Makuuhuoneessa pitäisi rentoutua niitä ja kannustaa heitä, auttaa heitä levätä ja tutkia ... Mutta jos jotain vastaa meidän 10 asiantuntijaa on, että huone on kasvettava heidän kanssaan.

Pienissä tiloissa, isot ratkaisut

Antonio Cortijo. Apila Manager Kalustus: Kertoo varastointi. Järjestää suurta laatikkoa, lähes metriä syvä sängyn ja kerrossänky. Ja muokata värillisellä kahvat. Se on helppo vaihtaa ja sopeutua makuun iän kasvaessa. Yhtä tärkeää kuin jakauma on varmistaa, että lapsella on turvallinen ympäristö. Voit tehdä tämän seuraavasti kolme sääntöä: valitse laadukkaita materiaaleja, varusteet ja vakuutukset hyväksytyissä järjestelmissä.

Sänky, kolme vaihetta

Murielle Bressan. Perustaja ja johtaja Nobodinoz: Yksi kaappi, joka pystyy mukautumaan erilaisiin tarpeisiin lapsi lepo, on päätavoitteena valittaessa perus huonekalut lastenhuoneessa: sängyssä. Varmistaa, että sen jälkeen niiden kasvu, kestää vähintään 10 vuotta. Voit tehdä tämän, kehittyvä sängyt ovat ratkaisu ensimmäiset ovat kehto, joka muutetaan sitten junior sänkyyn ja sitten ylimääräisiä sohva luoda leikkipaikka. Ne ovat kalliimpia, mutta ovat hyvä investointi, koska he voivat täyttää kolme tehtävää. Huomaa, että sänky olisi yhdistettävä myöhemmin muun huonekalut, joten älä valita liian lapsellinen muotoilu. Varma valinta? Malli suoria linjoja ja puusta.

Lisäksi ei vain sängyt kasvaa lapsen kanssa, on myös evoluution patjat: he lisäsivät junnupatja tai tule kaksipuolisella, kiinteämmät kun ne ovat vauvoja ja muita pehmeämpi lapsille, jotka jo kävelemään.

Arvokkaita materiaaleja ja ennen kaikkea, puu on suuntaus sänkyjä. Väri, valkoinen ja puusta tai bambusta valkaista. Ja suunnittelee, tyylitelty ja hienostunut muotoja. Ne ovat parhaiten kehittyvät. Ne voidaan yhdistää vaihtajat, jotka varmaksi kaapit palvelevat työpöydälle ...

Leikkinurkkaus tutkimusalueella

Carme Gimenez. CGC johtaja psykologian ja pedagogiikka Centre of Barcelona: Miten ja milloin siirtää? Epäilemättä tärkeintä on seurata kehitystä lapsen ja kunnioittaa rytmi. 5 vuotta, tutkimusalueella vie enemmän merkitystä ja on edistettävä keskittymistä ja valaistuksesta.

Sisustus huone lapsen tulisi seurata heidän henkilökohtaista kehittymistä. Vaihtohetken-alueittain opiskelu- peli on ainutlaatuinen ja henkilökohtainen, ja alkaa, kun lapsi on lähdössä osiin leluja, jotka eivät enää täytä hänelle. Tämän prosessin aikana tärkeintä on olla tarkkana oman maun ja antaa lapselle mitä hän tarvitsee aina: pelien lattialla maalaus tutkimus pöytä ... Noin noin 5 vuotta lapsi aloittaa kehittyvä vaiheessa erilainen. Koulussa käsitellään alkuja lukemisen, kirjoittamisen ja muita oppimiseen, jotka vaativat enemmän keskittymistä. Ja että muutos tulee heijastua makuuhuoneessa. Sinun pitäisi auttaa keskittymään enemmän jatkuvasti, joten tutkimus pöytä ottaa merkitystä ja muut lelut juoksevat toiseksi.

On tärkeää, että lapsi käyttää aina työskennellä samassa paikassa ja tehdä siitä mukava ja ystävällinen paikka. Varustaa se taululle, seinämaalaus korkki kiinni piirustuksia ja organisoida tehtäviä, kirjasto, lasten tietokoneen käynnistää hallinnoivan tietokoneen ... Ihanteellinen on saada kolme eri tiloihin jopa samassa huoneessa : pelata, opiskella ja nukkua.

Keinovalo tulisi sijoittaa niin, ett√§ tutkimus materiaali on hyvin valaistu ja ei vahingoita silm√§√§. Opiskella mukavasti tarvitset pehme√§n yleisvalaistuksen ja paikka, kuten Flexo. L√§mp√∂tilan tulee olla noin 20 ¬į C: ssa puhdas ja hyv√§ss√§ ymp√§rist√∂ss√§. J√§rjestyksen ja organisaatiota huoneen auttaa tutkimuksessa. -ja Perus- tarve pelit ja lelut ovat laittaa pois ja pois n√§kyvist√§ lapsen kun keskityt√§√§n kotiteht√§vi√§: tutkimus voi est√§√§ niit√§. Yksinkertaisesti runko tai suuri laatikko, jossa he voivat piiloutua.

Hänen huoneessaan, välttämällä melua sekä stereot, televisiot ja elektronisia pelejä tai kun lapsi tutkimuksiin. Meidän on poistettava häiriötekijät edistää keskittymistä. Ohjata tuntia tv päälle ja pois päältä, kun se tulee opiskeluun. On parasta, että on toisessa huoneessa talon.

Kolme olennaista huonekalut:

 • Taulukko: Sinun t√§ytyy mitata v√§hint√§√§n 1,20 m pitk√§ x 60 cm leve√§ ja v√§hint√§√§n yksi laatikko tehd√§ kyni√§ ja kirjoja niin, ett√§ lapsilla on tilaa tutkia.
 • Tuoli: Valitse se suhteessa p√∂yt√§√§n (ja molemmat tarkoituksenmukaista lapsen pituuden) korkeus. On t√§rke√§√§, ett√§ korkea selk√§noja. Ja annostelee py√∂rien kunnes lapsi on 8 tai 10 vuotta.
 • Hylly: Tilatulta kirjoja ja tarinoita ja aina k√§sill√§. Se voi olla huonekalu kuin modulaarinen tai pari hyllyt p√∂yd√§lle. Lis√§ksi se auttaa lasta laittaa kuvia ja henkil√∂tiedot.

Maailma on värikäs

Maria Mercedes BARANGE ja Sunol. Seinämaalaus asiantuntijat Stencil Barcelona: "Vuonna maalaus kaikki käy, mutta arvostamme maistuu asuvan lapsen jotka nauttivat että ympäristö".

 • Enint√§√§n 2 vuotta: Yksityisen yksinkertaisia ‚Äč‚Äčmuotoja ja perusv√§rej√§. Musta ja punainen ovat ensimm√§iset v√§rit joka erottaa ihmisen silm√§, mutta vauvan huoneeseen, pehme√§t s√§vyt auttaa luomaan rentouttava ymp√§rist√∂.
 • 2-5 vuotta: Lapset tunnistaa toimet, joten ehdotamme sein√§maalauksia hahmoista harjoittavat toimintaa: peliss√§ pallo sy√∂minen Apple, lukea tarina ... T√§ss√§ vaiheessa v√§ri on stimuloiva kannustaa elinvoimaa.
 • 6 vuotta: Merkit tulevat t√§rkeiksi, koska lapset yksil√∂id√§ tarkemmin heid√§n kanssaan (merirosvot, prinsessoja ...). Teemme suosikki? Opetus sein√§maalauksia kuten planeetan, maailmankartalle el√§imi√§, monumentteja ... eritt√§in hy√∂dyllist√§ oppia ja olla maailmassa. Ja kolmannen asteen v√§rit (kivet, persimmons ...) ett√§ kasvattaa estetiikkaa otetaan k√§ytt√∂√∂n.
 • Lapsi, saattavat erota?: Totuus on, ett√§ aina, kun on v√§hemm√§n eroa tai sein√§maalauksia niit√§. Vaikka vaaleanpunainen ja keijut j√§√§d√§ alueelta tyt√∂n, suuntaus on yhten√§ist√§√§ teemoja ja v√§rej√§. yksinkertaisuus kest√§√§, silm√§niskuja huumoria ja ekologisen tausta. Meill√§ on tapana maalata lapsia, jotka edustavat 'omistaja huone'. He haluavat kuitenkin tehd√§ lentokoneessa, vene tai leikkii dinosaurus. "

Kankaat herkälle iholle

Ariadna Mateu. Asiantuntija web: Luonnolliset kankaat hypoallergenic päättyy herkkää ihoa lasten. Luonnon puuvilla on aina varmaa, vaikka koostumus on 65% puuvillaa ja 35% polyesteriä vakuuttaa teille luonnollinen emäs ja helppo silittämällä vaatteita estää kutistuminen ja saavutetaan väri on suurempi pesun kestävyyttä. Antiácaros pinnat ovat sopivia patjat, tyynyt ja verhot, jolla on taipumus kerääntyä pölyä.

Toista auttaa heitä kasvamaan

Beatriz Coll. Professori musiikillisen tietoisuuden: Vanhemmat jakaa pelin lasten kanssa antaa heille luottamusta. Ja edistää läheinen kontakti, avain vahvistaa liimaus. Siksi huoneeseen olisi hyvin monipuolinen ja innostava, ja vastaa kolme vaihetta:

 • Olla √§idin kanssa: Vastasyntynyt tarvitsee neutraali tila, joka ei ole v√§ltt√§m√§t√∂nt√§ luonnonvaloa. Huoneessa on vain vastata lapsen tarpeisiin ja √§iti: Minulla on kaikki valmiina ja olla hiljaa hoitaa vauvaa.
 • Paikka l√∂yt√§√§: peittiv√§t periaatteita mukavuutta, turvallisuutta, liikkeeseen ja j√§rjestys, voimme esitell√§ niit√§ ymp√§r√∂iv√§√§ maailmaa aloittaen sein√§t tai v√§rit oman huoneen.
 • Omaa tilaa. Voit kouluttaa avaruudessa. Opi s√§√§st√§√§, j√§rjestys ja kunnioitus. Kasvaminen, itse tila on olennaista, h√§nen huone on h√§nen turvapaikan, mik√§ tulee selvemm√§ksi murrosi√§ss√§.

4 temppuja tasaisesti jakaa

Rebeca Ros √ďscar P√©rez. Minichic perustajat: Kaksinkertainen korkeus huonekaluja, vuodetta yl√§kerrassa ja leikkipaikat tai tutkittavan, on ihanteellinen vaihtoehto pienille ryhmille.

 • Pehme√§ tuntumassa Huoneita vauvoille (0-2 vuotta) tarvitset muutamia kohteita, mutta yksi t√§rkeimmist√§ on pehme√§ alue, joka voidaan luoda matolle ja tyynyj√§. Siin√§ i√§ss√§ lapset oppivat aistit ja on t√§rke√§√§ v√§ltt√§√§ kovia pintoja.
 • Helpottaa j√§rjestyksess√§: Kasvaessaan tila t√§ytet√§√§n ja on vaikea pit√§√§ selv√§. Huonekalut pit√§isi olla huipussaan helpottamiseksi tulli- ja j√§rjestys. Arkkujen ja kaapit ovat hyvin k√§yt√§nn√∂llisi√§ osia.
 • Luo kulmat: Lapset rakastavat olla eri kiinnostuksen kohteista ja kulmat edist√§√§ mielikuvitusta ja olevinaan ... Kun he kasvavat ja ty√∂p√∂yd√§ll√§ on m√§√§r√§tty, leikkikent√§ll√§ voi olla chill out pinottava poufs.
 • Varmistetaan tilaa: teht√§v√§n√§ Vanhempien on pit√§√§ tarpeen (ei kerry) ja k√§ytt√§√§ huonekaluja, jotka tekev√§t suurimman osan tilan.

Paikka kaikelle

Lali Vayreda ja Montse Cot. Dijous sisustajille: Paikka kaikelle ja kaikki paikalleen. Jotta lapsi oppii tilauksesta, on tärkeää, että huonekalut on suunniteltu ja pelata järjestyksessä. Jotta lapsi oppii tilata sen on välttämätöntä saada riittävä huonekaluja, jossa kaikki on ajateltu yksityiskohtiin ja joka täyttää varastoinnin tarpeisiin. Folioita, karsinoissa tai muste tulostin, kaikella on paikka, jos se on työpöydällä. Sama pätee, kun se tulee leluja, rattaiden tai ovat puurakenteita: niillä on oltava paikka säästää. Vaatteet aluksi olisi luotava kotelo roikkuu alue, jossa kaksi baaria. Myöhemmin irrota alempi baari ja tehdä siellä toinen alue tallentaa vaatteita. Naulakko auttaa meitä lopettamaan vaatteita seuraavana päivänä valmis. Tytöt tarvitsevat enemmän laatikoita ja laatikot pitää ikeniä, kaulakorut, huivit ... Kaappi lapset voivat olla selvemmät.

Viimeistely huonekalut voidaan maalata tai upottaminen. Uusimmat maalaukset ovat 100% ekologinen ja olemme sitoutuneet niihin projekteissamme. Suosituimmat sävyt ovat hybridi välillä harmaa ja sininen ja munakoiso sävy hän pyysi meitä yksi asiakkaillemme. Pidimme siitä niin paljon, että lopulta olemme lisätty värikartta.

Veljeni ja minä, kaksinkertainen Ideat

Helga Hidalgo. Sisustussuunnittelija: Kun käytössä on jaettu toiminnallisuuden on voitettava. Tämä on "ABC" tilaa kaksi ... tai enemmän.

 • "A": Hyv√§ liikkeeseen. Sinun t√§ytyy optimoida tilaa lasten tuntea olonsa mukavaksi, joko toistettaessa tai kun he opiskelevat. On t√§rke√§√§, ett√§ tilaa hengitt√§√§ ja ennen kaikkea, ett√§ "on" suurin liikkeeseen tilaa.
 • "B": kaksi yht√§. Meid√§n t√§ytyy l√∂yt√§√§ equiparidad kahden velji√§ tai henkil√∂√§ miehitt√§√§ makuuhuoneessa. Yritet√§√§n hyvinvoinnin ovat mahdollisimman yht√§l√§isi√§. Antamaan mahdollisimman -a varastotila voi olla kaksinkertainen, ja jos on vain yksi kaappi, t√§m√§ samaan ja on kaksi erillist√§ aluetta.
 • "C": Harmony ja tasapaino. Jos i√§t sekoitetaan, paras on neutraali, rauhallinen sisustus, jossa molemmat i√§t el√§√§ sovussa. T√§rkeint√§ on saada kodikasta.

Lasten tulisi koristelu uudelleen?

Joaquín Serrabona. Psykologi asiantuntija motorisia taitoja: Valita tarvitaan panna toimeen kehitetty kognitiivista ja emotionaalista kykyjä. Iän 7, lapsi on jo harkintansa tehdä yhteistyötä ja päättää näkökohtia koristamaan huoneen, joka auttaa määrittelemään oman persoonallisuutensa ja makuun. Voimmeko lopettaa sisustus käsissäsi? Suosittelen osallistuva mutta viimeinen sana vanhemmille, ainakin kunnes ne saavuttavat nuorisoa. Kasvaessaan lapsi tulee tarkistaa ja päättää lisää tilaa, jossa he elävät. Kyllä, kunhan se ei ole vastoin sovittuja arvoja perheessä.

Se kunnioittaa avaruuteen, on tärkeää Herättää lasten yksityisyyden kunnioittamiseen. Koputtaa oveen ennen, kunnioittaa ja esineisiin toisten ... Tämä ei ole hyökätä toistensa tilaa. Ja parasta on opettaa esimerkillään.