Estetiikka, talouden ja mukavuutta voi (ja pitäisi) kulkevat käsi kädessä, kun se tulee uudistamaan kylpyhuone. Avain? Löytää tasapaino omaan makuun, mikä sisältö kannattaa panostaa enemmän ja säästää, ja aina, ajattele mukavuutta. Tämän kaavan, tietyt acertarás.

1. Coatings antaa leveys

Se voi olla klisee, mutta se toimii. On tärkeää valita päällysteet kylpyhuone pää ja mene vain estetiikkaa. Yhteensovittamiseksi materiaaleja voi antaa sinulle visuaalisen metriä tai päinvastoin, "syö niitä".

- Iguala. Jos käytät samaa materiaalia lattiat ja seinät, kylpyhuone visuaalisesti näyttävät suuremmilta. Bet iso laatta, jossa on vähemmän liitoksia, tai jatkuvana materiaaleja kuten microcemento. Kaksi vaihtoehtoa myös helpottaa huoltoa.

- Ja väri? Neutraalit värit ovat aina hitti. Siten rooli kylpy lepää muiden tekijöiden kanssa. Tämä vaihtoehto myös vähentää kustannuksia pitkällä aikavälillä, koska voit uudistaa ulkonäköä kylpyhuoneen muuttamalla vain yksityiskohtia.

vaihtoehto "edullisia"

  • Puolimatkassa. Älä kanna materiaaleja kattoon. Se kattaa vain alueita, jotka voivat saada märkä ja loput maalata. Pienentää budjetin paljon.

2. mukavampaa wc

Haluatko antaa ainutlaatuisen ja henkilökohtainen ulkoasu kylpyhuoneeseesi? Valitse Silestone työtasot tai Corian ja tehdä niistä pesuallas.

- pesuallas puhtaampaa. Valita helposti puhdistettavia pintoja ja estää hienojen materiaalien, joka voi tahrata helposti hajusteita tai kosmetiikkaa.

Galleria, 4 valokuvaa
6 askelta kunnostaa kylpyhuone ... Ja arvaa!

- Dramaattisesti parantaa kalusteet. Suunnitella sitä niin, että se voi olla hyödyllistä. Jos päätät keittiökaapit, jotka ovat täysin auki. Mitä toimenpiteitä, hän ajattelee pyyhkeet tarvitsee 45 cm syvä ja geelit, 15 cm.

vaihtoehto "edullisia"

  • Uudelleenkäyttö. Jos sinulla on vanha lipasto tai pala, joka voi tulla dramaattisesti parantaa, palauttaa sen.

3. Valitse säästävät hanat

Jos et päättää jompaakumpaa vihje: yksinkertainen suunnittelu (putkimainen, hyvin suora ...) ovat hyvin kaikentyyppisissä kylpyhuoneet. Ne ovat turvallinen valinta.

- vajota. On välttämätöntä säästää vettä. On malleja, joissa on yksinkertainen kädenliikkeellä vähentää veden virtausta 50%. Myös hanat että veden ohella säästää energiaa. Miten? Avaamalla Aguafría. Tämä estää tarpeettoman lämpö vettä käsien pesu tai hampaita, esimerkiksi.

- Suihkussa. Termostaattiventtiilit on paras valinta saada mukavuutta ja vähentää jäteveden: säästä välillä 6 ja 16% kussakin suihkussa.

vaihtoehto "edullisia"

  • Flow vähennysventtiileillä. Pienennyskoneet ja ilmastimet hinnoitellaan välillä 10 ja 20 €, jolla voit säästää jopa 50% vettä.

Jonka kiinteä LEAF Kääntöovi

4. Valitse sopiva näyttö oman kylpyhuoneen

Jos sinulla on 110 cm leveä, voit olla kiinteä ei ovea tai näytön profiilit, paras vaihtoehto voittaa valoa ja tilaa. Jos sinulla on vähemmän, valita suljetussa ruudun läpinäkyvä lasi ja alumiiniprofiilien -Paras materiaali- hieno.

erittäin turvallinen. Tukevuuden valita sen tai karkaistu turvalasi ja jonka paksuus on välillä 6 ja 8 mm.

helppo huoltaa. Tärkeää: Pidä näytön kalkinpoisto hoidon -vesi liukuu kuljettaa kalkkia ja likaa. Se on investointi kannattaa, voi vähentää 80% tarpeesta puhdistaa sitä!

vaihtoehto "edullisia"

  • Akryyli. Se on materiaali, joka korvaa lasi merkittävästi vähentää lopulliset kustannukset näytön.

5. Suunnittele hyvin valopisteitä

Sinun täytyy sytyttää kolme ja neljä aluetta: Yleensä ennen peili ja suihkutilaan tai suihku ja wc, jos ne erotetaan.

yleinen valo. Valita valaisimet, joissa on neutraali väri, lämpötila (4500 K), ja upotettu laajan kulman (120 °) luoda minimaalinen katvealueita. Yleensä noin 100 luksia kehotetaan valaisemaan huoneeseen.

Peiliin. Se on paras varjottoman valo meikkiä. Täällä, valitse 5000 K estää värien vaihdetaan. Juuri tällä alueella kannattaa 500 luksia.

vaihtoehto "edullisia"

  • kestävä LEDit. Vaikka alkuinvestointi on suurempi, lopulta säästät: ovat sipulit, jotka kuluttavat vähemmän ja paremmin kestävät kosteutta ja korkeita lämpötiloja.

6. Vältä kosteutta ja mukavuutta voittoa

Jos sinulla ei ole ikkunassa, varmista, että sinulla on uuttolaitesysteemi "paluusulku" estää ulkoilmaa maasta. Ajastin pitää se jonkin aikaa sen jälkeen sammuttamalla valo myös estää kosteuden.

- Pyyhe lämmittimet. Se voi olla sähkö, vesi tai sekoitettu. Jos jälki on metallisen kromin pitäisi olla laatua, jotta kosteus ei pilata.

- Mahdollisimman mukavasti. Hän antaa lattiat. Toiminnallisesti se on paras, koska lämpö nousee ja lämmittää tasaisesti. Se on vaihtoehto kannattaa arvostaa sitä, jos et toimi pitkin lattiaa.

vaihtoehto "edullisia"

  • sekoitettu kuivain. Se voi riippua kattilan kylminä kuukausina ja muodostaa sähköä, kun et tarvitse lämmitystä.