Se on todellinen ongelma haluamme auttaa selventämään. Seuraa tätä mini oppaan ja saat tietää, kuinka paljon se voi maksaa ja mitä kudos on valittava vastustaa paremmin ravissa. Näetkö?

On kaksi tekijää, jotka tekevät reupholster yksi kompensoi pala: sen rakenne on hyvässä kunnossa tai on vanha, "koska vanhat huonekalut oli massiivipuuta ja sisustusmateriaalit olivat jalo kuin nykyinen"Sanoo Miriam Scollo, Verhoilu bas3.

Mitä kankaat ovat suositeltavia?

Linos ja luonnonmateriaaleja ovat parhaita rakenne, voimaa ja koska he menettävät väriä. Mutta ne ovat kalliimpia kuin sekoitukset. "Hyvä valinta arvo olisi kankaan 30-40% puuvilla ja muut polyesteri"Sanoo Scollo. Jos on lapsia kotona, valitse likaa hylkivä kangas. Ja jos pala saa paljon aurinkoa, jossa UV-suoja.

Mitä tyyliä verhoiltu valita?

Capitoné, huonekalut kaareva ja suora varten suoria viivoja. Jos haluat antaa erikoistehosteena mennä kohokuvioitu kuviotelalla kangasta tai strikeouts.

Sohva, paremmin selkeitä ja tarpeeksi vahva ravata

Se on osa, joka eniten vie oleskelutilassa. Voit koristella mutta eivät väsy, sitoutuminen sileä ja neutraali kankaita (kivi, helmi, luonnonvalkoinen ...), ja antaa tänään tyynyjä. Vääriä Smooth ovat hyvä valinta: he ovat näennäisesti pelkkää kankaasta vaan lisätä rakenne ja ovat jatkuvia. Kuin tyyppi kankaan täytyy olla kestävä. Jos olet kotona "hyvin sohva"Valitse kangas on noin 30000 kierrosta Martindale (tekniikka, joka mittaa vastus kankaat) ja jos istut pikku noin 20000. Kannattaa vaihtaa täyte: tänään erittäin kestävä vaahdot korkea tiheys.

Tuolit ja banquettes, kysymys tyyli

On pienempi kuin sohva, voit uskaltaa kuviolla, joka yhdistää muun living- tai kankaan samanvärinen kuin sohva, mutta eri koostumus. Olla mukava talvella ja ei anna sinulle kuuma kesällä, valitse pumpulipuikolla tai pellavaa. Jos olet menossa on vähän hyötyä, riittää, että kangas on 15000 Martindale jaksoa vastarintaa. Ja kun kyseessä on penkki, joka on yleensä enemmän tavalliseen käyttöön, sinulla on varaa encapricharte kalliimpi kangas koska pieni kuluminen, ettei maksavat itsensä.

Tuolit, kunnostaa tilaa pikku

Tuoli ei vaadi paljon kangasta ja retapizarla ei ole kovin työvoimavaltaista, joten se on hyvä päätös antaa uuden elämän. Jos valitset kankaan kuvioitu tai kuviollinen, mahdollisia paikkoja disimularán enemmän. Joka tapauksessa, jos käytät ruokasali päivittäin, hyvä vaihtoehto on valita likaa hylkiväksi ja nukkaantumaton hoitoa kudokset (ei tehdä "pelletit"). Tarkista etiketistä kankaan kuinka monta kierrosta Martindale on 30000 paikkaa se sopii hyvin käytettäväksi. Kuten väri, jolla on vain vähän kangasta, voit uskalla ladata ääniä. Se on hyvin koristeellinen.