? Täytyy yhtenäistää lattiat ja sisustus.

31 Furniture kaksi yhdessä

taittuvat tuolit, pöydät ja laajennettavissa siivet ... Niiden avulla voit pitää perheen aterian purkamatta talossa. Ja jos osui pöydän ja suuria huonekaluja seinään, ne vievät paljon vähemmän.

32 kylpyamme suihkulla

Korvaa kylpyamme suihku ja ansaita 1 m2. Lisää se (ei koskaan verho) läpinäkyvä näyttö ja litteän levyn (7,6 cm) luoda näkökulmasta. On alkaen 50x50 cm.

33 Lisää metriä vertikaalisesti

Suma pystysuunnassa. Hyödynnä korkeus katot pieniin tiloihin. Seinät eivät vähennä neliön kuvamateriaalia ja voit käyttää tilaa pystysuunnassa. Paikka hyllyille tai hyllyt seinille, tai edes samalla oveen.

lisävuode. Lasten makuuhuoneissa kaksi veljestä käytetty kerrossänky, joten jätät enemmän vapaa metriä luoda leikkialue tai opiskelemaan. Huomaa tyyppi "juna", jos tarvitset lisävuoteen, koska mitään jäljellä olevan tilan.

Korkeat kaapit. Jos se, mitä tarvitset on jonnekin tallentaa, valita huonekalujen tai -seinäkaapeille voidaan asentaa ympäri pääty.

visuaalista keveyttä. Tästä ei ole raskas, se yhdistää joitakin avoimia muissa suljetuissa moduuleja ja valita kalusteet neutraaleilla sävyillä.

34 Huonekalupyörät

Kärryt, hyllyt, poufs tai nojatuolit pyörillä. Ne sopivat kalusteet pienasuntojen villi kortti, koska se mahdollistaa siirtymisen sitä puolelta toiselle, clearing tilaa, kun sitä tarvitaan.

35 Kaikki kunnossa

Määräsi tilan tuntumaan paljon suurempi. Ayudate tarvikkeet laatikot, sohvapöydät hylly tai osastoja tai kirjastojen hyllyillä sivuilla. He hitti!

36 Jos sinulla on parveke ...

Joskus ne ovat niin pieniä, ne ovat lähes hyödyttömiä, mutta ne ovat hyödyllisiä senttimetriä sisällä. Vain 50 cm voit laittaa huonekalu, kun taas metro sopii pieni sohva.

37 Teknologia hyvin mini

Erittäin ohut televisioiden 7,98 cm paksu, Iphone kaiuttimet jotka toimivat mini-ketjuja ja eivät vie tilaa. Uudet mallit ovat kompakteja ja mini-muodossa.

38 Rentabiliza pääty liuoksina

Voit tehdä yhden tyypin kirjaston ovet ja hyllyt tai kaapit sillan rakenne puolin ja täysin integroitu yöpöydät ja lamput.

Galleria, 14 valokuvaa
40 IDEOITA pienasuntojen

39 Optinen temppu

Optisia efektejä palvelevat amplitudi. Esimerkiksi asettamalla suuri maalaus yläpuolella sohvan sinua saavuttamaan suuremman visuaalisen syvyyden huomio on kiinnittynyt häntä.

40 Valaise hyvin kylpyhuoneeseen

Hyvä valaistus auttaa tilallisuuteen. Käyttää peili valot ympärillä, siellä näkyvät selvemmin ja halogeenilamput katossa on oltava etäisyydellä 40 cm peilistä.