Älä huijaa itseäsi. Kirjoja, jotka ovat kasataan sarakkeisiin kolonisoitumaan joka nurkkaan kodissa yksin näyttää hyvältä elokuvissa. Oikeassa elämässä se on epäkäytännöllinen ja todellinen kaaos. Joten jos kirjat alkavat syödä asuintilaa, ehkä on aika tuoda järjestystä ja varata sivuston. Juuri heille.

Galleria, 15 valokuvaa
Tietäen onko TAPAHTUU: hyviä ideoita säästä 15 Teostesi

Kyllä, puhumme laskemisesta kirjasto elämässäsi. Ja suosikki käsittelyssä! Mitä sinulla ei ole paljon tilaa lukemiseen? Ehkä olisi syytä inventoi- kirjakokoelma ja valita ne, jotka todella haluavat pitää. Voit aina antaa pois ylimääräiset ystäviä. Jos on Tupperware kokouksia tai virkkaa, miksi ei luoda entistä bibliophiles työtovereiden? Voit myös lahjoittaa ne (on kansalaisjärjestöjä, jotka keräävät kirjoja) tai jopa saada sinut hieman taskurahaa myymällä ne kirpputoreilla tai erikoisliikkeissä.

Semitoma lounge kirjasto, koska se käyttää alla olevan tilan ikkunan

Kun olet jäi kopiot todella haluat säilyttää, mieti miten haluat säästää. Mikä näky? Kirjakauppa tai hyllyjä on paras vaihtoehto. Vaikka sinulla on vain vähän tilaa, että voit raaputtaa muutaman senttimetrin täällä ja muut siellä ... Älä tarpeeksi suunnitella suuri kirjasto seinästä seinään ja lattiasta kattoon, mutta sinun täytyy hyllyt tallentaa tämän kokoelman merkkeihin vuotta ruokit. Tai vapautettu hylly myös koristella huoneeseen yksin. Jos sen sijaan haluat ne tallessa, oletko ajatellut siirtyessään käytöstä poistettujen kaappiin tai kaapin ovet omaperäisellä kirjastossa?

Galleria, 15 valokuvaa
Tietäen onko TAPAHTUU: hyviä ideoita säästä 15 Teostesi

Nämä ja monet muut ideat löytävät ne meidän galleria. Tutustu ja löytää omakohtaisesti ratkaisut ovat kokoontuneet tallentaa kirjojen joka puolella talon. Eikä tarvetta monta metriä!