Huono keittiöt. Mitä he syyttää heitä on niin pieni! Heille ne laittaa ne sinne, antoi heille komeasti nuo metriä ja ovat yrittäneet tehdä parhaani. Joten haluamme heittää kaapelia ideoita, jotka tekevät niistä näyttävät paljon entistä suurempia ja käytännöllinen. Jotkut ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja tehokkaita ja muut suuret, kun päätät uudistaa kodin, vaikka kyseessä on espresso uudistusta.

1. Ovi, liukuva

On olemassa monia järjestelmiä ja malleja, mutta kaikki sallivat vipuvaikutus enintään 1 m2 enemmän keittiössä. Valitse sen sulkemisen hidastui ABS-järjestelmä KRONA KOBLENZ, lasi ja luonnonvaloa jos haluat voittaa.

Galleria, 10 valokuvaa
20 ideoita pieniin keittiöihin

2. Ota seinämien korkeuden

Korkea-moduulit, jotka saavuttavat kattoon moninkertaistaa tallennuskapasiteettia. Keittiöön ei näyttänyt tungosta, vain laittaa ne yksi seinä ja poimia niitä valkoisia tai lasiovet.

3. Hankkeet huonekalujen

Ne ovat kalliimpia kuin tavalliset koot, mutta voit olla varma hyödyntää kunnes viime senttimetri saatavilla ja anna turhia aukkoja myös taipumus olla keskipisteenä likaa.

4. Laatikot liittimeen

Miksi tuhlata nuo kallisarvoiset 10-15 cm? Niissä voi säästää paljon ... Kuitenkin välttää kyykistyä usein käyttää niitä mitä et käytä päivittäin sijaisina roskapussit, muovikelmu jne

5. Anna kaksikäyttötuotteiden hyllyt

Ja syvyys 10 cm, hyllyt voit säästää paljon. Sácales enemmän irti koukut asettamalla kupit pohjassa tai valonheittimiä tai LINESTRAS voittaa valoa työalueella.

6. Vähintään kahvat

Vaikka ne ovat vain 1 tai 2 cm, käsittelee vie tilaa, jotka työntyvät edestä. Vältät sokki jos valitset huonekalujen kahvat kynsitikku tai avautumispaine.

7. kiiltävät pinnat tai satiinimainen

Ne heijastavat valoa ja siksi pystyvät visuaalisesti laajentaa tilaa keittiöön. Lakatut pinnat, metallinen, kiiltävä ... ovat täydellisiä on tunne enemmän tilaa.

8. ankaria järjestyksessä

Jos sinulla on asioita keskellä, keittiön ja kaoottista saavat paljon pienempi kuin se on. Miksi on tärkeää, että kaikella on paikkansa sisällä kaappeja ja laatikoita.

00423717B

9. Älä käytä enemmän kuin kolme materiaalit

Yhdenmukaisuus on synonyymi amplitudi. Valitse siksi ainutlaatuinen materiaali puheenvuoroa, yksi seinät ja yhden huonekaluihin. Ja valitse laskuri, hyllyt ja muut yksityiskohdat vastaamaan yksi heistä. Vedonlyönti vaaleita värejä, jotka ulottuvat tilaan.

10. toimisto vähän tilaa

Vaikka keittiö on pieni, jos varustaa minitoimisto annatte lisäarvoa. Pieni taitettava hylly ja jakkara riittävät aamiaista tai illallista nopeasti. Ja jakkara voit palvella tehosteena päästä korkeita kaappeja.

11. tangot roikkuu tarvikkeet

Vuodesta ruokailuvälineet keksiä lisävarusteita upota tai ruukkuyrtit. Tangoilla ikkunalaudalla keittiön sinulla on kaikki käsillä ja vapauttaa laskurin.

12. Laite vievät vähemmän

Laitteet ovat pieniä, ne sopivat paremmin pieniin keittiöihin. Astianpesukoneet, uunit ja pesukoneet 40 cm leveä (pikemminkin kuin tavanomainen 60 cm) ja minijääkaapit asentaa työtason alle ovat hyviä esimerkkejä.

Galleria, 10 valokuvaa
20 ideoita pieniin keittiöihin

13. Pienet lämpölevyt

Huomaa, että Asennettaessa yksi levy tai kaksi poltinta hallitsevat moduuli formaatti vähentämään puoli tilaa keittoalueelle. Ja tämän avulla voit jättää vapaan 30 cm yli työtaso valmistaa ateriat mukavasti.

14. rulon moduulit

Ne ovat erittäin hyödyllistä piilottaa -cafeteras pienet kodinkoneet, keittiö robotit ...- eikä vie tilaa tiskillä. Käytännöllisin on, että nämä kaapit on varustettu pistokkeet, olla aina käyttövalmis laitteita.

15. moniarvoinen tarvikkeet

Ne ovat hyviä liittolaisia ​​pieniin keittiöihin, koska yksi laite (ja puoli tilaa kuin jos olisit molemmat) täyttää kaksi tehtävää. Tapauksessa pesukone-kuivaimet, uunit mikroaaltouuni toiminto tai kelloja, jossa on sisäänrakennettu valossa.

16. Panelados niin että teeskennellä

Jääkaappi, astianpesukone, pesukone, kuivausrumpu ... Jos panelas laitteiden kanssa samaa materiaalia edessä kaapit, jotka menevät huomaamatta ja saada visuaalinen vaikutus keittiössä on enemmän puhdas ja tilava. Se on kustannuksellaan kannattavaa.

17. Tuo ruokia ruokasali

Joskus keittiö tila on niin pieni, että se ei sovi kaikille. Käytännöllinen ja merkitä prioriteetit. Jos et halua luopua mukavuutta astianpesukone, sinun täytyy vapauttaa kaapissa. Hyvä idea on pitää ruokia ruokasalissa huonekalut.

18. Kirkkaat värit tarvikkeet

Älä anna periksi kirkkaita värejä, mutta varaus tarvikkeet kuten tekstiilejä, satunnaiset huonekalut, kellot ja pienet laitteet. Kyllä, valitse ne koordinoidun sävyjä.

19. hana ikkunan alla

Jos sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin altaan ikkunan alle, älä huoli. On taitto varusteista voi kallistaa alas avata ikkunan.

20. Sink yhdestä rinnasta

Esiintyy markkinoilla vajoaa lukemattomia erilaisia ​​materiaaleja ja kokoja ja voit valita yksi, joka sopii tarpeisiisi. Pienin leveys pesuallas on käytännöllinen on noin 20 cm. Mutta mieluiten, jos käytössä on vain yksi rinta mittaa vähintään 50 cm ja siivilä lisävarusteen mahdu.