Kun yhdistetään värien avain on luoda joitakin toisin kuin huonekalujen ilmeen. Ja tällä kertaa olemme asettaneet voit tarkistaa, että tila ei ole tarpeen todistaa tyylikäs seinät ovat aina neutraaleja. Ratkaisevaa on, miten niillä ja niiden sävyt sointuvat huonekaluja ja muita sisustus. Täällä näytämme kolme hyvää yhdistelmiä -neutros, lämmin väri fríos- selkeitä, valkoinen tai tummat kalusteet.

selkeitä, harmaa ja vaaleanpunainen puu: tyylikäs Nordic

Olohuone vaaleanpunainen seinä ja harmaa sohva ja sohvapöytä, konsoli ja kevyt puisessa

Tässä huoneessa olemme yhdistäneet neljä neutraali: vaaleanpunainen ja valkoinen pulveroitumista rikki seinät, ja hiekka, harmaa ja vaaleanpunainen huonekalut.

Tämä yhdistelmä on täydellinen, jos etsit että avaruus on miellyttävä ja rauhallinen, tyylikkäisiin joka herättää skandinaaviseen tyyliin sen makea versiossa. Nämä ovat avaimet:

Pehmeät värit, kuten vuotiaiden kakkuja ja jotain "likaisia" ovat tyypillisiä pohjoismaisen tyylistä sisustusta. Ne ovat värejä, jotka auttavat moninkertaistaa valon menettämättä lämpöä.

Huonekalut. Vaaleaa puuta ja suorat viivat ovat yleensä hillitty ja toiminnallinen kappaletta. Valmiin öljyn tai käsittelemätöntä revalvoida luonnollinen rakenne puun.

Jos kalusteet ovat vaaleaa puuta kuten pyökki tai tammi, maalaus seinän pinkishwhite ja yksi

Tulosteita. Bet verhoilu ja sileä verhot ja esittelee diskreetti kuvio tyyny tai ruudullinen. Geometriset ovat tyypillisiä pohjoismaisen ilmeen.

Valituksi. Maali seinillä on Jotun. Sohva ja matto, Westwing. Sohvapöytä on Nordicthink ja Velafusta kaappi.

Allied: neutraaleja värejä

  • Valkoinen, harmaa, kerma, rusketus, hiekka, jauhetut värit ovat täydellisiä käyttää taustana, koska niillä on suuri osa valkoista ja värjäämään ilman "merkintä" koristelu.
  • Jos ne ovat selkeitä laajentaa tilaa. Ne ovat monipuolisia: niissä voi luoda tiloja kaikki tyylit, klassisesta kehittyneitä.

valkoinen ja punainen huonekalut: Brittiläinen kosketus

Ruokailuhuone värillisiä seinälaatat ja ruskeaa, kermaa häkki lasiovet, kello, pöytävalaisin, pyöreä ruokapöytä ja tuoli

Huolimatta luo silmiinpistävä sijaan tämä yhdistelmä säilyttää eleganssia ansiosta huonekalut ja varusteet on yhtenäinen sävy.

Tässä huoneessa olemme maalatut seinät kahdessa melko tumma, laattojen ja ruskean sävyjä, tekemään korostaa siluetti valkoisia huonekaluja. Parkettilattia, Quick-Step, ja kirkas matto antaa enemmän valoa huoneeseen. Täällä avaimet tässä huoneessa Englanti Porte:

Voimakas värit, kuten punaista ja vihreää, niitä käytetään koriste Brittiläinen vahvistua ja antaa enemmän lämpöä sisätiloissa kompensoi puute auringonvaloa.

Huonekalut. Toisin kuin sävyjen seinät, huonekalut, klassisesti innoittamana, maalatut tai lakatut vaaleat värit kuten valkoinen tai kermaa erottua.

Minkki laatta ja luovat kodikkaan tunnelman. Kompensoimaan hänen "pimeys", valitse valkoinen huonekalut

Tulosteita. Kukat, raidat, täkit ... Jos haluat luoda brittiläinen ilmapiiri kodissasi, kuten jotkut näistä kuvioita kankaiden tai iso kuva, kuin täällä.

Valituksi. Pukeutuja ja lamppu ovat Little House Cottage. Pellavapöytäliina ja matto, Filocolore. Ja tuolit ovat Ikeasta.

Allied: lämpimät värit

  • Jos täytyy ansaita lämpöä, ei ole epäilyksiä! -amarillos paletti lämpimät värit, oranssi, punainen ...- nousu "psykologisesti" lämpötila kotiisi.

  • Valikoima keltainen on lähinnä värin auringonvalossa ja luo kirkas.

  • Punainen muistuttaa illalla, seinät näyttävät "tulla", ja näin lämmin tunne kasvaa.

rentouttava ja kaupunkien: tummansininen puinen

Makuuhuone harmaa ja sininen kivimuuri, pääty ja yöpöytä puiset koriste kirjain W, vuodevaatteet kuviollinen ruusunpunainen, jakkara ja ripustin

Tässä huoneessa olemme seinä maalattu sininen, matching vuodevaatteet, pääty ja kivi sävy. Joten pääty ja yöpöytä, tummaa puuta, ovat pääosassa. Nämä ovat avaimet:

Värit. Huoneessa, jossa on runsaasti luonnonvaloa tai haluat luoda ympäristö, joka "omaksua" maalaa rikas sävy. Jos yhdistää se neutraali pärjäät loistaa.

Huonekalut. Jos he tarvitsevat selkeän tumma tausta keuliminen peittämättä ympäristöön ilman sen näyttämään luola. Levitä intensiivinen väri seinään, johon nojata pari kappaletta.

Tummat kalusteet, kivi sävy sopii tausta. Kontrasti, toinen seinä maalattu syvän sininen

Tulosteita. "Friends" urbaani tyyli ovat sileitä ja ole tasaisia ​​vääriä ladata koristeluun. Myös kudosten yksivärinen mutta tekstuuri trikoota tai piste.

Valituksi. Jotun maali ja pääty Cottage Little House. Huopa jakkara ja Zara Home. Filocolore sininen pussilakana ja yöpöytä Intia & Pacific.

Liittoutuneiden: viileitä värejä

  • Sininen, vihreä, violetti ... Jos yhdistellä värejä, jossa on erottuvan, menetti halo "surua", joka voi paketoida.
  • Käyttää niitä, jos haluat tuoda tuoreutta jäädä ja laajentaa, koska kylmän sävyt pois näkyvistä, toisin kuin lämmin.
  • Jos lisäät ne valkoiset, ne antavat plussaa jos yhdistää pehmeää valoa ja viileä värit tiiviimpää, saat hillitty ja tyylikäs tila.