Haluatko antaa uuden ilmeen kotiisi? Vain muuttamalla verhot tulet. Kerromme teille, mitkä ovat parhaat vaihtoehdot.

Millainen kangas on sopivin?

Se riippuu toiminto verhon ja tyyli etsit. Jos haluat saada intiimi, paras ovat raskaat kankaat kuten tafti tai Chenille. Mutta jos mitä haluat on missata valoa, valitse hienoja tekstiilejä, kuten harsot.

Tyylillä, jolloin taloon raitista ilmaa suostuu luonnonmateriaaleja kuten puuvillaa tai pellavaa; romanttinen ilmapiiri, sideharso tai silkki; ja yksi hienostunut, raskaat verhot kankaita mukava syksyllä.

Verho tai sokea, mikä on käytännöllisempi?

Järjestelmä riippuu ikkunan avaaminen. Liukuva tue mitään vaihtoehtoa, mutta ikkunan tai kallistus on käytännöllisempää laittaa verhot avata ikkunan helpommin. Jos valitset sävy, sinun tulisi riittää täysin kerätty ikkunan yläosassa tilaa.

Baareja ja kiskot, miten sinun pitäisi mitata?

Jotta useimmat avaamisen ikkunat, tangot ja kiskot pitäisi olla laajempi kuin ne ovat. Joten voit poimia verhot täysin paljastui ole yksi cm ikkunan. Ikkunat standardin koon tulisi ylittää sitä välillä 7 ja 15 cm per puoli, ja leveä ikkunat, noin 22 cm per puoli.

Miten valita värin verhot?

Sen v√§ri on samaa luokkaa Tai koordinaattorit v√§ris√§vyt huonekalut verhoilu ja muut tekstiilit oleskelun. Jos olet ep√§varma, valita neutraalit s√§vyt ja acertar√°s. Ei pit√§isi sekoittaa erilaisia ‚Äč‚Äčkuvioita, koska sit√§ on vaikea yhdist√§√§ hyvin.

Mitkä järjestelmät ovat ripustaa?

Perusasiat ovat baareja ja kiskot. Palkit on helppo asentaa ja koriste (monia materiaaleja ja värejä). Kiskot avulla on helpompi käsitellä verho, sijoitetaan katolle ja käytetään peittämään rumpuja kaihtimet tai kun ei ole tilaa baarissa. Toinen vaihtoehto on terästä vanttiruuvit, tehokas ja huomaamaton.

Kerrannaiset verhot säilytetään?

Kyllä, antaa enemmän näkyvyyttä ikkunoista. Mutta saat ne suuret ikkunat ja parvekeovet. "Yleisin yhdistelmä on, että verhot ja kaihtimet, mutta nyt valitsee Classic räätälöintiin verhokankaaksi taulukoihin joitakin kaihtimet. Tuloksena on rauhallinen ja nykyaikainen ", sanoo KA International.

Mikä on nykyinen trendi?

"Creating luonnonolosuhteissa. Joten triumph pellavakankaat. On enemmän tai vähemmän avoimet, paksu tai ohut, tasainen lankoja, hienovarainen tai dramaattisia kirjontakuvioista ... "sanovat KA International. kuvioita, geometrisia kuvioita ja sekoittuu kultaa ja hopeaa tehdään.

Vaalea tai tumma, mikä sävy valita?

Väri ja kangas testaus kulkumatka. Saat hämärässä, valitse ilmava ja kevyt kuin verhot tai avata kutoa kudotut vuodevaatteet. Paras vaaleilla väreillä, jotka lisäävät kirkkautta. Tarkentaa valo, valitaanko kaksinkertainen verhot, rulla-kudotut tai näytöt, jotka suodattavat auringon ja anna nähdä ulkopuolelta.

Ja pieniin tiloihin?

Yleisenä sääntönä on, että koko verhot pitäisi olla verrannollinen koko huoneen. Pieniin tiloihin, kastiketta ikkunat helposti kaihtimet tai verhot, kirkas tai läpikuultava kankaita. Parempi, jos ne ovat sileitä (tai pieni tulostaa) ja samaa sävyä kuin seinään.

Kuinka usein minun pitäisi pestä verhot?

"Aspíralas viikoittain ja vie ne siivoojat kun täytyy pestä: kemiallinen pesu pidentää elämääsi", sanoo Beatriz Gancedo. Jos haluat pestä niitä kotona, varmista, että mahtua pesukone ja katsoa tekniset kankaan. Huomaa, että ensimmäisessä pesussa ne voivat kutistua.

Temppuja laajentaa ikkunat

Pieni ikkuna avautuu suurempi, jos peitä varjossa isompi kuin hänen. Tee bar (ja kangas) on noin 30-50 cm leveämpi kuin ikkuna, verho sijoitettu samaan tasoon kattoon ja pudota sen maahan. Samoin se on tyylikkäämpi ulkonäkö ja pukeutuminen.

Mistä tiedät kuinka paljon kangasta tarvitsen?

Se riippuu ikkunan kokoa, vaatteet ja kangas leveys (se on tavallista, joka mittaa 1,40 m leveä). "Jos haluat tietää leveys kangasta tarvitset, mitata ikkunan leveys ja kerro se 2.50. Sitten jakaa leveyden kankaan ja tarkka tietää, kuinka monta liinat. Pituus liinat tietää mittaamalla ikkunan korkeuden ja lisäämällä 50 cm, jotta basso ja pään verho ", kertoo Beatriz Gancedo Gancedo Tapicerías.

Ja keittiössä ja kylpyhuoneessa?

Nämä sijoittelut, höyryt ja hajut nopeasti kyllästää verhot syntyy. Siksi hyvä ratkaisu on sälekaihtimia tai tuuletusaukkojen. Joissakin huoneissa kosteutta hoitoja ja sisällyttää tekstiilejä, jotka antavat heille tyylikkäämpi ulkonäkö. Toiset ovat palamattomia. Toinen vaihtoehto on puuvillaa verhot tai seos voidaan pestä usein.

Kuten vaatteiden, yleisimmin käytetty järjestelmä on Estor.

Kuinka paljon uusia verhot?

Hinta vaihtelee suuresti kangas (kankaan leveys, koostumus ...), tyyppi valmistus ja asennus. Kaiken kiskot ovat halvempia kuin tangot, joiden hinta vaihtelee materiaalia (puuta, noin 40 ‚ā¨ ja takoraudasta, v√§lill√§ 60 ja 70 ‚ā¨).

Kuten vaatteet, lasketaan tavallisella ikkuna (1,60 x 2,50 m) ja vaate taulukoihin kudoksessa 1,40 m leve√§ (50 ‚ā¨ / m) noin 750 olisi ¬¨.

 

Muuttaisit verhot talosi? Kerro meille kommentteja tämän artikkelin.