On huoneita, jotka eivät tiedä miksi, mutta olet kutsuttu "espachurrarte" sohvalla ja tehdä aika lentää kunnes satut ajatella, että et ole käydä vessassa tai tunne lepattava vatsassa, joka ei ole rakkautta, vaan että se on päivällisellä ja että olet saapunut kello neljä iltapäivällä! Mikä tekee niistä niin requeteagradables? Näkymätön, mutta erehtymätön lakeja lakien Feng Shui.

Mukava sohva ja paikallaan tuntuu hyvältä Feng Shui

Puhu sohva olet kokeillut myymälässä tuntikausia varmistaa, että kaikki oli etsit mukava (myös). Mutta sohva on valmistettu materiaaleista, jotka tuovat mukavuutta, kuin ottaa puurakenteinen verhoiltu ja pehmeä kuten puuvillaa tai villaa.

00433526 O

Mutta lisäksi materiaalien, jotain hyvin tärkeää miettiä on missä Situes. Sitä on tuettava seinälle. Feng Shui ilman sohvaa, jotka on sijoitettu keskelle huonetta, ilman tukea taakseen, ja vähemmän, jos he kääntävät selkänsä ovet ja ikkunat työn. Tuntuu hyvältä 100% meidän nähdä koko huoneen, kun istumme ja kulunvalvonta. Psykologisesti se on tärkeää, koska se auttaa rentoutumaan ja "ohjaus" ympärillämme.

Galleria, 10 valokuvaa
Koristele olohuoneesi Fengshui

Lahja virtaus

Jorge Drexler lauloi määritellä, että tyttö tanssi kuten ilmaa ja toivottoman ihastunut joka katseli häntä. No, sama on juuri sitä mitä Feng Shui pyrkii tapahtua meidän olohuoneessa. Tällöin tyttö on energiaa, joka on liikkua vapaasti ilman lyödä mitään esteitä.

00449750

Miten pääsen sinne? Sijoittaminen huonekalut seuraavat bagua karttaa, eli muodostavat suljetun hahmo ja varmista mikään ei estä hyvin äänenvoimakkuuden vaiheet.

Aseta eri osien aiheuttamatta kohtisuoraan niiden välillä siten, että elämän energia (CHI) vapaasti ja tarjota hyvinvointia

Valo on nolo kannalta Feng Shui

Kyllä. Ei vain asentaa valoa keskelle huonetta. Salon kysyy joukon valoja. Riippuva valaisimet pöydälle pöydän lamput yöpöydät, lipastot ja lamput tai jopa lattialle.

00423927

Ajatuksena on luoda tilanne, jossa eri lamput. Kaikki lämmin eikä suoraan loukata joka on lähellä niitä.

Colorín ilman Colorado

Niin, se riippuu siitä, miten maalata, hyviä tarinoita koskaan päädy olohuoneessa. Nykyisistä väritrendit, nämä ovat Feng Shui värit: valkoinen muna, kivi, hiekka ja taupe. Sävyt kirkas mutta ei kylmä. Aina lämmin pigmenttejä. Mutta varokaa! etteivät osat erottuvat garishly yli muiden, koska mukaan Feng Shui ei salli rentouttava värejä.

00438215

Eikä sinun tarvitse hyvin tummia sävyjä, niin surullista ja tuottaa negatiivisia tunteita. On oltava tasapaino kaikki värit valittu. Näin saavutat kromaattista harmonian, joka tarjoaa elintärkeitä rauhallinen.

Onko heillä ole kotia?

Se mitä sinun lopulta huutaen vieraasi jos istut pyöreän pöydän, koska mukaan Feng Shui, on parasta parantaa ihmissuhteita ja helpottaa viestintää.

00435763

Mutta varokaa! jos ne eivät ole lasia. Lasi ei ole ystävällinen materiaali: epämukavuuden tunnetta tuottavien koska ruokailijat yleensä tietoisia ole antaa isku tahattomasti.

Kaikelle on paikkansa ja kaikki puhtaat

Kyllä, Feng Shui ei anna kulkea edes yksi. Tilaa, joka luo tunteen kaaos ei paikka, joka kutsuvat hengailla häntä. Onko suositus? Olemme usein mainittu: tarkista kaiken mitä on, päästä eroon mitä et käytä, ja antaa kaiken, pysyt tilaa.

00406035

Huomaa, että väljempää että välilyönti löytää mitä looking'll ylläpitävät järjestystä pidempään. Tule, menet aina voittaa.

Galleria, 10 valokuvaa
Koristele olohuoneesi Fengshui

Katsos, se ei ole vaikea saada huoneen Feng Shui. Varmasti sinun, se on ilman että tiedät, mutta jos voit parantaa sen ideoita, elää paljon paremmin sitä.

Haluatko tietää enemmän Feng Shui?

  • Miten puhdistaa talon ja täyttää se positiivista energiaa Feng Shui
  • Miten sisustaa makuuhuone fengshui
  • Feng Shui aloittelijoille
  • Miten sisustaa makuuhuoneessa paremman suhteen Feng Shui