Kylpyhuone sekä keittiö, on yksi niistä huoneet talon on joka parhaiten sopii heille hyvä uudistus. Se ei ole vain pestä kasvonsa tai tehdä muodonmuutoksen, sillä voisi tapahtua olohuoneeseen. Mutta voittaa mukavuutta, helppoutta ja säästöjä. Ja tekemättä suuria teoksia! Selvittää, miten voit laittaa kylpyhuoneen viimeiseen ilman tuoda sen alas.

1. dramaattisesti parantaa: kyvykkäämpiä ja valoa

Vain muuttamalla huonekalut oman kylpyhuoneen näyttävät toiselle. Niin helppoa. mikä tahansa "vaikea" On valita valtava valikoima mahdollisuuksia eri yritykset erikoistuneiden kylpyhuoneessa! Löytää paras vaihtoehto on tärkeää, että olet selvillä siitä, mikä on tärkeintä muuttaa: voitto varastointi kylpyhuoneessa, tunne keveyttä ja väljyys, selkeys ... Keskeytetty malleja, vaaleat värit ja kiiltävä pinta on vaihtoehto, joka toimii aina, joko tilava kylpyhuone ja ennen kaikkea muutaman metrin. Tässä suhteessa jos olet juuri tarpeeksi tilaa, dramaattisesti parantaa huonekalut suunnitelma arvostaa kunkin toimenpiteen: Se on kalliimpi vaihtoehto kuin tavallinen mutta exprimirás jokainen cm kylpyhuoneen.

Galleria, 9 valokuvaa
ESTRENA kylpyhuone ilman (JUST) teokset

2. Estrena työtaso

Huonekalut ja graniitti ovat kaksi muutosta, jotka kulkevat usein käsi kädessä, joten se ei koskaan sattuu valita niitä vireessä. Marmori, keramiikka, muovit, puu, microcemento ... valita yhden tai muu materiaali riippuu budjetin sinulla on käytettävissä ja omaan makuun. Joka tapauksessa, ennen kuin päätetään arvioi hyvät ja huonot puolet kunkin vaihtoehdon.

3. Sink: paljon enemmän kuin suunnittelu

Nykyään on veistoksia suuri esteettistä arvoa, mutta uudistaa pesuallas on tärkeää, että sen lisäksi omaan makuun, älä unohda sitä päivää. Ja pesuallas on oltava ennen kaikkea käytännöllinen.

Kylpyhuone valkoiset huonekalut lentänyt ja kaksi pesuallasta

Jos sinulla on vähän tilaa, encastrados vapauttaa enemmän malleja pöydälle pinta, samalla mennä täysin huomaamatta. ainoa "mutta" Se on se, että muutaman senttimetrin tallennustilaa syödään. Pintamallien ovat esteettisiä ja ovat saatavilla useita -ovaladas, neliö, suorakaide, pyöreä ja lasi- ...- -Ceramics materiaaleja, posliini, hartsi, ja kivi.

4. Hanat: estetiikka ja säästöjä

Se on yksi niistä muutoksista, jotka vaikuttavat suoremmin laskun, varsinkin jos hana oli vanha. Uusien mallien sisällyttää virtauksenrajoittimien ja patruunat kaiku voi vähentää veden kulutusta kylvyssä jopa 50% huomaamattasi. Mitä malleja, seinä varusteet vapauta pöytälevyn pinta etuna on sähköisen syttyvät vain silloin, kun ne havaitsevat käsissä. Tämä vaihtoehto on hyödyllinen, kun on lapsia kotona, koska liiallinen kulutus vältetään huolimattomuudesta. Perinteinen päättyy kromin matta tai kiiltävä vaihtoehto kuten väriä, lisää hana valkoinen tai musta Mood Urban, molemmat Noken sekä Porcelanosa- ja päättyy kullan, titaani tai kuparia - Chelsea, myös Noken, jotka ovat trendi.

5. Uusi ilman tekoja Walls

Brand seinät on mahdollista ilman etu vanha laatat. Siten, mahdollisuus microcemento, lisätä muita materiaaleja, kuten Porcelanosa Xlight. Tämä on erittäin kestävä posliini pinnoite, suurikokoinen (300 x 100 cm ja 100 x 100 cm) ja erittäin ohut paksuus (3,5 mm), sen ansiosta, että on-laatoitus estää täytyy aloittaa vanhan laatat.

Galleria, 9 valokuvaa
ESTRENA kylpyhuone ilman (JUST) teokset

6. pavings

Kuten seinät on materiaaleja, jotka voidaan asentaa vanhan päällysteen käynnistämättä sitä. Microcemento, esimerkiksi, se on hyvin käytännöllinen vaihtoehto uudistuksia ja se riittää, että maa on taso.

Suuri kylpyhuone kaksinkertainen lavuaarit ja kylpyamme kaikki beige ENB

Sen suurin etu on, että se on jatkuva maa, eli poistaa hankala nivelet. Muita vaihtoehtoja ovat erityisiä laminaatteja kosteikot asennettujen jalkakäytävällä yläpuolella click järjestelmään. Lisäksi yhdellä hiiren järjestelmän uusi muovimatto, joka voi jäljitellä mitään materiaalia on asennettu.

7. Uusi näyttö, enemmän mukavuutta

Jos päätät asentaa näytön tai muuttaa yhden olet, on oltava etusijalla kaikkiin laatu-alumiiniprofiilien tai ruostumattomasta teräksestä ja lasista -securizado kanssa paksuudet ovat 4 ja 8 mm-. Kanssa kalkinpoisto päättynyt sinun helpottaa ylläpitoa.

Galleria, 9 valokuvaa
ESTRENA kylpyhuone ilman (JUST) teokset

8. Tee kylpyhuoneen osaksi minikylpylä

Viestejä kunnostaa kylpyhuone, arvostaa mahdollisuus asentaa suihku sarakkeeseen. Uudet mallit on suunniteltu sopimaan mitään kylpyhuone tuskin toimii. Mahdollisuudet ovat valtavat: perustutkimuksesta mallien mukaan lukien kiinteät ainoat vaihtoehdot ja vesiputous ja käsisuihku malleja täydellisin tarjoaa aromaterapiaa, väriterapiaa, musiikkia ja amme yhdistettyjä toimintoja kuten Touch-palvelujärjestelmään.

9. Tehokas valaistus

Kiitos uuden LED-lamput eivät tarvitse muuttaa lampetit tai upotetut paikkoja nauttia eduista näiden valolähteiden.

Kylpyhuoneen peilit epäsäännölliset muodot

Nykyään LEDit ovat saatavilla yleisimpiä korkit, joten se ei ole enää tarpeen muuttaa lampun kuin ennen. Hän ajattelee, että jos vaihdat lamput led voit säästää jopa 80% energiaa.

10. kuvastin ...

Se on yksi helpoimmista muutosten ja suhteellisesti paremmat tulokset. Jos kylpyhuone on pieni älä epäröi: valita XL peili. Pursota se kattoon ja ansaita tuntua.

Galleria, 9 valokuvaa
ESTRENA kylpyhuone ilman (JUST) teokset

Sinulla tuntuu uudistamalla oma kylpyhuone? Tutustu galleria, varmasti löytää hyviä ideoita, jotka toimivat inspiraation.